• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ikiz zor benim de ilki 10 haftaya kadar ikizdi çok ağır geçti seni çok iyi anlıyorum. Aslında ilk aylar bulantı halsizlik derken zor şimdide iyice agirlastim daha zor. Kv bakıyor çocuğa ama işten gelince hep üstümde dinlenemiyorum ama buna şükür. Normalde bir hafta daha çalışınca iznim başlıyor ama ben doğum sonrası için 37. Haftaya kadar çalışacağım inşallah
Allah yardimcin olsun canim kv bakiyormus cok sanslisin.dogumun kolay olur ve saglikla kavusursun insallah kizina.ben de bulanti az da halsizlik cok,saglikla gelsin bebeklerimiz raziyiz.
Ahh yemek yapmak o kadar zor geliyor ki birde her yatağa yatinca düşünüyorum ne yapacağım diye :KK43: halsizlik çok fazla bende de ama çok şükür bulantı yok ...Allah hepimize yardım etsin pek zor muş :)
aynen ben mecbur yapiyorum kizim da oldugu icin.bende de bulanti cok az.3 aydan sonra daha enerjik oluruz insallah canim

Günaydın kızlar. Aranızda kefir içen var mı. Hazımsızlık var bende süt içemiyorum gaz oluyo çok fazla. Kefirin kalsiyum ihtiyacını karşılayıp kabızlığa da iyi geldiğini öğrendim. Bilgisi olan var mı bu konuda?

Günaydın kızlar. Aranızda kefir içen var mı. Hazımsızlık var bende süt içemiyorum gaz oluyo çok fazla. Kefirin kalsiyum ihtiyacını karşılayıp kabızlığa da iyi geldiğini öğrendim. Bilgisi olan var mı bu konuda?
Ben iciyorum kesinlikle cok faydali ama gunde en fazla 2 bardak icilebiliomus daha fazlasi zararli olabilir dikkat

Kefir dolapta sırf merakimdan aldım tadını beğenmedim ama faydali demek hemde benim gibi kabızlık çeken birine:KK49:

Allah yardimcin olsun canim kv bakiyormus cok sanslisin.dogumun kolay olur ve saglikla kavusursun insallah kizina.ben de bulanti az da halsizlik cok,saglikla gelsin bebeklerimiz raziyiz.

aynen ben mecbur yapiyorum kizim da oldugu icin.bende de bulanti cok az.3 aydan sonra daha enerjik oluruz insallah canim
:)inşallah eski halime geri dönmek istiyoruuum :)

kızlar yaklasık 1 aydır crinone jelkullanıyorm bu sabaha kdr beyaz akıntı oluyodu az önce seffafla kaverengi arasında akıntı geldi korktum yatıyortm jelden midir ki

kızlar yaklasık 1 aydır crinone jelkullanıyorm bu sabaha kdr beyaz akıntı oluyodu az önce seffafla kaverengi arasında akıntı geldi korktum yatıyortm jelden midir ki
canim jel den dir o merak etme kullananlar yasiyo hep bunu..ama sen tedbir olarak yinede dinlen icin rahat etsin

Hayır canım vajinal yanma sözkonusu ama progestan kullanıyorum fitil ona bağladım ama canımı çok yakıyor huzursuz oluyorum:KK43:

Saglik ocaginda idrardan hemen baktilar bana.sen de git istersen.bi cubuk var.onu idrar bardagina soktu cikardi renkler var ordan belli oluyormus.bir dk bile surmedi.tabi mikroskobik bir test degil ama benim aklimdaki sorular gitti.aklinda olsun canim

Back