• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yaklasık 1 aydır crinone jelkullanıyorm bu sabaha kdr beyaz akıntı oluyodu az önce seffafla kaverengi arasında akıntı geldi korktum yatıyortm jelden midir ki
Jeldendir insallah csnim bende de bijac kez jel cok acik pembe geldi bi kismi dun de kahve geldi cok az bi kismi.dr jelden demisti mantar falan oluyomus ksnsma yoktu sukur rahimde.insan korkuyor tabi sen yine de uzan dinlen.
Mrb kizlar benim iki gune bir burnum kaniyor tansyonum cok dusuk acaba neyle alakali olabilir cok huzursuzum
hamilelikte kilcallarda kanama oluyor diye biliyorum bir de dusuk tansiyon.kizimda cok dusuyordu tansiyonum.

Jeldendir insallah csnim bende de bijac kez jel cok acik pembe geldi bi kismi dun de kahve geldi cok az bi kismi.dr jelden demisti mantar falan oluyomus ksnsma yoktu sukur rahimde.insan korkuyor tabi sen yine de uzan dinlen.

hamilelikte kilcallarda kanama oluyor diye biliyorum bir de dusuk tansiyon.kizimda cok dusuyordu tansiyonum.
Benim oglumdada cok dusuktu acaba tansyonla kanamanin alakasi varmidir diye. Dusundum bebegin cinsiyetiyle alakasi yoktur bence

Saglik ocaginda idrardan hemen baktilar bana.sen de git istersen.bi cubuk var.onu idrar bardagina soktu cikardi renkler var ordan belli oluyormus.bir dk bile surmedi.tabi mikroskobik bir test degil ama benim aklimdaki sorular gitti.aklinda olsun canim
Çarşamba günü gideceğim canım doktora o zaman idrar tahlili veririm :) çok teşekkürler güzel anneler ilgilendiğiniz için:)

selam kızlar hayırlı pazarlar..:KK37: tansiyon düşük olması hamilelerde normalmiş.. doktorum demişti.. biraz dikkatli olacakmışız bol bol sıvı tüketmek gerekiyormuş özellikle su içmeli.. soğuk da tansiyonun düşmesini çok etkilermiş.. havalar malum :)
bir de ne yediğimize dikkat edelim ve bir besini aşırı tüketmeyelim.. :kk77::kk77:

Kızlar yaaa moralim çok bozuk kahverengi akıntım oldu sanki içinde nokta nokta kan vardı dün gittim doktora bebek iyi dedi doktorunun teli yok hastanelerde şuan kadın doğum uzmanı yok acil e gitmek istemiyorum anlamazlar diye yarın ı bekleyecegim 8+3 bugün normalmi bu nasıl korkuyorum anlatamam :-( ağladım ya

Hayırlı pazarlar arkadaşlar Şubat Ayında uçak yolculuğu yapıcam acaba bebeğe bi zararı var mı hamileyken Uçak yolculuğu sakıncalı mı acaba ?

Hayırlı pazarlar arkadaşlar Şubat Ayında uçak yolculuğu yapıcam acaba bebeğe bi zararı var mı hamileyken Uçak yolculuğu sakıncalı mı acaba ?
Eger riskli bi gebeligin yoksa hersey normalse yapabilecegin en uyi yolculuk turu ucak zaten ben hamileligimi ogrendigimden beri iki kere bindim bi problem olmadi sadece yanina sakiz al kalkista ve iniste cignemek icin ic dis basincin dengelensin
7. Ayi doldurduktan sonra doktor izni gerekiyor

Kızlar yaaa moralim çok bozuk kahverengi akıntım oldu sanki içinde nokta nokta kan vardı dün gittim doktora bebek iyi dedi doktorunun teli yok hastanelerde şuan kadın doğum uzmanı yok acil e gitmek istemiyorum anlamazlar diye yarın ı bekleyecegim 8+3 bugün normalmi bu nasıl korkuyorum anlatamam :-( ağladım ya
ağlama tatlım inşallah önemli bir şey değildir.. daha dün bebek iyi dediyse doktor eminim bebek iyidir.. noldu sen ağır bir şey mi kaldırdın?

Hayır canım vajinal yanma sözkonusu ama progestan kullanıyorum fitil ona bağladım ama canımı çok yakıyor huzursuz oluyorum:KK43:
Canim progestan fitil bendede kasınma ve yanma yapmisti.muhtemelen mantar enfeksiyon tarzi bisey degildir.fitille alakalidir.kasintidan gece uykumdan uyaniyordum.3 aya kadar progestan kullanmam gerekmis.igneye dondum ben dayanabildigim kadar igneye dayanicam en azndan kasinti yanma problemim bitti.bi ignenin agrisini cekiyorum

gecmis olsun canim hemen telaslanma tekrar gelirse git istersen dr a.crinone jel kullaniyormuydun belki odur kahverengi gelmesi normal ya.

kızlar bir şey sorucam..:110: inşallah ben yarın 2. kez gideceğim doktora.. geçen sefer 5h+1 günlüktü o yüzden sadece keseyi gördük... şimdi 7+6 olucak kalp sesini duyarız artık değil mi?o_O
bir de muayenede yine karnımdan ultrasonla bakar di mi? alttan muayene eder mi?
kestane kebap acele cevap :)En Büyük KK:KK73:

kızlar bir şey sorucam..:110: inşallah ben yarın 2. kez gideceğim doktora.. geçen sefer 5h+1 günlüktü o yüzden sadece keseyi gördük... şimdi 7+6 olucak kalp sesini duyarız artık değil mi?o_O
Ben 5+3 tu gittim kesyi gorduk. 7+3 te alttan bakti kalp atisini duyduk. Ama ustten de bakabilir. Bazi doktorlar ustten bakio

Ins bi sikinti yoktur bebiste. Dua etmek lazum

Karindan bakar cnm. Rahat duyulur.Hadi bakalim ggüzel haberlerle dön ;)

Kan sulandirici igne kullanan arkadaslar. Benim genetik sonucum mhtfs 1298 AC heterozigot cikti. Sanirim kadin bosuna vermemis igneyi dimi. Bakalim ins gec kalmamisizdir. Ama test donucunun yorumunda klinik bulgu vermez yazio. Ama anlamadim bakalim Persembe doktor ne dicek

Back