• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben eşime demedim kirazı.. ayva al dedim
kızlar özellikle bu aylarda tamda mevsimi ayvayı soyup dilimleyın biraz tuz ve limonla karıştırıp bir güzel yiyin.hem ağzını tadı düzelir midenin iyi gelir ve birde hadis okumustum
AYVA: ”Ayva yiyiniz, yürek sıkıntınızı alır. Göğüsteki balgamı ve kiri temizler. Kalbe de kuvvet ve şecaat verir. Hamile kadın yerse doğan çocuğu güzel olur.”
Ben her gün yiyorum, o zaman hiç aksatmayayım:) Ve gamzeli olur derler :KK73:

kızlar özellikle bu aylarda tamda mevsimi ayvayı soyup dilimleyın biraz tuz ve limonla karıştırıp bir güzel yiyin.hem ağzını tadı düzelir midenin iyi gelir ve birde hadis okumustum
AYVA: ”Ayva yiyiniz, yürek sıkıntınızı alır. Göğüsteki balgamı ve kiri temizler. Kalbe de kuvvet ve şecaat verir. Hamile kadın yerse doğan çocuğu güzel olur.”
Annemde ayva ye dedi bana eşime ayva aldırttım :) yoksa bilumum mevsimsiz yiyecekleri canım istiyor :)

Ne güzel devam et bence böyle, benim gibi düşük belirtilerini araştırmandan iyidir..
Bende birikim yapıyorum bebeğim için, keşke daha önce yapsaydım diyorum
Canım ben malesef ağustos ayında bir kayıp yaşamıştım zaten, o benim manevi yönden çok çökmeme sebep olmuştu. Ertelemiştik de bebek düşüncemizi. Ama bi mucize oldu resmen bu hamilelik bizim için :KK68: Korkumuzdan kimseye söylemedik kendi ailelerimizden bile sakladık hamile olduğumu herkes 1-2 haftadır biliyor. O yüzden hiç öyle şeylere bakmıyorum, bence sende bakma psikolojini iyi hazırla, herşey güzel olucak inşallah.:KK46:
Bu zamana kadar benim de çok birikim yaptığım söylenemez. Geç dank etti, artık aksatmadan yapmam lazım.

Benim durumum trajikomik :) geçen sene arabamız vardı birikim vardı iki gebelik kaybı yaşadım bu sene eşim iş kurdu ne var ne yok oraya gitti araba yok para yok bebiş geldi kalp atışını da gördük :) rızkıyla gelecek inşallah

Geçmiş olsun canım, sağlıcakla geçir gebeliğini, sağlıcakla alın bebişinizi kucağınıza inşallah:KK68: Birikime gelince hepsi olur yerine gelir, ama kesinlikle gelen bebiş rızkıyla gelecektir.

hepimiz için hayırlısı inşallah... :KK68:

Canım ben malesef ağustos ayında bir kayıp yaşamıştım zaten, o benim manevi yönden çok çökmeme sebep olmuştu. Ertelemiştik de bebek düşüncemizi. Ama bi mucize oldu resmen bu hamilelik bizim için :KK68: Korkumuzdan kimseye söylemedik kendi ailelerimizden bile sakladık hamile olduğumu herkes 1-2 haftadır biliyor. O yüzden hiç öyle şeylere bakmıyorum, bence sende bakma psikolojini iyi hazırla, herşey güzel olucak inşallah.:KK46:
Bu zamana kadar benim de çok birikim yaptığım söylenemez. Geç dank etti, artık aksatmadan yapmam lazım.
Maşallahh diyelim o zaman.. Bu bebeğini sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallahh..Rabbim bir daha tehlike göstermesin sanada, hepimizede..

Maşallahh diyelim o zaman.. Bu bebeğini sağlıkla güzellikle kucağına alırsın inşallahh..Rabbim bir daha tehlike göstermesin sanada, hepimizede..
Hepimize maşallah :KK68: İnşallah hepimiz sorunsuz, sağlıklı, mutlu bir gebelik yaşarız :KK6: Sonra da gelsin bebişleeer:KK46:

Mrb kzlar ya bende sabahtan beri aşırı şeklde sol kasığmda agrı var ya dun nerdeyse bir paket dondurma yedim acaba üşüttümmu yoksa baska biseymi var herzamnki kasık agrisina benzemiyor cok agriyor 8 +3 haftalığız

Aynen bende dün daha yoğun oldu batmalar, içi acıyor gibi dimi karın kısmının.. Rahim büyüyoyr diyorlar..
Evet canim aynen aciyor gibi boyle cekiliyo sanki biyerlere ben de bebisler ve keseler buyuyor diye seviniyorum insallah
Ay benımkide mi ikiz acaba ikiz olduğu kaçıncı ayda Anlaşılıyor canım
Keseleri gormeye gittigimizde ogrendik canim. 4+6 idik.senin hcg nasildi?
Selam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Cok gecmis olsun rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin
kızlar özellikle bu aylarda tamda mevsimi ayvayı soyup dilimleyın biraz tuz ve limonla karıştırıp bir güzel yiyin.hem ağzınızin tadı düzelir midenize iyi gelir ve birde hadis okumustum

ay eveet annem de oyle dedi gerci kizimda yemedim yine cok guzel ama ben bunda yiyorum bikac gundur hem mideyi da bastiriyor hafif eksi tatli iyi geliyor

Evet canim aynen aciyor gibi boyle cekiliyo sanki biyerlere ben de bebisler ve keseler buyuyor diye seviniyorum insallah

Keseleri gormeye gittigimizde ogrendik canim. 4+6 idik.senin hcg nasildi?

Cok gecmis olsun rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin

ay eveet annem de oyle dedi gerci kizimda yemedim yine cok guzel ama ben bunda yiyorum bikac gundur hem mideyi da bastiriyor hafif eksi tatli iyi geliyor

Canım 7+3 günlüğüz biz keseyi gördük 5 haftalıkken tek kese vardı pazarteside Allah'ın izniyle kalp atışını duymaya gidicez

Kizlaaaarrrrrr Allahima sukurler olsun az once duyduk bebisimin minnacik kalbinin sesini. Super bir duyguymus hala kendime gelemedim. Allahim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin, isteyen herkese yasatsin insallah
Gözün aydın canım :) çok sevindim

Back