• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

E="aleysa, post: 38786825, member: 569982"]Kizlaaaarrrrrr Allahima sukurler olsun az once duyduk bebisimin minnacik kalbinin sesini. Super bir duyguymus hala kendime gelemedim. Allahim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin, isteyen herkese yasatsin insallah[/QUOTE]
Gozun aydın ccanım ddarısı basimiza bizde bucçarşamba dinleyeceyiz

Doktora gittim kızlar
Kanamam bu sefer kesenin yakınındaymış progeston verdi kan verdim kan uyuşmazlığı olduğu için sonuca göre iğne vurulacağım

Kizlaaaarrrrrr Allahima sukurler olsun az once duyduk bebisimin minnacik kalbinin sesini. Super bir duyguymus hala kendime gelemedim. Allahim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin, isteyen herkese yasatsin insallah
Canım gözün Aydın, ben de bugün duydum pıtpıtları ;) eşimde ben de o sesi duyunca bir garip olmuşuz :) Şükürler olsun:nazar:

canım karpuz istiyooo mevsimsiz kocam bulamadı :KK43:
cnm aynıyız bnmde cnm istedi manavda buldk içi geçmiş malesef bembeyaz çıktı kocam carefour un sikayet kısmına yazmış hava eksilerde olduğundan getiremedk 1 hftya elimizde olur arıcaz diye tel ettiler sabırsızlıkla bekliyorm hangi ildesin

Kizlaaaarrrrrr Allahima sukurler olsun az once duyduk bebisimin minnacik kalbinin sesini. Super bir duyguymus hala kendime gelemedim. Allahim kimseyi bu duygudan mahrum etmesin, isteyen herkese yasatsin insallah
Gozun aydin canim hayirli olsun
Canım 7+3 günlüğüz biz keseyi gördük 5 haftalıkken tek kese vardı pazarteside Allah'ın izniyle kalp atışını duymaya gidicez
Anladim canim insallah duyarsiniz
Cok sukurr yine duyduk kalp atisini gorduk kucugumu hersey yolundaymiss Allahimma sukurrr :anneadayı:
Gozunaydin
Doktora gittim kızlar
Kanamam bu sefer kesenin yakınındaymış progeston verdi kan verdim kan uyuşmazlığı olduğu için sonuca göre iğne vurulacağım
Gecmis olsun canim insallah duzelirsin
Canım gözün Aydın, ben de bugün duydum pıtpıtları :KK66: eşimde ben de o sesi duyunca bir garip olmuşuz :) Şükürler olsun:nazar:
gozunuz aydin hayirli olsun

Doktora gittim kızlar

Cnm gecmis olsun.benimde vardi bugun kontrolum.kan idrar verdim kan uyusmazliginada bakildi sonuc negatif cikti doktor şimdilik igneye gerek duymadi.
Senin sonuc nasil?

geçmiş olsun canım.. aman dikkatli ol..
Sağol canım dikkat etmeye çalışıyorum gelir gelmez yattım
Gecmis olsun canim insallah duzelirsin
Teşekkürler canım inşallah

Cnm gecmis olsun.benimde vardi bugun kontrolum.kan idrar verdim kan uyusmazliginada bakildi sonuc negatif cikti doktor şimdilik igneye gerek duymadi.
Senin sonuc nasil?
sağol canım pazartesi arayacaklar beni beklemedim sonucu
ne kadar tuttu testler merak ettim
Ne zaman gideceksin tekrar, karşılaşırız belki bir gün
Bu arada bebişim tam sata göre aynı maşallah ve bir haftada bir cm buyumuş 3.43 cm inşallah bir şey olmaz kuzuma

Adaçayını az tüketmeye dikkat et tatlım zencefil ıhlamur daha iyi
Aynen zaten çok hazetmiyorum Adacayinin kokusundan içmem bundan sonra
kizlar sabah doktra gttim bebegim kipirdamiodu anladm bi akslik oldgnu kalp atisi gozukmedi dopplerdede yoktu suan kanamam basladi sabah kurtaj olucam size suan en cok fikir ihtyci duydgm an kalp atisi durup kanama goren warsa bsy solesn:KK43:(
Çok üzüldüm konuyla ilgili fikrim yok Rabbim hayırlısıni versin
Selam kızlar dün bebeğim gelismedigi icin kürtaj oldum Allah sizlere bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Çok üzüldüm inşallah en kisa zamanda yeniden hamile kalıp sağlıkla alırsınız kucaginiza
adaçayını hamilelerin kullanması iyi değil rahim kasılmalarına sebep olabiliyor diye duymuştum ama yinede sen araştır canım istersen

Dr a gittim bugün viral enfeksiyon dedi ihlamur nane limon iç dedi. Adaçayı içmem bir daha riske atmaya gerek yok; )

Bu arada kızlar dr 10.haftada kontrole çağırdı ikili test için erken oluyor bir hafta daha beklerim diyorum ama 5 hafta kuzum u görmeden nasıl dayanırim. Kafamda deli sorular hep korkular. Allahım korusun miniklerimizi

Doktora gittim kızlar
Canm bzdede kan uyusmazligi var ben 8+3 haftaligm doktor henuz kan uyusmazligi icin kan almadi benden.. Acaba benim mi soylemem gerekiyor simdiden igne vuruluyormu?

Bnde kullanıyorum 2 haftadr fitil olarak gunde iki kere ve 13 14 haftaya kdr dvm dedi dktrum sen niye kullaniosun lekelelenmemi yaşadın
Cok az damla seklinde 5 gun ust uste yasadim.3 kere 1 er tane verdi ilk sonra gecmedi 2 ser tane 3 kereden verdi.dun gittim 1 haftadir yok lekelenmem ama bayaa dinlendim hic birsey yapmadim diyebilirim evden cikmadim gecti sukur.dr da dusurdu ilaci biraktiriyor simdi yavas yavas.

Bu arada kızlar dr 10.haftada kontrole çağırdı ikili test için erken oluyor bir hafta daha beklerim diyorum ama 5 hafta kuzum u görmeden nasıl dayanırim. Kafamda deli sorular hep korkular. Allahım korusun miniklerimizi
11. Ve 14. Haftalar arasında en sağlıklı sonuç alınıyormuş
Canm bzdede kan uyusmazligi var ben 8+3 haftaligm doktor henuz kan uyusmazligi icin kan almadi benden.. Acaba benim mi soylemem gerekiyor simdiden igne vuruluyormu?
normal şartlarda bebek doğduktan sonra kanı pozitif ise yapılıyor benim kanamam olduğu için bakılacak canım

Back