• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merabalar
Yeni isimler goruyorum hosgelmisler yeni hamisler :nazar:
Pozitifi gordum rahatladim.ufacik surda goruyrm dedi hatta dr um ultrasonda.ben de gordum.cuma gel bi daha bakalim dedi.
Beta hcg 864
ay cok heyecanlı ya ben daha hıc gormedım kalbını dınlıcekmısız haftaya dun 415tı benım

bugün kan sonucumu aldım cuma günü 443 dü dün kan verdim 1315 çıktı baya yükselmiş
ebeye kayıt oldum sohbet ettik bana güüzel tavsiyelerde bulundu hem beslenme hem de hal ve hareketlerine dikkat et dedi temizlik filan yama ilk üç ay diyor bide ilişki tavsiye edilmiyormuş ilk üç ay
senin kanaman dşk tehliken mi var ki ilişki yok dedi yani normalde öyle bir şey yok doktor dşk tehliken var dediyse yat tabi ama bişey demediyse ağır işler haricinde gnlk hayatına ve özel hayatına devam et bence kasma kendini

kızlar naber nasılsınız nasıl gidiyor var mı bulantılarınız? benim hiçbirşeyim yok ne yorgunluk ne mide bulantısı. İlk oğlumda 3 ay çok çektim mide bulantısı bunda herşey yolunda gidiyor bakalım. Akşama doğru doktora gözükecem.
Bende bulantı yaşamıyorum inşallah böyle gider diyorlar ..:)

Bizim bir doktor tanıdığmiz var dört hafta sonra gidin dedi doktora .kese ve kalp atışı için .benim doktor da üç hafta sonra gel dedi bilemedim .:(

Bizim bir doktor tanıdığmiz var dört hafta sonra gidin dedi doktora .kese ve kalp atışı için .benim doktor da üç hafta sonra gel dedi bilemedim .:KK43:
7.hafta duyanlar da var kalp atisini canim.en gec 8.hafta duyuluyor.garanti olsun diyorsan 8.hafta git.yada 7.haft gidersin duyulmazsa bir hafta sonra yine gidersin

Amin canım randevum 14:40 da dış gebelik boş gebelik vs çıkmasında sağlıklı bir şekilde devam etsin gebeliğimiz inşallah benim bugün 4+4 senin kaç?
Aminnn inşallahh.benim de bugün 17:45 te randevum . 5+3 olduk. :oops: çok heyecanlı. inşallah 1 hafta sonra da kalp atışlarını duyalım.

Merhaba arkadaşlar,

Bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım. Doktor randevum cumartesi günü ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım tabiki. Hepinizi tebrik ederim inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

Merhaba arkadaşlar,

Bende Allah kısmet ederse Ağustos annesi olacağım. Doktor randevum cumartesi günü ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım tabiki. Hepinizi tebrik ederim inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

hayırlısı olsun canım allah tamamına erdirsin.

Merhaba arkadaşlar,

Hayırlı olsun. Sağlıklı bir sekilde kucaginiz a alırsınız inşallah...

herkese Günaydın:KK49:

yeni gelenler hosgelmis umarım saglucakla hepimiz kucagimiza aliriz minikleri...zsmam gecyo herkesn kalp atisni duymasina az kaldi:KK50:

Gebelik oluşmuş ancak gelişmemiş bebeği mi alacaklar çok üzgünüm...
aaayyy çookk üzüldüm bu yorumunu şimdi gördüm. her şey de bi hayır vardır canım . benim de bu ikinci gebeliğim ilkinde kalp atışı oluşmadığı için kürtaj olmak durumunda kaldım.doktorum çok üzülme en azından hamile kalabildiğini biliyosun yine kalırsın demişti. sen de bir an önce kendini toparla moralini bozma.2 -3 aya mutlu haberlerini alalım tekrar inşallah. çok geçmiş olsun canım.

Kizlar tv izliyorum
Nasil aglayasim geliyooor
Mutlu bisey oluyor gozlerim doluyor hemen
Uzucu bisey hemen :KK57:
Ayyyy bu hormonlar.......
Allahimmmmmm saglikla kucagimiza alalim insallah
Bak yine duygulandim :cry:

Back