2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok şükür hiç bişeyim yok canım genel bi uyarı yaptı herhalde sağlık ocağı ebesi

Kizlar tv izliyorum
Nasil aglayasim geliyooor
Mutlu bisey oluyor gozlerim doluyor hemen
Uzucu bisey hemen
Ayyyy bu hormonlar.......
Allahimmmmmm saglikla kucagimiza alalim insallah
Bak yine duygulandim
Bende tam onu diyecektim ya aşırı alıngan ve duygusal oldum (sanki kayın validen sevinmedi bebeğe herkes havalara uçtu ama o sevinmedi tek ben öyle anlamamisim annem de eşim de öyle.dedi ...hep bebek istedi şimdi neden sevinmediki çok üzgünüm zaten gurbette yapayalniziz ççok yalnız hissediyorum

Farklı bir anına denk gelmiştir belki biraz bekle bakalım biz daha aileden kimseye söylemedik sadece yakın arkadaşlarım biliyor

canım boşver ister sevinsin ister sevinmesin sen ve bebeğin sağlık lı olun da
belki ilk şokun etkisiyle sevincini belli edememiştir olumsuz düşünme oldu mu canım
bu dönemde duygularımız çok hassas bizi yanılta biliyor

Evet yani ilk bebek olunca bir heyecanla söyledik keşke daha demese idik anneme demiş ben daha kucağıma almadan anlamam demiş ..birde yalnız olunca saniirm haya duygusal geçireceğim .ama hep.dua edeceğim sağlıklı olsun da tek hayirlica kucagimi da almayı nasib etsin .bebeğim için bol bol kuran okuyacağım .

Farklı bir anına denk gelmiştir belki biraz bekle bakalım biz daha aileden kimseye söylemedik sadece yakın arkadaşlarım biliyor
Evet belki de öyledir .eşi ile sıkıntıları var...artık yolumuza bakacağız zaten bir buçuk yıldır evliyiz gelmediler 800km uzağız onlara ama benim ailem kaç kere geldi ...ne duyum hiç biseye sesimi cikarmadigm gibi yine susacagim ...bebeğim ve eşim evimizde huzur olsun da tek dışarısı önemli değil .

zaten biz bayanlar normalde de duygusalız bide hamişlik durumu olunca tabi ister istemez duygular yoğunlaşıyor
k.vaidenin ifadeleri biraz sert bence de
sen en güzelini yaparsın bol bol oku canım dualarında bizleri de unutma

biraz yapi meselesi bu sevincini belli etme olayi canini skma canm..bnmde anneme ben kizimda soyledgmde aylarca kimseye söylememis karnm buyuyunve solemsti bebege bisi olr ilk zaman dye galiba bende ilk yadirgamistim..emin olmak istyrlar

zaten biz bayanlar normalde de duygusalız bide hamişlik durumu olunca tabi ister istemez duygular yoğunlaşıyor
k.vaidenin ifadeleri biraz sert bence de
sen en güzelini yaparsın bol bol oku canım dualarında bizleri de unutma
Evet canım teşekkürler tabiki unutmam :)inşallah aynı ayda güzel rahat doğumlar yaparız :)

biraz yapi meselesi bu sevincini belli etme olayi canini skma canm..bnmde anneme ben kizimda soyledgmde aylarca kimseye söylememis karnm buyuyunve solemsti bebege bisi olr ilk zaman dye galiba bende ilk yadirgamistim..emin olmak istyrlar
Dogrudur canım belkide..hayırlısı bakalım canları sağolsun .

Kızlarrr iş yogunlugundan dün hiç bakamadım ne çok yazmışsınız yahuuuuu.
Dün akşam ben tekrar idrar testi yaptım gayet belli çıktı ikinci çizgi.
doktora gitmek için 15 gün beklemeyi planlıyorum.
Geçen sene martta bir düşük yaşadım o stresli günleri yaşamamak adına biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
Bu arada şubatta 3 yaşına girecek bir oğlum var. aralarında tam 3,5 yaş olucak kısmetse.
Heyecanlanmamaya çalışıyorum şimdilik bakalım.

gozun aydin canm..bemm kiz da martta dort yasina girecek...bakalim iki cocuklu nasil olacagiz

Dun gece anladım biraz iki çocukla zor olacak tek tesellim annem ust komşum Allah sağlık versin inşallah yardımcı olur kayınvalidem de ilk zamanlar durur yanımda zaten ilkinde ikiside kırkı çıkana kadar bizdelerdi

Benim kayınvalidem 1 gece kaldı koşarak kaçtı nemrut.
Annemde 3 günde bir geldi yıkadı saolsun. Yanımda kimse yoktu Allah yardım ediyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…