• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadasima dr 4-5.ay %95 kiz demisti.esi 1ay kustu karisina, erkek adamin erkek oglu olur diye.adam tam Alisti erkek adamin erkek damadi olur derkeeeen 8.ay dr "ooo oglanin rahati super" demis.ikisi de sokta :) oglan miiiiii die.
Sonuc olarak oglan oldu :KK66:
Simdi esinde bir havalar tabi oglum oldu diye
Erkekler ne komikler yaw :KK48:
Aynen benimkide oğlu olacak diye çalışanlara tatlı dağıtmıştı hehe kızımız olacağını duyduğunda yüzündeki ifadeyi unutamam :)

Bizimde bi yakınımızın 2-3lü testi kötü çıkıyor. Ankaralara gitmeler gelmeler falan derken cinsiyet hiç akıllarına gelmiyor..
İlk haftalardada erkeğe benzetmiş doktor. Bunlar erkek sanıyor hala.. Neyse bunlar bigün gidiyor hastaneye ama 8-9. aydalar herşeyi alınmış mavi mavi yatağına kadr.. Doktor kızımızın keyfi yerinde diye bi cümle kuruyor. Sonuç mavi eşyalarla büyüyen bir kız çocuğu :)
Kiyamammmmmm
Bizimkiler bisey almamisti Allahtan

fazla da kafaya takmamak lazım erkek veya kız sağlıklı olsun da başka bişey istemem ben

ben işyrime oğlumun okuluna, kursuna filan kek dağıttım Allah kabul etsin hamileliğimi duyunca
7 aydır olmayınca korkmaya başlamıştım

kızlar hepinizin hayırlı olsun benimde üç gün gecikme sonucu (dün) kan verdim 667 çıktı yrn tekrar vericem çünkü daha önce dış gebelik geçirmiştim takipli gidiyor doktorum sizce düşük bir değer mi 667? birde bel ağrım var akıntım var çok korkuyorum :(

Allah kabul etsin canim
teşekkürler canım

kızlar hepinizin hayırlı olsun benimde üç gün gecikme sonucu (dün) kan verdim 667 çıktı yrn tekrar vericem çünkü daha önce dış gebelik geçirmiştim takipli gidiyor doktorum sizce düşük bir değer mi 667? birde bel ağrım var akıntım var çok korkuyorum :KK43:
merhaba aramıza hoşgeldin hiç düşük değil bence maşşallah benim 3 gün geçikmede 443 çıkmıştı değer kişiden kişiye değişebiliyor kalbini ferah tut :KK66:

kızlar hepinizin hayırlı olsun benimde üç gün gecikme sonucu (dün) kan verdim 667 çıktı yrn tekrar vericem çünkü daha önce dış gebelik geçirmiştim takipli gidiyor doktorum sizce düşük bir değer mi 667? birde bel ağrım var akıntım var çok korkuyorum :KK43:

Hayirlisi canim
Vardir Rabbimin bir bildigi
Ben de bosgebelkk gecirdim.bin turlu sey geliyor aklima.sevinemiyorum bile suan icten.cok sacma bu davranislar.hep negatif odakliyiz.ya her sey pozitifse diye dusunmeye,kafa dagitmaya calisiyorum.
Degerin ertesi gun iki kat artmasi onemli olan
Insallah saglikli bir hamilelikle ve saglikla aliriz kucagimiza

:KK48::KK48::KK48:
benimki sek olsun

bu arada sütü nasıl içiyorsunuz açık mı paketli mi
Ooooooh afiyet olsun yarasin
Acik iciyorum suan.ve balli.hic sevmem normalde agir gelir kokusu ama niyeyse rahatsiz etmiyor suan.
Marketlerde gunluk sut ler var onlar da yararliymis.normal paket sutlere gore.hatta mis sut harika :)

bende oğlana açık alıyorum da kendime paket mi alsam karar veremedim henüz

Benimde annem akıntın varsa korkma der hep iyiye işaretmiş ama saydam özür dilerim uzayan cinsteni iyi korkma diyo bana hep. Bendede var çünkü. İçin ferah olsun kan ver anlaşılır cnaım :) hayırlı olsun diyorum şimdiden.

Ben inek sütü içemiyorum yoğurt yapmak için alıyorum ama kokuyo balla falan içemiyorum yinede.
Günlük süt içiyorum birkaç gündr

Kizlar, sut sevmeyenler mis sut denesin.gunluk sutunu.ben onunla sut icmeye alistim.marka ismi vermek ne kadar dogru bilmiyorum ama lezzeti guzel.deneyin derim

selam kizlar:KK49:
okuldan geldim cok yoruldum:KK51:

ne cok yazmissiniz.....ben hergun iki bardak sut icyrm sabah aksam....kizimda da icerdim cok... aliskinim...kizimdan once hic icemezdim...cinsiyeti biz 16. haftada ogrenmistik...ondna onve edilen tahminler yanlis cikablyo dye doktorumuz soylememisti..

Back