2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annisler selam.

Nasil besleniyorsunuz? Ben beslenemiyorum gibi geliyo bana. Ilk aylar ne yapmamiz ne yememiz gerek oncelikli olarak?

Evet 16. Haftadan once benim doktorum da soylemedi, ondan önce soylenenler yaniltici olabiliyor ve cok kiziyorum soyleyen doktorlara

Gebelik oluşmuş ancak gelişmemiş bebeği mi alacaklar çok üzgünüm...
Canim benim cok uzuldum cok gecmis olsun. Daha da cok yeniydi nasil anladilar. Daha once bebek kaybetmis biri olarak cok iyi anliyorum seni. Allahim sabrini da dermanini da verir insallah. hayirlisi boyleymis de ne olur cok uzme kendini

Annisler selam.

Nasil besleniyorsunuz? Ben beslenemiyorum gibi geliyo bana. Ilk aylar ne yapmamiz ne yememiz gerek oncelikli olarak?

Et sut yumurta
Ve en az 12bardak su yu gunluk hayatimiza sokmamiz lazim
Haftada en az 1kez balik
Badem ceviz findik kabak cekirdegi=her gun 3-5tane
Baklagil yemekleri yada corbalari yemek lazim

Bana cok ilginc gelmisti mesela balik ceviz ve semizotunda omega3 varmis

Ispanak mevsimi.dun tv de bi uzman dr ozellikle hamileler gunde 100g tuketmeli dedi.ama yogurtsuz

Simdilik aklima gelenler bu kadar :)

Gebelik oluşmuş ancak gelişmemiş bebeği mi alacaklar çok üzgünüm...
Daha çok erken kesinlikle bekle ve başka doktora git.
Yine kkda okumuştum bir bebeğin kalp atışları yokmuş alacaklarmış, 1 hafta sonra mı ne başka doktorda kalp atışlarını duyuyor. Aman canım fevri karar alma

24 kasımda beta 30,58 di şuan 27,80 500 lerde olması gerekirken iyice düşmüş ilaçla vücuttan atacaklarmış

Bende normal beslenmeme devam ediyorum. Sigarayı bırakamadım 1 paketten 5e düşürdüm birden..
Folik asitim ve kan ilacım var. Kanım düşük çıkmıştı. Bir dahaki gidişimde vitaminde isteyeceğim baklmm.
Onun dışında haftada 2 kere artık balık aldırıyorum. Dediğim gibi ballı süte başladım.
Sebze, meyve işte

Bende balli sut iciyorum.
1-2avuc yazdigim cerez turu seyler ceviz vs
1yumurta hergun
Haftada 1balik.2ye cikarabilirim saglikla devam edersek
Yemekleri de bi gun sebzeli yapiyorum 2gun yiyoruz.sonra etli.sonra baklagil
Bol meyve
Ayva yiyin kizlar cocugu guzellestirirmis gamzeli olur bile deniyor

Bnde duydum onuu gamze diyee :)

Ceviz beyin gelisimi icin onemli her gun 1avuc ye balik kadar onemli demisti daha once dr um

24 kasımda beta 30,58 di şuan 27,80 500 lerde olması gerekirken iyice düşmüş ilaçla vücuttan atacaklarmış
canm herseyin hayrlisi ...kizimdan oncede ben senin anlattgn gbi bisey yasamastm iki gun sonra katlanmayip azalmisti doktor kimyasal gebelik demisti...aslnda cigu kadin yasar ama farketmes adetjm gec geldi dye duusnur demisti..bnm kendlgnden bikac gun sonra dusmustu...seninki farkli mi ki ilacla dusurecekler acep

İyi geceler kızlar çok uykum var ama kızımın uyumayacağı tuttu bugün şimdi babası uyutmaya çalışıyor ben de size iyi geceler deyip yatmaya gidiyorum bir yandan da iki çocukla ne kadar zor olacağını düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…