• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yumurtadan tiksiniom düşündükçe midemi bulnlandiriyo kizartmasi ,ekside yiyince agzimda lokma büyüyor tatliyi daha rahat yiyorum as ermeler henüz yok :)

Cin takvimi rus takvimi ne varsa nasil hesapladimsa kiz cikiyor benimde.ama niyeyse erkek hissediyorum.kizsa inslh uzulmuyordur icerde bebekim :)
Bende kız çok istiyorum sanırım istemekten düşüncelerim hislerim hep kıza kayıyooo

Ablama yazdım ama derste sanırım tek tik oldu :KK51:
Bende yumurtadan tiksiniom düşündükçe midemi bulnlandiriyo kizartmasi ,ekside yiyince agzimda lokma büyüyor tatliyi daha rahat yiyorum as ermeler henüz yok :)
Kıız benimkide aşermeden sayılır mı bilmiyorum. Sadece salatalık turşusu yerdim ama geçen gece çok fena çekti canım. Karışıktı valla havuç fasulye falan öyle bir yedim kii kendime şaştım

11.hafta ultrason daki goruntusunden belli oluyor cinsiyet diye okumustum internette.kesin degil tabide.genelde tutuyormus.ornek resimler vardi.eltimin de tutmustu

Benim iştah da tavan yaptı acı sevmem acı biber turşusu ezmedi ne bulursam yiyorum geç vakit tekrar yemek yiyorum ilk gebeliğimde kilo almadım bunda şişeceğim iyicene sanırım

11.hafta ultrason daki goruntusunden belli oluyor cinsiyet diye okumustum internette.kesin degil tabide.genelde tutuyormus.ornek resimler vardi.eltimin de tutmustu
Bende çoğu şeyi ablamın hamileliğinde öğrendiğim için aklımda öyle kalmış ama cinsiyeti belli olduğunda karnı falan çıkmıştı ordan öyle dedim belkide tam kesin belli olunca söylediler bizee emin değilim yani :)

Benim iştah da tavan yaptı acı sevmem acı biber turşusu ezmedi ne bulursam yiyorum geç vakit tekrar yemek yiyorum ilk gebeliğimde kilo almadım bunda şişeceğim iyicene sanırım
Benimde uykudan uyanıyorum yemek yatıyorum yemek. 1 kilo fazlalık gördüm ama şişkinlikten o inanmıyorum ben kilo olduğuna :63:

Arkadasima dr 4-5.ay %95 kiz demisti.esi 1ay kustu karisina, erkek adamin erkek oglu olur diye.adam tam Alisti erkek adamin erkek damadi olur derkeeeen 8.ay dr "ooo oglanin rahati super" demis.ikisi de sokta :) oglan miiiiii die.
Sonuc olarak oglan oldu :KK66:
Simdi esinde bir havalar tabi oglum oldu diye
Erkekler ne komikler yaw :KK48:

AY KIZLAR NE ÇOK YAZMIŞSINIZ MAŞALLAH İŞTEN BAŞIMI KALDIRIP DA DAHA ŞİMDİ OKUYABİLDİM
İŞTAH BENDE ÇOK FAZLA SARAHCIM YA

Coook fazla yememek icin dr tavsiyesi :
Ogun sayinizi arttirin.
En az 6 ogun yemeliymisiz.
Az az ve SIK SIK
kansekerimiz dengede kaliyormus o yuzden cok yemezmisiz
Daha aZ once okudum:KK48:

Arkadasima dr 4-5.ay %95 kiz demisti.esi 1ay kustu karisina, erkek adamin erkek oglu olur diye.adam tam Alisti erkek adamin erkek damadi olur derkeeeen 8.ay dr "ooo oglanin rahati super" demis.ikisi de sokta :) oglan miiiiii die.
Sonuc olarak oglan oldu :KK66:
Simdi esinde bir havalar tabi oglum oldu diye
Erkekler ne komikler yaw :KK48:
Bizimde bi yakınımızın 2-3lü testi kötü çıkıyor. Ankaralara gitmeler gelmeler falan derken cinsiyet hiç akıllarına gelmiyor..
İlk haftalardada erkeğe benzetmiş doktor. Bunlar erkek sanıyor hala.. Neyse bunlar bigün gidiyor hastaneye ama 8-9. aydalar herşeyi alınmış mavi mavi yatağına kadr.. Doktor kızımızın keyfi yerinde diye bi cümle kuruyor. Sonuç mavi eşyalarla büyüyen bir kız çocuğu :)

Back