- 3 Kasım 2014
- 263
- 186
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
olsuun :) ablama sorcam ben bakayım onun ki tutmuş muçin takvimi ben de tutmuştu bu sefer de kız çıkıyor kızım kızımız olsun :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsuun :) ablama sorcam ben bakayım onun ki tutmuş muçin takvimi ben de tutmuştu bu sefer de kız çıkıyor kızım kızımız olsun :)
Cin takvimi rus takvimi ne varsa nasil hesapladimsa kiz cikiyor benimde.ama niyeyse erkek hissediyorum.kizsa inslh uzulmuyordur icerde bebekim :)çin takvimi ben de tutmuştu bu sefer de kız çıkıyor kızım kızımız olsun :)
Bende kız çok istiyorum sanırım istemekten düşüncelerim hislerim hep kıza kayıyoooCin takvimi rus takvimi ne varsa nasil hesapladimsa kiz cikiyor benimde.ama niyeyse erkek hissediyorum.kizsa inslh uzulmuyordur icerde bebekim :)
Kıız benimkide aşermeden sayılır mı bilmiyorum. Sadece salatalık turşusu yerdim ama geçen gece çok fena çekti canım. Karışıktı valla havuç fasulye falan öyle bir yedim kii kendime şaştımBende yumurtadan tiksiniom düşündükçe midemi bulnlandiriyo kizartmasi ,ekside yiyince agzimda lokma büyüyor tatliyi daha rahat yiyorum as ermeler henüz yok :)
Tabiki atcak satcak diğiliz kii ama insan merak ediyo. Sanırım 4. ayda belli oluyomuş daha çoook zaman var.Saglikli olsunlar da kiz erkek farketmez
Atcaz satcaz mi dedim kiz sende aaaa nasil bir yorum yazmissin!Tabiki atcak satcak diğiliz kii ama insan merak ediyo. Sanırım 4. ayda belli oluyomuş daha çoook zaman var.
Olsun canım bende şakasına dedim inş sağlıklı olsunlar :)Atcaz satcaz mi dedim kiz sende aaa :)
Saglikli olsunlar dedim sadece
Bilemiyorum demekki aşermisimPersone Non Grata canimm sen as ermeye baslamissin :) eee nede bebislerin iki tane olsun okadar yarasin :)
Bize erkek gibi demişti daha sonra kız dedi :)11.hafta ultrason daki goruntusunden belli oluyor cinsiyet diye okumustum internette.kesin degil tabide.genelde tutuyormus.ornek resimler vardi.eltimin de tutmustu
Aaaa cok guvenilir degil o zaman :)Bize erkek gibi demişti daha sonra kız dedi :)
Bende çoğu şeyi ablamın hamileliğinde öğrendiğim için aklımda öyle kalmış ama cinsiyeti belli olduğunda karnı falan çıkmıştı ordan öyle dedim belkide tam kesin belli olunca söylediler bizee emin değilim yani :)11.hafta ultrason daki goruntusunden belli oluyor cinsiyet diye okumustum internette.kesin degil tabide.genelde tutuyormus.ornek resimler vardi.eltimin de tutmustu
Benimde uykudan uyanıyorum yemek yatıyorum yemek. 1 kilo fazlalık gördüm ama şişkinlikten o inanmıyorum ben kilo olduğunaBenim iştah da tavan yaptı acı sevmem acı biber turşusu ezmedi ne bulursam yiyorum geç vakit tekrar yemek yiyorum ilk gebeliğimde kilo almadım bunda şişeceğim iyicene sanırım
Ama coooook seviniyordum 11.hafta daha yakinya :)))Bize erkek gibi demişti daha sonra kız dedi :)
Bizimde bi yakınımızın 2-3lü testi kötü çıkıyor. Ankaralara gitmeler gelmeler falan derken cinsiyet hiç akıllarına gelmiyor..Arkadasima dr 4-5.ay %95 kiz demisti.esi 1ay kustu karisina, erkek adamin erkek oglu olur diye.adam tam Alisti erkek adamin erkek damadi olur derkeeeen 8.ay dr "ooo oglanin rahati super" demis.ikisi de sokta :) oglan miiiiii die.
Sonuc olarak oglan oldu
Simdi esinde bir havalar tabi oglum oldu diye
Erkekler ne komikler yaw