2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım haklısın inşallah kötü bişey yoktur sen kendini psikolojik olarak kötü hissetme bebeğin de etkileniyor. Bol bol dua et iyi olur inşallah ve nette araştırma yapabilirsin belki onu da dene

Ben bugün gittim sat a göre 6 haftalık ama doktorum 4 haftalık dedi, kalp atışı için 2 hafta sonra çağırdı,karından BAKIYOR,bana çok geç gibi gelmişti ama normal demek ki

Senin gec dollenme olmus demeKki, 6 haftalik olunca mutlaka sesi duyar veya ekranda gorursun.

Ayyy sesini mi duydunuz ne güzel yaa beni de 2 hafta sonraya çağırdı duyabilir öiyim o zamn

Valla duyduk yaa, karindan baktigi icin berrak bir ses dehildi ama hizli hizli atisini duyduk yani. Isterseniz vajinal bakalim dedi nasilsa duyduk diye istemedik. Sen de kesin duyarsin yani.

camim hangi ulkede yasiyorsun? Ayrica o fitiller durur durur bir anda duser. Benim ilkinde lekelenmemin oldugu gun ceviz gibi 2 parca dusmustu acayip korkmustum, rengi de kahverengi gibiydi. Bu jel zaman zaman atacak, sen agri kanama olmadikca icini ferah tut. Bir de acile agrim var vs diye gidersen mecbur bakiyorlar diye biliyorum yurtdisindaki arkadaslar acile gidiyordu.

Canım doktor HAKLI aslında ben klomen+ çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ve Döllenme tarihim 29-30 muhtemelen ve tam 4 hafta oluyor . Bu sat tarihini anlamış değilim oyüzden

BENİM GENEL MÜDÜRE GİDİP ÇALIŞMA SAATLERİMİ İSTEMEM LAZIM AMA ÇEKİNİYORUM SİNİRLENİNCE ALCAM DİYORUM OLMUO İK DA KENDİN SÖLE DİYO ACEMİ ÇNKİ GAZ VERİN KIZLAR
doğum öncesi toplu verseler kabul etmezlermi ki canım öyle istesen son 3 hafta bırakıyosun ya sen ne kadar tutuyosa ya o kadar erken bitir yada doğum sonrası 8 haftayı uzat o kadar benim amir doğum öncesi bi hafta kafa izni vermiş öncekilere ben doğumdan sonra bi hafta daha kıymetli diye o zaman kullanmıştım ama benikiler çamura yatar diyosan hi toplama gün gün kullan

Şikayet etme şansın var ama senin böyle bi durumda sana hakkın olanı vermek zorunda şikayet etsen onun için daha kötü senin hakkın kullanmak zorundasın sonucta 2 canlısın yani

Canım doktor HAKLI aslında ben klomen+ çatlatma iğnesiyle hamile kaldım ve Döllenme tarihim 29-30 muhtemelen ve tam 4 hafta oluyor . Bu sat tarihini anlamış değilim oyüzden

Aslinda gunun de belliymis ama ben de gecen hafta bittigimde 4-4,5 hafta demisti simdi6+1 dedi doktor. Ilerleyen haftalar da netlesir merak etme, sen gittiginde keseni gormus muydun? Keseden bi hafta sonra falan kalp atisi duyuluyo.

ben ingilteredeyim suan acile gitsem beni en az 4 5 saat sonra iceri alirlar. benim esimin apandisi patladi ve acile gittik aksamin 9 dan abartisiz 1 ne kadar bekledik ki doktor baksin adam orda olse umurlari degil insallah dedigin gibidir ama cok umitsizim ben

Son 3 hafta değilki ama doğum öncesi 8 hafta bde doğum sonrası 8 hafta var

Aslinda gunun de belliymis ama ben de gecen hafta bittigimde 4-4,5 hafta demisti simdi6+1 dedi doktor. Ilerleyen haftalar da netlesir merak etme, sen gittiginde keseni gormus muydun? Keseden bi hafta sonra falan kalp atisi duyuluyo.
Evet bugün gittim ve keseyi gördük çok şükür,şimdi kalp atışı olacak mı endişesi başladı

SENN DEDİĞİN GİBİ EN SON TOPLASAM 32 GÜN OLUYOR HERALDE VERİRMİ BİLMEM İLK BEN TALEPDE BULUNCAM KADINLARINDA İŞİNE GELCEK YA CUMALARI GELMİYİM DİCEM YADA HERGÜN BIRAKIN DİCEM YADA 1 AY OLUYO SONUNDA VERİN DİYİM DİMİ ODA GÜZELMİŞ. AMA ŞİMDİ CAZİP GELİYO CUMALARI GELMEMEK

Ben doktora ve heemsirelere de sormustum, cok normal ilacin hepsi emilmiyor bir kismini boyle buyuk parcalar ya da peynir gibi disari atacak korkma demislerdi. Sen iyi dusun ve cidden kanaman veya siddetli agrin yoksa rahat ol..

Evet bugün gittim ve keseyi gördük çok şükür,şimdi kalp atışı olacak mı endişesi başladı

ben de onu diyorum hic bitmiyor endise, hamile miyim, hcg katlayacak mi, keseyi gorecek miyim, kalp atisini duyacak miyim....

BENİM GENEL MÜDÜRE GİDİP ÇALIŞMA SAATLERİMİ İSTEMEM LAZIM AMA ÇEKİNİYORUM SİNİRLENİNCE ALCAM DİYORUM OLMUO İK DA KENDİN SÖLE DİYO ACEMİ ÇNKİ GAZ VERİN KIZLAR
Canım bende özel şirkette çalışıyorum orta karar bi patron şirketi. Sabah 8.30 akşam 6.30 çalışıyorum. Hamile olduğumu söylemedim kalp atışını görünce söylicem inşallah. Kaytararak dinlenmeye çalışıyorum bu ara aşırı mobbing var üzerimde :) hakkımda hayırlısı.

keşke kabul etseler en güzeli doğum sonrası kullanmak bir ay ne demek

BENDE ÇOK ÇEKTİM MOBBİNG AYNEN. BEN SÖYLEDİM. ALLAH BİLİR SAKLAMA TEHLİKE HEP VAR SÖYLE HAKLARIN BAŞLASIN BAŞTA SAKLADIM ÇOK ZOR OLDU. SÖYLE ALLAH YAVRUNA UZUN ÖMÜR VERSİN İNŞ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…