• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar biz cuma günü bebegimin kalp atıslarını duyduk cok sükür.ama dün tuvalette durduk yere kendiliginden böyle 3 damla beyaz akıntı gibi bişey damladı cok büyük degildi ama kanama agrı falan bişey yok onlar neydi acaba kafama cok takıldı var mı boyle biey yasayan yada bilgisi olan

ama bana cevap verecek yok mu :(

merhaba arkadaslar biz cuma günü bebegimin kalp atıslarını duyduk cok sükür.ama dün tuvalette durduk yere kendiliginden böyle 3 damla beyaz akıntı gibi bişey damladı cok büyük degildi ama kanama agrı falan bişey yok onlar neydi acaba kafama cok takıldı var mı boyle biey yasayan yada bilgisi olan

akıntı normal yoğun kanama ve ağrı olursa endişelenmek lazım ;) takma kafana

canım benim ben seni tebrik ederim. benim tebrik edilecek neyim var . 3. bu
töbe yarabbim . günah yazmasın.plansız programsız oldu işte.
şimdi evde dinlen bol bol
doğudasınız zaten.
safransarı arkadaşım gibi sen de bebeği aldın göbeğine.
onun doğumu yaklaştı.
Allah bir kolaylığını verir . çalışınca da annen falan gelir .
doğum izni alırsın . halledilir . hiç sıkıntı yapma.
sen bölümden mi atanmak istersin . yoksa 3001 den tercih yapacak mısın

Çok sağol ablacim aynen bbende öyle dusunuyorum bir yerleseyim gerisini halletcez inşallah herkes gibi.

Nasipmis demekki dünyaya gelmesi inşallah kizin olur tabi once saglik :)

Ben kendi bölümümden tercih yapcam inşallah abla atanmam boyle daha kolay olacak inşallah :)

Mrb arkadaşlar
Yaklaşık 10 gun hafta önce kahverengi lekelenmem olmuştu acile gittim ıgne hap falan kaç gündür bir sıkıntı yoktu hep yatıp uzandım kendimi yormadim ama bugun yine peçete ye sildiğimde kahverengi akinti gördüm ne yapsam bilemedim progestan
coraspirine ve clexan ıgne kullaniyorum
Canm benimde 7. Haftamda kanamam oldu progestan ve pruluton ognebkullaniyorum doktoum corasprinle clexan i kesti. simdi cok ayakta durdugumda kahverengi lekelerim oluo insallah bebeklerimize bisey olmaz Allahm korusun

Merhabalar kanama ya da lekelenme harici diğer durumların normal olduğunu söylemişti doktorum bana. Ama daha detaylı bilmemiyorum

Ben doktora ve heemsirelere de sormustum, cok normal ilacin hepsi emilmiyor bir kismini boyle buyuk parcalar ya da peynir gibi disari atacak korkma demislerdi. Sen iyi dusun ve cidden kanaman veya siddetli agrin yoksa rahat ol..

ben de onu diyorum hic bitmiyor endise, hamile miyim, hcg katlayacak mi, keseyi gorecek miyim, kalp atisini duyacak miyim....
Benimde öyle olmustu ilk gitti sadece kese gözüktü haftaya tekrar gün verdi o bir hafta bana 1 sene gbi geldi bunları düşünmekten çok fenaydı.bi hafta sonra gttim o kalbinin atışını gördüm ya dünyalara bedel o an.. insallah yaşarsın bi an önce o anı

Aynen bende de durum öyle. Su içmek istemiyorum. Ben de mide bulantısı olmadı henüz 7. haftada başlıyor diyorlar. Siz ne durumdasınız mide bulantısı var mı?
Bende iki gün önce basladibulanti. Baya cokbasladi.. İnşallah uç ayda geçer diyorlar. Bir ay sürecek sanirim

KIZLAR AKINTI NORMAL DİYE DUYDUM PEKİ YA SU GELMESİ BİLDİĞİNİZ ÇAMAŞIRIN O ORTASI SADECE SU ISLAK AVUÇ İÇİ KADAR NORMAL ISLAK İLK KEZ BUKADAR ÇOK GÖRDÜM BAŞKA YAŞAYAN VARMI YA

KIZLAR AKINTI NORMAL DİYE DUYDUM PEKİ YA SU GELMESİ BİLDİĞİNİZ ÇAMAŞIRIN O ORTASI SADECE SU ISLAK AVUÇ İÇİ KADAR NORMAL ISLAK İLK KEZ BUKADAR ÇOK GÖRDÜM BAŞKA YAŞAYAN VARMI YA
Bende de oldu 2 gün önce, sonra azaldı. Günlük ped kullanıyorum o yüzden bu aralar canım

Kızlar merhaba.. Benim bulantılarım ve iştahsızlığım iyice arttı :KK43: 4 hafta sonra kesilir inşllah, 3aydan sonra azalıyor bildiğim kadarıyla..

Bişey sorucamm. Ben henüz kalp atışını duymadım, dr randevum 10 ocakta. Keseyi gördükten sonra 10 ocak a randevu verdi. Şimdi allah korusun kalbi atmasa yada dursa sonradan herhangi bir belirti olur mu yoksa doktora gitmeden belli olmaz mı?
canim vucut kendini belli ediyor. Ablamin 12. Haftada bebegi öldu. Bir kac gun icinde bulanti bitti ve vucut sararmaya basladi ama atamamis. Kendindeki degisikligi anlayinca doktora gitti ve hemen aldilar. 13 haftaya kadar olan ölumlerde annede kalsa bile kolay kolay zehirlemezmis. Buyudukce anneyide zehirliyor.

Back