2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben biyerde duymuştum cok aşırı mide bulantısı kusma varsa kız olurmuş mde bulantn filan azsa erkek varmı buna bnzer bişey bilen
evet bizdede kızın hamileliği zor derler ama ben kızımda hiç bi sıkıntım olmadı bulantı kusma anlamında o yüzdende erkek dediler hep tahminde, bundada hiç bişey yok görümcemde 3 oğlu var içi dışına çıkmış 9 ay bi tek fındık yerdim der bence bu bünyeyle alakalı yeni canlıyı kabul etmesi ve direnmesi ile alakalı çabuk alışşsın inş bulantı yaşayanların bünyesi

bende inşallah çarşamba günü göreceğim keseyi tatlım hayırlı sağlıklı olsun

Sanırım bi yerden sonra salcaz hepimiz. Şimdi iştah yok da dayanabilioruz heralde. Yoksa bende ekmek yemeden hamurişi olmadan duramam.

Sanırım bi yerden sonra salcaz hepimiz. Şimdi iştah yok da dayanabilioruz heralde. Yoksa bende ekmek yemeden hamurişi olmadan duramam.
bizim öğrenciler sağolsunlar yerli malı yaptılarda her gün biri bana toplam 1 kilo hediyeleri olmuştur bende pek severim aynen

Ahhh bende kahvaltı bile yapmak istemiyorum daha yatakdayim ne uyuşuk oldum ya eskiden yerdinde duramayan ben ahh ....
senin bebiş en çok uyku istiyor demek tatlım eşim kayseride şu an mantı alacağı güvendiğin otogara yakın yer var mı duramam sanırım yemesem bi yerim şişer

2lt de çok iyiymiş canım. Dikakt etmesem 1 lt ancak içiyorumdur heralde ben
susamayı bekleme içmek için ve şişen hep yanında olsun bende işte içebiliyorum şişe hep önümde olduğu için ama evde kız sayesinde iyice susarsam aklıma geliyo , afedersiniz idrardan anlarsınız yeterli tüketimi azsa sarı olur

günaydın arkadaşlar bende sizler gibi erkenden uyuyorum hiç kaçırmadığım dizilerimi bile izliyemiyorum 8.30 oldumu
uyuyorum akşamları

OLSUN BOŞVER SABAH DİNÇ KALKIYORUZ OLMASI GEREKEN BU DEMEKKİ. BENDE DOKTORUM GİTTİĞİM HASTANEYİ BIRAKMIŞ BÜTÜN GÖTÜRDÜĞÜM TAHLİLLERDE ORDA KALDI Bİ DÜNYA PARA NERDE BİLMİYORUZ DİYOLAR DOKTORDA AÇMIYOR ÇOK SİNİRLENDİM ÜZÜLDÜM YA AKSİLİKLER BIRAKMIYOR PEŞİMİ DOKTOR BULAMADIM HALA GERÇİ KARAR VERDİM AMA OKADAR TAHLİLE YAZIK OLACAK DİYE ÜZÜLÜYORUM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…