- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.461
hımmm dün kaz aldı onla yaptık yedim yedim iyi yapmışımbulgur pilavı folik asitce de zengin kızlar tüketin
Dökerim tabi canım ne çeşit isterseeniz :)))sizi mantıcılar siziiii kaç gündür canım mantı istiyor kayseriye sık gidip geliyoruz eşim orda üniv. tede okuyooo dökersin artık bi mantı
evet bizdede kızın hamileliği zor derler ama ben kızımda hiç bi sıkıntım olmadı bulantı kusma anlamında o yüzdende erkek dediler hep tahminde, bundada hiç bişey yok görümcemde 3 oğlu var içi dışına çıkmış 9 ay bi tek fındık yerdim der bence bu bünyeyle alakalı yeni canlıyı kabul etmesi ve direnmesi ile alakalı çabuk alışşsın inş bulantı yaşayanların bünyesiBen biyerde duymuştum cok aşırı mide bulantısı kusma varsa kız olurmuş mde bulantn filan azsa erkek varmı buna bnzer bişey bilen
bende inşallah çarşamba günü göreceğim keseyi tatlımSelamm arkadaşlarDoktordan yeni geldimm,keseyi gördük çok şükür,2 hafta sonra da gel de bebişi gör dedi doktor.. Bu arada doktor düşük riskini genel konuşmuş,sana özel bi durum değil,tüm gebeliklerde ilk aylarda o risk var dedi,bolcaaa şükredip çıktım,rabbim herkese tattırsın bu duyguyu AMİNNNN
aynı durumdayız o vakit tam 5 kilo fazlalıkla hamile kaldım aslında sıkı diyete spora başladım hamile olduğumu öğrendim sadece yarın kilo verebildim bende dikkat etmeye çalışıyorum ama bakalım ne kadar edecem
off valla acayip çekyti canım kızlar ilk aşermemi yaşıyorum sanırım veya açım da ondan ama işteyim neyse 12:30 da evde olurum artık ne bulduysamDökerim tabi canım ne çeşit isterseeniz :)))
Amîn amîn canım benim,boş bi gölge ama ona bile ne kadar ihtiyacımız var düşün, rabbime şükürler olsunbende inşallah çarşamba günü göreceğim keseyi tatlımhayırlı sağlıklı olsun
ben 2 litre tatlım ama yükseltsem hiç fena olmaz
bizim öğrenciler sağolsunlar yerli malı yaptılarda her gün biri bana toplam 1 kilo hediyeleri olmuşturSanırım bi yerden sonra salcaz hepimiz. Şimdi iştah yok da dayanabilioruz heralde. Yoksa bende ekmek yemeden hamurişi olmadan duramam.
off valla acayip çekyti canım kızlar ilk aşermemi yaşıyorum sanırım veya açım da ondan ama işteyim neyse 12:30 da evde olurum artık ne bulduysam
Ahhh bende kahvaltı bile yapmak istemiyorum daha yatakdayim ne uyuşuk oldum ya eskiden yerdinde duramayan ben ahh ....off valla acayip çekyti canım kızlar ilk aşermemi yaşıyorum sanırım veya açım da ondan ama işteyim neyse 12:30 da evde olurum artık ne bulduysam
a aaaa2lt de çok iyiymiş canım. Dikakt etmesem 1 lt ancak içiyorumdur heralde ben
sorma aklımıza gelir falan ama şu an acayip istedi canım yaaaBurda artık birbirimizi aşertip dururuz
Senin 4 mü 5 mi haftan ??bende inşallah çarşamba günü göreceğim keseyi tatlımhayırlı sağlıklı olsun
Neyseki meyve yiyorum :)Meyve ve yogurt yemeye çalış doktorum bana öyle dedi.
Tabii açılcak iştahımız ilk zamanlar böyleyiz.
senin bebiş en çok uyku istiyor demekAhhh bende kahvaltı bile yapmak istemiyorum daha yatakdayim ne uyuşuk oldum ya eskiden yerdinde duramayan ben ahh ....
susamayı bekleme içmek için ve şişen hep yanında olsun bende işte içebiliyorum şişe hep önümde olduğu için ama evde kız sayesinde iyice susarsam aklıma geliyo , afedersiniz idrardan anlarsınız yeterli tüketimi azsa sarı olur2lt de çok iyiymiş canım. Dikakt etmesem 1 lt ancak içiyorumdur heralde ben
günaydın arkadaşlar bende sizler gibi erkenden uyuyorum hiç kaçırmadığım dizilerimi bile izliyemiyorum 8.30 oldumu
uyuyorum akşamları
bende anlamadım onu doktor demedi bişey kan değerim cuma 733 tü adet günü 27 geç döllenme sanırım benimkiSenin 4 mü 5 mi haftan ??
a aaaaannesi bebeişin suya ihtiyacı var yanında şişe ile gez olmadı aklına getir.. bu arada doktorum ceviz badem 3-4 tane ye demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?