2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin guzel anneler...benim bebislerde beni ilk kez bugun uyuttu.ya kizlar size bir sorum olacak benim gozler bu ara hep karariyo.acep tansiyonmu
evet o beta hcg hormonu yokmu butun etkilerde payi war bu sekilde bas donmesi goz kararmasi bendede war disarda oluyo bide korkutuo hemen uzanp yastk koy ayagina

Günaydın kızlar oğlum tarafundan 9da uyandırıldım ama çok da erken değil sanırım. 6da uyananlar varmış.. Güzel bir pazar olsun

Gunaydin kizlar,
iki gun midem cok bulandi bu sabah hafiflemis epey
bir de ben su falan icince midem fena bulaniyor diye fazla su icemiyorum, wc de gitmiyorum fazla.. normalde yarim saatte bir giderdim simdi 2-3 saatte bir..
yarin dr. Gidicez , bulantim azalinca endiselendim bisey olmamistir di mi :)

Sat kaç canım

Ayyy noollcakkk:)saka maka bende senin gibiyim:))

Pimpirikliyim yani fena

Merhaba kızlaar ben de salı günü öğrendim gebeliğimi,sevincimi tam olarak yaşamadım ama biraz kaderci olduğum için nasip diyebiliyorum sadece... Sizler nasılsınız nasıl gidiyor
Hayirlisi olsun Hepimiz nasip diyoruz canim. Sonucta verende ,alanda Allah.

Gunaydin guzel anneler...benim bebislerde beni ilk kez bugun uyuttu.ya kizlar size bir sorum olacak benim gozler bu ara hep karariyo.acep tansiyonmu
Canim benim de oluyor. Oturup kallarken ani haraket yapma. Disari cikincada dikkatli ol. Oglumda 3-4 defa disarda bayildim ben. yanina seker ve suyu eksik etme.

günaydın kızlar.. sık sık tuvalete çıkmaktan uykudan da birşey anlamaz olduk.. neyse ki sabah namazına rahat kalkıyorum bebiş sayesinde.. kızlar bu dönemde acaba hangi sureleri okumak lazım?? ben meryem suresini okuyorum..

Ozaman ben de Salı mı gitsem hem keseyi hem kalp atışını duyarızkararsız kaldım, mide bulantılarım da başladı, ama sadece bulantı hissi var okadar.

Ozaman ben de Salı mı gitsem hem keseyi hem kalp atışını duyarızkararsız kaldım, mide bulantılarım da başladı, ama sadece bulantı hissi var okadar.
ay canım seninle aramızda 1 gün var herhalde.. bende çok merak içindeyim sen ne zaman gidersen bende ona göre gideyim bari ne yapsak??

slm kızlar günaydın mutlu pazarlar aranızda progestan 200 mg kullanan var mı bişey sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…