2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben zaten zayiftim sanki daha da zayıfladım bulantı ve iştahsızliktan...alınan kilolar verilir yeter ki bebişim sağlıklı olsun

Benimde göbüşün çıktı. Kızımda da böyle olmuştu benim göbeğim hemen pörtlüyor. Çok yemek yiyiyorum faydalı olsalar içim gam yemiyecek ne bulsam mideye yolluyorum. İnşallah bulantılarım başlanaz kızımda çok bulanmıştı hastanelik oluyordum. Birde diyabet konusu konuşulmuş benimde ilk gebeliğimde diyabet vardı. Bunda diyetisyene gideceğim 4. Ay dan sonra dikkat etmeye başlıyacağım. Şeker yüklemesi ile ilgili şu sıralar çok konuşuluyor bence dr larımızı dinliyelim diyabet hamilelikte önemli bir rahatsızlık.

Zaten şuan insanlar hamilemisin diye sorunca önce seviniyorum sonra ama daha cok erken diye icimden gecirip üzülüyorum. Su an bu konuda gel gitlerim var anlayacagin:) Belki psikolojik olarakta şişiyor olabilirim çünkü çok taktim bu konuya. Umarim aklimdan atabilirim o zaman cok daha kolay olacak

benim ilkinde 24-25. haftaya kadar hic cikmamisti. beli biraz bol olan kiyafetlerimi giyerdim. en sonunda dayanamayip keyfi olarak hamile kiyafeti almistim :)

Merhaba kızlaar ben de salı günü öğrendim gebeliğimi,sevincimi tam olarak yaşamadım ama biraz kaderci olduğum için nasip diyebiliyorum sadece... Sizler nasılsınız nasıl gidiyor

kizlar karniniz simdiden cikmaz o aksamalri olan gaz dir...kilolara dikkat diğer ayalrda istemesen de aliyorsun ama ilk uc ay bir kilo alinmasi onerilen

Gunaydiiiin keyifli pazarlaaaar
bizim cimcime her sabah 7 de uyandigi icin sabah uykusu yok bize.bu ara en cok istedigim sey uyumak.

Gunaydin guzel anneler...benim bebislerde beni ilk kez bugun uyuttu.ya kizlar size bir sorum olacak benim gozler bu ara hep karariyo.acep tansiyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…