2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi yapmissin ozaman cnm. Cocugu uzmenin alemi yok
bende mayista kurtaj oldum onda soylenistik. Kaybedince hastaymis kardesin sonra gelecek demistim.ici burkuldu o hali hala gozumun onune gelir Simdide endiseler cok. Soylemedim saglikla iyi haberler alayimda ilerde artik.

hosgeldin nagisim yaaa
hosbulduk canim :)

Kızlar karnım ağrıyor ara ara normal midir, doktorada gidemedim bi
Aah birde bu bulantı, hiç geçmiyor, sizinde öyle mi
Bende de henüz bulantı yok allah kolaylik versin
Geçmiş olsun bizde de durum aynı artık öksürük ile yaşamayı öğrendik. Soğuk buhar makinası aldık ise yaradı gibi. Sizde deneyin isterseniz
Evet canım adet olmuş gibiyim.
Sonlarına veye başlarında kahverengi akıntı gelir ya öyleyim şu anda.
Üstüne görme mi oldum acaba
Kalbnin de duyamadım hala kese.
Akşam 4 te randevumz aman geçmiyor
Nasıl oldunuz merak ettim inşallah hersey yolundadir
4. Aydan sonra eczaneden bitkisel boya alip boyamistim ben doktorum izin vermisti, bunda da boyarim herhalde beyazim cok aynen
Markası var mı söz ettiğiniz boya nin acaba
kizlar bende kina yi denemeyi duusnuyorumbeyazlarim cok semester da denicem bakalim kapatacak mi
Canım dene bakalım senden haber bekliyorum

Benim de ilk gebeliği m de şekerim vardı bende dediginiz gibi dikkat ederim diyorum ama tahlili yaptırıp yaptirmam a konusunda kararsizim

Biz de bugun keseyi gördük ama kalp atışı yok henuz haftaya tekrar çağırdı bakalım görebilcez mi. Ha bir de 3 cm kist var rahim de sorun olmaz dedi Dr ama ben tedirginim

Kızlar doktordan geldik.çok şukur kalp atışını dinledik.allahım herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla.nir ultrason kağıdına baakrmısınız? Kağıtta 2 tane gozukuyor.ne olabilir acaba?

aynı kaderi yaşamışız cnm inş bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız. hayırlı olsun

Merhabaaa hamişlerrrr bende ağustos ayında anne olucam inşallah aranıza hoşgeldim yani :)
hoş geldin

canım bende sürekli var doktor hiçbirşeyin yok sen de bebek de turp gibisiniz dedi rahim içinde kanama da görmedi ona ragmen kimi zaman parçalı bile geliyor ben de takmıyorum artık :) bazı gebeliklerde sebepsiz yere 9 ay bile kanama - lekelenme- kahverengi akıntı oluyormuş.

Biz de bugun keseyi gördük ama kalp atışı yok henuz haftaya tekrar çağırdı bakalım görebilcez mi. Ha bir de 3 cm kist var rahim de sorun olmaz dedi Dr ama ben tedirginim

Bizde bugun gorduk keseyi haftayada kalp atisi inşallah
kist bende de var 2cmlik. Benim doktorumda onemsemedi hamilelikten oncede vardi zaten

sen bilirsin ama mutluluk paylaştıkça çoğalır.

sen de iyi ki varsın :) bu platform gerçekten çok iyi birçok konuda bilgi sahibi yapıyor insanı

Aradim progestan 200 mg verdi ictim gunde 3 defa alinacakmis.sali gunu gidicem dr.bu progestanin bebege zarari olurmu

olmaz cnm zaten hormon takviyesi bu ilaç değil yani zaten bu iş için verilen bişey

aynen canım :) benim oğlanda şimdiden merak içerisinde :) kız olsun diye düşünüyorum :) 1 erkek 1 kız :) şöyle tatlı bi tane.
allah gönlüne göre versin cnm

Teşekkür ediyorum canım inşallah.yanlız boğazım çok kotu ağırıyor kızarmış.inşallah bebeğe zarar vermez
Vermez insallah canim ilik balli sut ic
[/QUOTE]
Hayir tatlim tup bebekle oldu kizim da tup bebek tesekkurler
Hayirli olsuun
kızlar kimin ikinci hamilelikleriydi.ilk çocuğunuzla şimdiki kaç yaş fark oldu.ve nasıl hissediyosunuz...hadi anlatın içimi rahatlatayım biraz.
Kizim 21 aylik yaslari yakin olsun istedik nasip olursa bide kizima hamileligimden bu yana calismiyorum insallah kardeslerini ve onu biraz buyutup baslayayim diyorum o yuzden acele ettik tekrar ara vermek istemedim .
Hosgeldin hayirli olsun
Hayirli olsun
Kızlar doktordan geldik.çok şukur kalp atışını dinledik.allahım herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla.nir ultrason kağıdına baakrmısınız? Kağıtta 2 tane gozukuyor.ne olabilir acaba?
Ne guzel hayirli olsun
kist bende de var 2cmlik. Benim doktorumda onemsemedi hamilelikten oncede vardi zaten
size de hayirli olsun bugun ust uste ne guzel haberler aldik masallah

Canm biri bebek biri yolk sac bebegi besleyen kese benm doktotrum sonra o kaybolacak dedi bak benmkini de atayim 1 hafta onceki
Canım teşekkür ederim ama seninki bebeğin üstünde bitişik ve yuvarlak.benimki yanında ultrasondan bakınca aralarında boşluk vardı ve birbirine çok benziyordu. Ben ikizdir diye sevinmiştim ama kısmet sağlıklı olsun 1 tane olsun

Canım senle benim günlerimiz aynı, karından mı GÖRDÜ keseyi? Ben pazartesi gideceğim,doktorum alttan bakmıyor hiç. Benimde mi kalp atışlarını 1 hafta sonra duyarız?karından.

Canım senle benim günlerimiz aynı, karından mı GÖRDÜ keseyi? Ben pazartesi gideceğim,doktorum alttan bakmıyor hiç. Benimde mi kalp atışlarını 1 hafta sonra duyarız?karından.

Karindan bakti cnm. Hatta iki uc gune karindan gorulur kalp atisi dedi.
bide vajinal bakilsa duyulur bile bugun dedi ama benim doktorumda taraf degil vajinal ultrasona bende istemefigimi belirttim.oda gerek yok dedi. Cumartesi uygun oldugu icin bana,cumartesi gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…