- 10 Mart 2007
- 2.233
- 1.009
- 448
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.181
En güzeli geç söylemek tabi ama bizim durum biraz farklı.Ağustosta düşük yaptım ben o hamileliğimi tesadüfen o kadar saklamamıza rağmen anlamıştı.Çok sevindi heveslendi ama bebek düşünce ben birşey diyemedim ona.Çok şükür bu ay tekrar hamile kaldım o da anlayamadı diğerine ne olduğunu aynı hamilelik devam diye düşünüyor.
hosbulduk canim :)hosgeldin nagisim yaaa
Bende de henüz bulantı yok allah kolaylik versinKızlar karnım ağrıyor ara ara normal midir, doktorada gidemedim bi
Aah birde bu bulantı, hiç geçmiyor, sizinde öyle mi
Geçmiş olsun bizde de durum aynı artık öksürük ile yaşamayı öğrendik. Soğuk buhar makinası aldık ise yaradı gibi. Sizde deneyin istersenizGünaydın annişler. Nazlıanne umarım bugün güzel haberler alırsın dualarımız seninle. Benimde dudağımın yanında uçuk çıktı birley yapamıyorum. Boğazım deli gibi ağrıyor ona da bişey yapamıyorum. En kötüsü kızım hasta deli gibi öksürüyor nerdeyse 1 aydır uğraşıyoruz bir türlü tam olarak geçiremiyoruz bugün yine dr ye gideceğiz dr ler den bile bıktım artık
Nasıl oldunuz merak ettim inşallah hersey yolundadirEvet canım adet olmuş gibiyim.
Sonlarına veye başlarında kahverengi akıntı gelir ya öyleyim şu anda.
Üstüne görme mi oldum acaba
Kalbnin de duyamadım hala kese.
Akşam 4 te randevumz aman geçmiyor
Markası var mı söz ettiğiniz boya nin acaba4. Aydan sonra eczaneden bitkisel boya alip boyamistim ben doktorum izin vermisti, bunda da boyarim herhalde beyazim cok aynen
Canım dene bakalım senden haber bekliyorumkizlar bende kina yi denemeyi duusnuyorumbeyazlarim cok semester da denicem bakalim kapatacak mi
Selam kızlar @nazlianne inşallah güzel haberler alırsın bugün hep aklımdasın dua ediyorum
Kızlar öncelikle Karatay kim oluyor ki uzmanlık alanı olmayan bir konuda yorum yapıyor en iyisini doktorunuz bilir ben ilkinde yaptırdım yüksek çıktı doğuma kadar diyet yaptım sonrasında kızım 4kilo doğdu diğer türlü kim bilir kaç olurdu ben şimdi kendimi biliyorum yaptırmayıp altıncı ayda diyet yaparım yine ama ilk olanlar yaptırmalı diye düşünüyorum
aynı kaderi yaşamışız cnm inş bu sefer sağlıkla kucağımıza alırız. hayırlı olsunhanımlar merhaba. Bende adayım inşallah bi terslik olmaz. 2 kere dış gebelikten sonra normal gebelik gerçekleşti. İnanamıyorum hala. Sanki bir şeyler ters gidecek gibi geliyor. Bugün HCG baktırdım 13300 olmuş. Salı günüde doktora gidicem. Kalp atışlarını duyacağımı söyledi dr. Keseyi 3 gün önce gördük. Hayırlısı bakalım.
hoş geldinMerhabaaa hamişlerrrr bende ağustos ayında anne olucam inşallah aranıza hoşgeldim yani :)
Arkadaşlar benim sadece sağ tarafımda ağrı oluyor. Her zaman değil ayaktayken oluyor ve sanki birşey batıyormuş gibi. Kahverengi akıntım var. 2 kez dış gebelik geçirdiğim için endişeleniyorum. 6 haftalık hamileyim.
Benim gibi ağrısı ve akıntısı olan var mı acaba?
Canm biri bebek biri yolk sac bebegi besleyen kese benm doktotrum sonra o kaybolacak dedi bak benmkini de atayim 1 hafta oncekiBir bakarmısınız
Canmm bende ayniyim ya bulantim yok diye seviniyordum ama 3 gundur surekli yatiyorum kalkinca midem bulaniyoKız lar ben oturamiyorum ya sürekli yatmak istiyorum uzun süre oturdugumda midem batiyo acaba niye oluyo
Biz de bugun keseyi gördük ama kalp atışı yok henuz haftaya tekrar çağırdı bakalım görebilcez mi. Ha bir de 3 cm kist var rahim de sorun olmaz dedi Dr ama ben tedirginim
Kızlar hamileliğimi kimseye söyleyeceğim. Siz ne yaptınız
Ill hamilelgimi herkese söylemiştim sonra düşük yaptım herkez çok üzüldü karar veremiyorum acaba söylesem mi ki diye ya yine olursa diye hep durduuryorum
orası öyle çok saolun burada gerçekten çoğu korkumu atlattım herkes başından geçenleri ve mucizelerinş anlatınca insan daha motive oluyor üye olmasaydım buraya hakkaten doktorun dediğini yapabilirdim iyi ki varsınız
Aradim progestan 200 mg verdi ictim gunde 3 defa alinacakmis.sali gunu gidicem dr.bu progestanin bebege zarari olurmu
allah gönlüne göre versin cnmaynen canım :) benim oğlanda şimdiden merak içerisinde :) kız olsun diye düşünüyorum :) 1 erkek 1 kız :) şöyle tatlı bi tane.
Vermez insallah canim ilik balli sut icTeşekkür ediyorum canım inşallah.yanlız boğazım çok kotu ağırıyor kızarmış.inşallah bebeğe zarar vermez
[/QUOTE]Ay canim cok sevindim ya ikiz olmasina masallah esinin ailesinde ikiz mi var genetik mi
allah korusun sevdigin dua edecek yakinlarina soyleyebilirsin bence.
Ben de tutamadim cenemi dun bide ikiz oldugunu ogrenince sevincimizi paylasmak istedim ailem akrabalarim biliyor.arkadas cevresine mecbur kaldikca soyleyecegim.allah korusun bebisleri biz bol bol felak nas okuyalim
Hayirli olsuunMerhaba kızlar bende dün Dr a gittim.Bebişin kalp atışlarını duyduk çok şükür sağlıklıymış.Son bir haftadır bulantılardan ne yemek yiyebildim ne de su içebildimm.İdrar sonucunda Dr az miktarda kan var dedi bunun için bir hafta boyunca bol su iç testi haftaya tekrarlayalım dedi.Sizde bulantılar ne durumda beni çok halsiz bırakıyor.
Dr serumyazdı çok kötü hissedersen taktır acilde dedi
Kizim 21 aylik yaslari yakin olsun istedik nasip olursa bide kizima hamileligimden bu yana calismiyorum insallah kardeslerini ve onu biraz buyutup baslayayim diyorum o yuzden acele ettik tekrar ara vermek istemedim .kızlar kimin ikinci hamilelikleriydi.ilk çocuğunuzla şimdiki kaç yaş fark oldu.ve nasıl hissediyosunuz...hadi anlatın içimi rahatlatayım biraz.
Hosgeldin hayirli olsunkızlar merhaba ,Allah izin verirse ben de ağustos annesi olucam.Bir oğlum var kardeşi de gelicek inşallah.Dün minnoşumun kalbini dinledik.Şimdilik herşey yolunda çok şükür ama mide bulantıları beni mahvediyor.Doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum,hatta suyu bile zorla içiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Bebişlerimiz korusun
Hayirli olsunBiz de bugun keseyi gördük ama kalp atışı yok henuz haftaya tekrar çağırdı bakalım görebilcez mi. Ha bir de 3 cm kist var rahim de sorun olmaz dedi Dr ama ben tedirginim
Ne guzel hayirli olsunKızlar doktordan geldik.çok şukur kalp atışını dinledik.allahım herkese nasip etsin inşallah. Sağlıkla.nir ultrason kağıdına baakrmısınız? Kağıtta 2 tane gozukuyor.ne olabilir acaba?
size de hayirli olsun bugun ust uste ne guzel haberler aldik masallahBizde bugun gorduk keseyi haftayada kalp atisi inşallah
kist bende de var 2cmlik. Benim doktorumda onemsemedi hamilelikten oncede vardi zaten
Canım teşekkür ederim ama seninki bebeğin üstünde bitişik ve yuvarlak.benimki yanında ultrasondan bakınca aralarında boşluk vardı ve birbirine çok benziyordu. Ben ikizdir diye sevinmiştim ama kısmet sağlıklı olsun 1 tane olsunCanm biri bebek biri yolk sac bebegi besleyen kese benm doktotrum sonra o kaybolacak dedi bak benmkini de atayim 1 hafta onceki
Bi arkadaş bulantı için hayr olduğunu anlattı geçecek inş canımAminNnnn
Bir an once gecer umarim
Canım senle benim günlerimiz aynı, karından mı GÖRDÜ keseyi? Ben pazartesi gideceğim,doktorum alttan bakmıyor hiç. Benimde mi kalp atışlarını 1 hafta sonra duyarız?karından.Bizde bugun gorduk keseyi haftayada kalp atisi inşallah
kist bende de var 2cmlik. Benim doktorumda onemsemedi hamilelikten oncede vardi zaten
Canım senle benim günlerimiz aynı, karından mı GÖRDÜ keseyi? Ben pazartesi gideceğim,doktorum alttan bakmıyor hiç. Benimde mi kalp atışlarını 1 hafta sonra duyarız?karından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?