- 12 Mart 2013
- 319
- 140
- 333
- 34
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.121
Bende söyledim, çoğu kişi 3. aya yakın söylüyormuş ama ben dayanamam mümkün değil yani..
Seni durumun farklıymış bence de biraz sabret, sadece annenle paylaşabilirsin mesela.
Hangi ay da oluyor şu düşük olayı genelde
inşallah herşey yolundadır canım.. güzel haberlerini alırız inş..Günaydın kızlar. Benim de doktor kontrolum var saat 1.30 da.keseyi 2hafta once gormuştulk.şimdi kalbini dinleyecez inşallah. Herşey yolundadır inşallah
Insallah devami gelmez canim gelirse yine dr u ara benceKizlar 1 damla kahverengi kan geldi benden bir sey olurmu
Ben de dun gordum canim karindan baktiGunaydin guzel annisler. Dun keseyi gorduk cok sukur sorun yok. Yalniz bana karindan degil alttan muayne etti. Sizde de boyle mi yaptilar
allah korusun sevdigin dua edecek yakinlarina soyleyebilirsin bence.Canim bilmiyorum ama ben nazardan olduguna pek inanmiyor. Yakin akrabalara soyldim ben cenemi pek tutamam zaten
Allah korusun dusecegi varsa zaten duser. Veren O alan O. Hem hayir dualarini aliyorum soyleyince.
AKızlar hamileliğimi kimseye söyleyeceğim. Siz ne yaptınız
Ill hamilelgimi herkese söylemiştim sonra düşük yaptım herkez çok üzüldü karar veremiyorum acaba söylesem mi ki diye ya yine olursa diye hep durduuryorum
orası öyle çok saolun burada gerçekten çoğu korkumu atlattım herkes başından geçenleri ve mucizelerinş anlatınca insan daha motive oluyor üye olmasaydım buraya hakkaten doktorun dediğini yapabilirdim iyi ki varsınızÖncelikle cok sevindim hayirli olsun ve bence kesin kesin sikayet et ama saglik b. Pek ilgilenmiyo baska yerlerede sikayet et bu ne ya
Teşekkür ediyorum canım inşallah.yanlız boğazım çok kotu ağırıyor kızarmış.inşallah bebeğe zarar vermezAmann dikkat edin ve dinlenin nazli bizim bebisler
Benim de cok rahat geciyor canim sadece goguslerime dokunamiyorum cok sancili bide hsfif halsizlik ve uyku istegi var kizimda da boyleydim cok sukur.o yuzden korkma lutfen tadini cikar.
Insallah duyarsiniz canim
ooooh super haberler gozunaydin masallah
İnşallah canım.buradan yazarım tekrar.inşallah herşey yolundadır canım.. güzel haberlerini alırız inş..
amiiin inşallah canımmmAyy inanmıyorum nasıl dr bunlar ben anlamıyorum.. Çok sevindim Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
orası öyle çok saolun burada gerçekten çoğu korkumu atlattım herkes başından geçenleri ve mucizelerinş anlatınca insan daha motive oluyor üye olmasaydım buraya hakkaten doktorun dediğini yapabilirdim iyi ki varsınız
Kizlar 1 damla kahverengi kan geldi benden bir sey olurmu
bütün anne adaylarının hamilelikleri yolunda gider inşallah hep mutlu huzurlu ve sağlıklı oluruz...En iyisini yapmışsın başka Dr gitmekte bizde salı günü görmüştük keseyi karından Dr küçük daha dedi 4-5 haftalik gibi dedi hesaplama yaptı 2 hafta sonra gel dedi sorun yoktu şükür benim de geç döllenme olabilir ama hemen moral bozabiliyolar o yüzden de seçmek çok önemli ben de degistiriyorum kadın hiç bişi söylemiyor hep ben sordum bi tane Prof. Var haftaya cuma kalp atışı için gideceğiz bu doktora bakalım dualaronizda beni de unutmayıntekrardan çok çok geçmiş olsun :) bu arada midesi falan bulanmayan arkadaşlar benim gibi merak etmeyin benim gorumcemin 8-9 haftadan sonra başlamış herkes de değişiyor rahat olalım inşaallah :)
acıbademde ceren hanıma cnm sen? bgn gittik hatta daha çok küçük bebeğin bişi hissetmezsn filan dedi tsh 3.6 çıkmıştı ilaç verdilercanım miden bulanacak ya da burda herkesin hissetiği şeyleri yaşayacaksın diye bi durum yokmuş ben de telaş yapıyordum herkes farklı yaşıyor kimisi hayatında hiçbişe değişmeden geçiriyor bu dönemi, benim midem bazen sabah bazen akşam bulanır gibi oluyor ama daha çok sabahları bulanmadan mide kasılması öğürme var, bazen gece de oluyor ama öyle yatıracak kadar midem kötü değil ki bu da normal, kabızlık var, mide yanması var, ne kalp atışı duyma ne kese görme tarihi herkeste aynı değil boşuna üzme kendini, hangi doktora gidiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?