- 16 Aralık 2014
- 270
- 244
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #5.101
Keseyi gorduk şükür yolk saçı kesesinide gördü doktor. Yolk saçı gorulmeseymis boş gebelik tanısı konurmus. Karindan bakti. Bikac gun icinde kalp atisida görülürdu dedi hatta vajinadan bakilsa duyariz bence zorlamanin alemi yok dedi bende istemedigimi belirttim. Hashimoto troidi var bende kan verdim sonucunu bekliyorum hala hastanedeyim.
Doktorum haftaya cumartesi icinde kalp atisi icin gel dedi.
rahatladim iyi seyler duyunca kese boyutunuda beğendi 5+5; im bugun kese 6+2 cok iyi dedi. Kanama alanimda azalmis
şükür Allahima.
gunaydin kizlar kahverengi akinti yorgunlukla oluyo bende anladim dinlendm dunden beri yok:)
Amann dikkat edin ve dinlenin nazli bizim bebislerBenim de dunden beri yok okadar mutluyum ki tuvalete gtmeye korkar olmustm ama dinlenip yatinca gecti cok sukur.insallah bda gelmez
Benim de cok rahat geciyor canim sadece goguslerime dokunamiyorum cok sancili bide hsfif halsizlik ve uyku istegi var kizimda da boyleydim cok sukur.o yuzden korkma lutfen tadini cikar.Herkese merhaba bende 7+6 yim bugun ve sanki hamile degilim gibi akinti ve gogus acisindan baska biseyim yok gecen hafta az midem bulandi gecti bir sorun yoktur dimi korkuyorum
Insallah duyarsiniz canimGünaydın kızlar. Benim de doktor kontrolum var saat 1.30 da.keseyi 2hafta once gormuştulk.şimdi kalbini dinleyecez inşallah. Herşey yolundadır inşallah
ooooh super haberler gozunaydin masallahKeseyi gorduk şükür yolk saçı kesesinide gördü doktor. Yolk saçı gorulmeseymis boş gebelik tanısı konurmus. Karindan bakti. Bikac gun icinde kalp atisida görülürdu dedi hatta vajinadan bakilsa duyariz bence zorlamanin alemi yok dedi bende istemedigimi belirttim. Hashimoto troidi var bende kan verdim sonucunu bekliyorum hala hastanedeyim.
rahatladim iyi seyler duyunca kese boyutunuda beğendi 5+5; im bugun kese 6+2 cok iyi dedi. Kanama alanimda azalmis
şükür Allahima.
GÖZÜN AYDIN CANIMKeseyi gorduk şükür yolk saçı kesesinide gördü doktor. Yolk saçı gorulmeseymis boş gebelik tanısı konurmus. Karindan bakti. Bikac gun icinde kalp atisida görülürdu dedi hatta vajinadan bakilsa duyariz bence zorlamanin alemi yok dedi bende istemedigimi belirttim. Hashimoto troidi var bende kan verdim sonucunu bekliyorum hala hastanedeyim.
şükür Allahima.
Gunaydin guzel annisler. Dun keseyi gorduk cok sukur sorun yok. Yalniz bana karindan degil alttan muayne etti. Sizde de boyle mi yaptilar
Bende söyledim, çoğu kişi 3. aya yakın söylüyormuş ama ben dayanamam mümkün değil yani..Kızlar hamileliğimi kimseye söyleyeceğim. Siz ne yaptınız
Ill hamilelgimi herkese söylemiştim sonra düşük yaptım herkez çok üzüldü karar veremiyorum acaba söylesem mi ki diye ya yine olursa diye hep durduuryorum
Askinda baya buyumus artik 9 haftalik olmus bence soyleyebilirsinKızlar hamileliğimi kimseye söyleyeceğim. Siz ne yaptınız
Ill hamilelgimi herkese söylemiştim sonra düşük yaptım herkez çok üzüldü karar veremiyorum acaba söylesem mi ki diye ya yine olursa diye hep durduuryorum
Benim bir haftadır aşırı mide bulantım vardı, iki gündür çok az bulantım falan, bende merak ediyorum açıkcası ama sonuçta vücut ne yapacağını bilemez halde, gebeliğe alışmaya çalışıyor diye düşünüyorum:)Herkese merhaba bende 7+6 yim bugun ve sanki hamile degilim gibi akinti ve gogus acisindan baska biseyim yok gecen hafta az midem bulandi gecti bir sorun yoktur dimi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?