2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnş duyarsin canim değerin kacti 400 müydü gördüğünde her biri için bende de durum ayni dediğin gibi bi de vajinal ultrason muydu senin
yok cnm bn çrş aksam baktırmıştm 1834tü pzts sbh 5bini geçti sanırım karından baktı da bn hiç bulantı f
lan hissetmiyorm da erken mi ndn hiç belirti yok sadece dün aksam ayaklarım topuklarıyle ellerimde bilekermle beraber acaip ağrıdı ve gözlerimi açamadm

yaa kızlar bazıları 4-5 haftalıkken bebeği görmüş bnm dr keseleri gördü bu zamanlarda boş olur kese dedi acaba karından baktığı için mi görünmedi ki yaa 7 ocakta randevum nsl dayancm kalp sesleri için

CANIM BENİM OZAMANDA ALTDAN GÖRDÜ ÜSTDEN GÖREMEDİ AMA ÇOK KÜÇÜKTÜ. 6+5 İM BUGÜN KALBİ DUYDUM.AZ DAHA SABRET AKIŞINA BIRAK SONU HARİKA OLUYOR.

çok güzel bi süpriz yapmışlar sana cnm. allah sağlık versin inşallah

ay ne güzel inşallah ikiside sağlıklıdır ikiz hamişler baya oldu sanırım

tebrikler canımm süper bi haber bu :)

gözün aydın .. tebrik ederim . 1 beklerken 2 oldular. sağlıkla kucakla inşallah

gözün aydın canım senin de. yavaş yavaş büyüyor annesi.

TEBRİKLER CANIM ÇOK GÜZELBİR HABER

Hayirli olsun ne guzel masallah
Hayirli cumalar
Tesekkurler arkadaslar cok muhtesem bir duygu rabbim isteyen herkese yasatsin.
canim benim de karindan bakti keseleri gordu yolk saclari gordu bebek daha cok kucuk onu gormedi normal yani ben de 6 ocaga randevu aldim kalp atisi icin bu arada tsh bir ay once 1.3 iken duzenli ilac kullandigim halde 9 a cikmis cok korktum dr u ariycam simdidozu ayarlamasi icin dua et bana.

evet öyle canım hatta biraz telaşlı atıyo kalpleri hızlı hızlı dünyaya gelmeye onlarda can atıyo

Canimm seninle ayniyizz:))bende 5+6yin bugun ve bende 5+2 de keseni gordum. Ptesi cagirdi beni doktorum kalp icin. Yalniz bu benim ilk bebisim olucak insallah kismetse. Seninde hayirlisi olsunn:))

normalde 5 hafta dolduktan sonra kese 7-9 arası kalp atışı duyuluyo her hamilelik bir olmuyo günlerin aynı ama betaların benzememesi gibi ben ilk kızımda 6 haftayı doldurdum kese göründü bebekte kalp atışıda yoktu bunda 6 yı doldurdum herşey vardı aynı kişinin bile her hamileliği bir değil o yüzden dr normal diyosa hiç birşeye takılma zaten ikizler biraz geriden gelir hiç stres etme

Bende bıgün gittim kese göründü bebek görünmedi 2 hafta sonraya gel dedi.. Normal yani mrk etme..

benim ilk bebek şimdiye kadar hep kız hayali kurdum ama hamıle kalınca bırden erkek dogdu içimeesaglıklı olsunda
tamamen aynı durumdayım bu yaşıma kadar hep kızım olcak benim diye gezdim bu ilk hamileliğim ve öğrendiğimden beri erkek gibi geliyor :)

Kızlar dün akşam canım çok çekti bir sürü sarımsak yedim. Sonradan öğrendiğime göre gebelere sakıncalıymış bende baya bir yedim. Şimdi kasıklarımda bir sancı var inşallah birşey olmaz

çok fazla ve çiğ olarak tüketilirse rahim kaslarını hareketlendirme etkisi varmış galiba ama bi kere yemekten hemen bir şey olmaz herhalde, sancı rutin sancı da olabilir imkanın varsa yat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…