- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.941
TEBRİKLER CANIM ÇOK GÜZELBİR HABERGunaydiiin hayirli cumalar bugun dr a gittik veeee iki kese gorduuuk cok mutluyum rabbim tamamina erdirsin ve saglikla ikisini kucagimiza almayi nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEBRİKLER CANIM ÇOK GÜZELBİR HABERGunaydiiin hayirli cumalar bugun dr a gittik veeee iki kese gorduuuk cok mutluyum rabbim tamamina erdirsin ve saglikla ikisini kucagimiza almayi nasip etsin.
aynılarını yaşıyorum ,ilaveten acayip gaz.Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? tedirginim hep..
Evet bende de gaz var. Onu unutmuşum :) Keseyi gördüler mi? Beni salı gideceğim...aynılarını yaşıyorum ,ilaveten acayip gaz.
Canim akinti bende de oluyor. Doktora sordum hirmonlardan oluyor normal dedi.Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? tedirginim hep..
Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? tedirginim hep..
Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? tedirginim hep..
aynılarını yaşıyorum ,ilaveten acayip gaz.
Amin seninde insmerhabalar bende yeni katıldım aranıza Allah hepimizin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
sizin bebeğiniz kaç haftalık .Kizlar insallah hayirlisiyla aliriz bebeklerimizi kucagimiza.kalp atisini bizde duymadik henuz insallah duyarm.kahverengi lekelenmelerim oluyo ama cok korkuyorm.prgstan iciyorm ve sadece yatiyorm.ne zaman gecicek bu lekelenmeler
Hayirli olsun ne guzel masallahGunaydiiin hayirli cumalar bugun dr a gittik veeee iki kese gorduuuk cok mutluyum rabbim tamamina erdirsin ve saglikla ikisini kucagimiza almayi nasip etsin.
Gözün aydın canımMERHABALAR KIZLAR
DR DAN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA KUZUMU İLK DEFA GÖRDÜM BUGÜN KESENİN İÇİNDE SOLUCAN GİBİ PEK TATLIYDI YA DUYGULANDIM GÖRÜNCE
DR 8+3 DEYİZ DEDİ 20 GÜN SONRA DA 2 Lİ TARAMA YAPACAK İNŞALLAH
Hayırlı olsun hoşgeldinMerhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım uzun zamandan beri okuyordum yazdıklarınızı bende 5+6 haftalık gebeyim 2. gebeliğim 24 aylık bir kızım var adet gününmden birgün sonra kan değerim 275 çıktı 5+2 iken doktor muayenesinde karından ultrasonda keseyi gördük ama bebeği göremedik doktor yarın için randevu verdi inşallah göreceğiz bebeğimizi
Ben oturarak çalıştığım için oluyor akıntı bende de var kokulu ve idrar yaparken yanma oluyorsa doktoruna söyleKızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? tedirginim hep..
hoşgeldin hayırlı olsunmerhabalar bende yeni katıldım aranıza Allah hepimizin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah
6 haftalik ama 5 gundur oluyo az az akintimsizin bebeğiniz kaç haftalık .
yatın dinlenin bol bol