• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım uzun zamandan beri okuyordum yazdıklarınızı bende 5+6 haftalık gebeyim 2. gebeliğim 24 aylık bir kızım var adet gününmden birgün sonra kan değerim 275 çıktı 5+2 iken doktor muayenesinde karından ultrasonda keseyi gördük ama bebeği göremedik doktor yarın için randevu verdi inşallah göreceğiz bebeğimizi

Kizlar insallah hayirlisiyla aliriz bebeklerimizi kucagimiza.kalp atisini bizde duymadik henuz insallah duyarm.kahverengi lekelenmelerim oluyo ama cok korkuyorm.prgstan iciyorm ve sadece yatiyorm.ne zaman gecicek bu lekelenmeler:(

Kizlar insallah hayirlisiyla aliriz bebeklerimizi kucagimiza.kalp atisini bizde duymadik henuz insallah duyarm.kahverengi lekelenmelerim oluyo ama cok korkuyorm.prgstan iciyorm ve sadece yatiyorm.ne zaman gecicek bu lekelenmeler:KK43:
sizin bebeğiniz kaç haftalık .
yatın dinlenin bol bol

Bende Dr gittim bugün 4 haftalık dedi keseyi de bebeği de gördük ama çok küçük olduğu için kalp atışını duyamadık 2 hafta sonraya randevu verdi. Kahverengiler devam ediyor bu arada onun için de progestana başladık çok tedirgin oluyorum bitse artık bu lekeler

herkese hayirli cumalarrr bel agrisi hepimzde var en buyuk etkisi bu heralde bu aylarda belimin ortasi ayrilir gibi resmen neyse saglikli olsunlarda herseye katlanrz

MERHABALAR KIZLAR
DR DAN GELDİM ÇOK ŞÜKÜR HERŞEY YOLUNDA KUZUMU İLK DEFA GÖRDÜM BUGÜN KESENİN İÇİNDE SOLUCAN GİBİ PEK TATLIYDI YA DUYGULANDIM GÖRÜNCE
DR 8+3 DEYİZ DEDİ 20 GÜN SONRA DA 2 Lİ TARAMA YAPACAK İNŞALLAH
Gözün aydın canım
Merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım uzun zamandan beri okuyordum yazdıklarınızı bende 5+6 haftalık gebeyim 2. gebeliğim 24 aylık bir kızım var adet gününmden birgün sonra kan değerim 275 çıktı 5+2 iken doktor muayenesinde karından ultrasonda keseyi gördük ama bebeği göremedik doktor yarın için randevu verdi inşallah göreceğiz bebeğimizi
Hayırlı olsun hoşgeldin
Kızlar beli ağrıyan var mı ben de sürekli diyebilirim? Bide vajinal akıntı var. Kanama sanıp devamlı wcye gidiyorum. Siz de böyle birsey var mı?? tedirginim hep..
Ben oturarak çalıştığım için oluyor akıntı bende de var kokulu ve idrar yaparken yanma oluyorsa doktoruna söyle
merhabalar bende yeni katıldım aranıza Allah hepimizin çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK46:
hoşgeldin hayırlı olsun

Back