• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Insallah.. sabir çekiyorum elden başka hiçbirşey gelmiyor..
rabbim böylesini hayirli görmüş demekki...
Is yerinden raporda alırım..
renkli ultrasondan sonra diger doktoruma da randevu aldim başka hastanede..
birde ona görünürüm sonra karar veririm..
Allah büyük :KK43: :KK43:
Canım çok geçmiş olsun ALLAH sabır versin. Belki bende salı günü gittiğimde aynı şeyleri duyacağım. :( çok üzüleceğim ama ALLAH ın takdiri demekten öteye gidemeyeceğim, hayırlısı buymuş.. Bence de başka doktora da görün. bir doktorla kalmayalım. Bende başka bir doktora daha görünürüm. Ama artık o da kalp atışını duymuyorum derse yapacak bir sey yok. ALLAH ım sabır versin. Başka bebeklerimiz de olur bu acıları unuturuz. Rabbim kimseye kaldıramayacağı acı vermez.

Nazlianne canım çok geçmiş olsun. Bol bol dua et başka elimizden bişey gelmez ki..
Bende aynı durumu geçtiğimiz martta yaşadım kalp atışı olusmadı ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
Rabbim saglıkla sıhhatle tekrar nasip eder inşallah. Lütfen isyan etme sabır et.

Benim anne babam ve küçük kardeşim ayrıca iki arkadaşım kız diyor, boşuna erkek ismi falan düşünme diyorlar belki onların etkisinden banada kız gibi geliyor. Sadece kardeşim erkek dedi. Bende dün gece çirkin bir erkek bebek gördüm rüyamda.hiç tatlı değildi :) kafam karıştı.
Kesem yuvarlak bu arada.
Bende rüyamda hep erkek bebek gördüm , hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyaların tersi düşüncesiyle kız gibi geliyor tabi bide kızım olsun çok istiyorum.
Sağlıklı sıhatlı olsunda inşallah

Kizlar gectigimiz pazaretesi dr 2kese var dedi birinin kalp atidini duydum digerini duyamadim 12gun sonra gel tekrar bakalim dedi cokk tedirginim sizce bi sorun olabilirmi

Birde geceleri ani ve cok keskin kasik agrisi ile uyaniyorum bu nedir sizcee yardimci olursaniz cok sevinirim sizdede anlik kadik kramplari olusabiliyomu

Insallah.. sabir çekiyorum elden başka hiçbirşey gelmiyor..
rabbim böylesini hayirli görmüş demekki...
Is yerinden raporda alırım..
renkli ultrasondan sonra diger doktoruma da randevu aldim başka hastanede..
birde ona görünürüm sonra karar veririm..
Allah büyük :KK43: :KK43:
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah iyi haberler alırsın ama kötü de olsa bir hayır vardır mutlaka. sağlıksız olacağına belki de hayırlısı budur. Bizler ne kadar teselli etmeye çalışsak da boş olacak belki ama en kısa zamanda sağlıklı evlatların olacağını düşün ve iyi olmaya çalış. Gelişmelerden de haberdar et bizi

günaydın arkadaşlar şimdi doktordan geldim kan testlerim felan yapıldı bebeği gördük ama daha çok küçükmüş kalp atışı duymadık
doktorda alttan bakmayalım gelcek hafta duyarız dedi cumartesi tekrar gideceğim

Slm kızlar aranıza yeni katılıyorum ben daha doktora gitmedim sadece kan testi yaptırdım b HTC orda 1259 çıkmış yani 5 haftalik falan galiba doktora pazartesi gideyim diyorum tam kese belli olsun diye inşallah . Ama ozamana kadar folik asit kullanamicam bişey olmaz demi herkeze hayırlı hamilelikler Hayırlısı yla Bebeğinizi kucağıniza alırsınız inşallah ...

Back