- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.901
günaydın taze anneler ara sıra listeden bahsediliyor nerde bu liste ben hiç görmedim
ayse1234512
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun ALLAH sabır versin. Belki bende salı günü gittiğimde aynı şeyleri duyacağım. çok üzüleceğim ama ALLAH ın takdiri demekten öteye gidemeyeceğim, hayırlısı buymuş.. Bence de başka doktora da görün. bir doktorla kalmayalım. Bende başka bir doktora daha görünürüm. Ama artık o da kalp atışını duymuyorum derse yapacak bir sey yok. ALLAH ım sabır versin. Başka bebeklerimiz de olur bu acıları unuturuz. Rabbim kimseye kaldıramayacağı acı vermez.Insallah.. sabir çekiyorum elden başka hiçbirşey gelmiyor..
rabbim böylesini hayirli görmüş demekki...
Is yerinden raporda alırım..
renkli ultrasondan sonra diger doktoruma da randevu aldim başka hastanede..
birde ona görünürüm sonra karar veririm..
Allah büyük
canım hakkında hayırlısı olsun10. Haftya kadar beklemeli miyim?
alttan da baktık yarin renkli ultrasonda yapacak daha beklemeli miyim yoksa yarin sonlandirmali miyim
Bende rüyamda hep erkek bebek gördüm , hamile olduğumu öğrenmeden önce rüyaların tersi düşüncesiyle kız gibi geliyor tabi bide kızım olsun çok istiyorum.Benim anne babam ve küçük kardeşim ayrıca iki arkadaşım kız diyor, boşuna erkek ismi falan düşünme diyorlar belki onların etkisinden banada kız gibi geliyor. Sadece kardeşim erkek dedi. Bende dün gece çirkin bir erkek bebek gördüm rüyamda.hiç tatlı değildi :) kafam karıştı.
Kesem yuvarlak bu arada.
benim bile çıktı göbek daha 5 haftalıkCANIM ERKEKDEN BAŞKA BİRŞEY HİSSETMİYORUM RABBİM BİLİR TABİKİ AMA RESMEN EMİNİM
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah iyi haberler alırsın ama kötü de olsa bir hayır vardır mutlaka. sağlıksız olacağına belki de hayırlısı budur. Bizler ne kadar teselli etmeye çalışsak da boş olacak belki ama en kısa zamanda sağlıklı evlatların olacağını düşün ve iyi olmaya çalış. Gelişmelerden de haberdar et biziInsallah.. sabir çekiyorum elden başka hiçbirşey gelmiyor..
rabbim böylesini hayirli görmüş demekki...
Is yerinden raporda alırım..
renkli ultrasondan sonra diger doktoruma da randevu aldim başka hastanede..
birde ona görünürüm sonra karar veririm..
Allah büyük
geçmiş olsun allah ne zaman nasip ederse o gün kucağımıza alcaz bebeklerimizi. seninde en yakın zamanda olur tekrar ve kucagina alırsın inşallah cnm.Bebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
Günaydın herkese
Son iş gunu hafta sonum yoğun geçecek prensesimizin 4. Yaş gununu kutlayacağız inşallah
teşekkürler canım Allah kuzularımıza uzun sağlıklı omur versin inşallahNice senelere prensese sizle ve sevdikleriyle