• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan
Canim allah yardimcin olsun ins guzel haberler alirsin bizde seviniriz seninle bi kac dra git bence

Merhaba.. Doktora gittim 5+6 hafta FTA negatif yazdı.. Karindan bakti hareket yok dedi bide alttan bakalim dedi kanamam da coktu zaten.. Keseden çıkıyor gibiydi embriyo olusmus gibi alttan baktı ama kalp yoktu.. Kalp atışı duyulmadi defalarca bakti ama yok.. Almamız lazim dedi ama emin olmak icin renkli ultrasona bakacağız ve sonra sonlandiririz dedi.. Gözlerim kurudu aglamaktan
canım çok üzüldüm hakkında en hayırlısı olsun inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum inan bir mucize olsa keşke de renkli de iyi sonuç alsanız Allah yardımcın olsun inşallah

Off off... nefesimin yetmedigi boguldugum an iste..
cunku bende yasadim.
Ne desek boş. ...
Allah yardimcin olsun canim. Vardir Allahin bi bildigi :(

Canım çok üzüldüm, keşke bir yanlışlık olsa :( umarım bundan sonra herşey dilediğin gibi olur

Anestezi ile alacağız dedi hissetmeyeceksin ddio nasil oluyor peki bilgin var mi :KK43: :KK43: kürtaj mi olacam yani
evet genel anesteziyle yapilio bende oldum cok az bi narkozla kisa bi islem bnmde kalp atisi durdu allh sabir wersn ama bi doktorla kalma derim yinede ben cok fikir aldm ayrica 5hafta bence bunun icin erken bi sure

Ah canim senden haber bekliyordum insallah surpriz yapar bebisin mucize olur insallah

Renkli ultrasonda belli olur degil mi hersey... Kalbi atiyir mu atmiyor mu anlaşılır degil mi... kanamam kirmizi olmaya basladi o nedenle baska doktora gitmedim.. doktorum iyiydi..
neyse sizlerin canını sikmayayaim kizlar hamilesiniz rabbim yavrularınızı sizlere bağışlasın.. amin

Hadi yaa :KK43: senin neden olmuştu ? Allah bir daha yaşatmasın.

Basindan beri lekelenmem ve kese çevresinde kanama alanı vardi. ignelerle lekelenme gecmisti.kanama alani geçmedi. Kalp atisini 7. ve 8. Haftadaki kontrolde duyduk. Iki hafta sonraki kontrolde kalbi durmystu :( Inanamadim doktor dojtor gezdik ayni sey soylenince o gun kurtaj oldum
Anlatmak kolayda yasayana cokkk zor.

Basindan beri lekelenmem ve kese çevresinde kanama alanı vardi. ignelerle lekelenme gecmisti.kanama alani geçmedi. Kalp atisini 7. ve 8. Haftadaki kontrolde duyduk. Iki hafta sonraki kontrolde kalbi durmystu :KK43: Inanamadim doktor dojtor gezdik ayni sey soylenince o gun kurtaj oldum

Eminim çok zordur :( çok geçmiş olsun cnm. Neyse yine de artık düşünme bunları.. Yeni bebişini hayırlısıyla kucağına al inşallah..

Basindan beri lekelenmem ve kese çevresinde kanama alanı vardi. ignelerle lekelenme gecmisti.kanama alani geçmedi. Kalp atisini 7. ve 8. Haftadaki kontrolde duyduk. Iki hafta sonraki kontrolde kalbi durmystu :KK43: Inanamadim doktor dojtor gezdik ayni sey soylenince o gun kurtaj oldum
bnde senle ayninseyleri yasadm oyuzden smdi hersyden sakinr oldum cok zor anlatiklarin inanmak istemio insan

Eminim çok zordur :KK43: çok geçmiş olsun cnm. Neyse yine de artık düşünme bunları.. Yeni bebişini hayırlısıyla kucağına al inşallah..

Amin cnmm insallahh hepimiz saglikla kavusalim.
saglikli olsaydi kalbi durmazdi diye teselli ettim kendimi. Dogrusuda buydu
nazlianne nazlianne cnm sende boyle dusun. Hep hayirlisi boyleymis de ve unudunu hicc yitirme.

Back