- 5 Temmuz 2011
- 1.250
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
- #4.801
Yarin sabah insallah canimSen ne zaman gidiceksin cnm dr a
cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanda kucagini saglikli bebeklerle doldursunBebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarin sabah insallah canimSen ne zaman gidiceksin cnm dr a
cok gecmis olsun rabbim en kisa zamanda kucagini saglikli bebeklerle doldursunBebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir şekilde hamilelik geçirirsinBebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
İyi olmuş canım yaşın küçük ve artık bebeğin var inşallah baslamzsin .Sigarayı bıraktım tamamen 1 hafta oldu konu bebek olunca aramıyorum bile. İlk önce azaltmayı denemiştim 4e kadar düşürdüm ama son günlerde yine farkında olmadan 6-7ye çıkınca birden kestim. İnşallah istek olmaz böyle devam eder.
çok çok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı Allah sağlıklı bir gebelik nasib eder inşallah yakın zmanda ...Bebeğim dustı kanamam oldu gun boyu...
Icinize doguyormu kiz erkek diyee.benim ilk erkek dogdu simdi kiz geciyor icimden.
Canım bana da kız gibi geliyor, ama ilk çocuğum olmadığı için tarafsız olamazmışım gibi geliyor.. İnşllh kızdır ilki oğlan benim de
benimde ole cnm aksamlari bulanio bi gariplik var diodum sende oyleymissn :)Kızlar bu bulantı sabah olması lazım ya benim akşamları oluyo :) niye böyle oluyoki ya şu anda midem bi garip ağzım sulanıyo sürekli başım da dönüyo :)
Ay inşallah yaa :) değişik mi belirtilerin?Bendede durum ayni. Kızım olacak sankii... bi oğlum var da
Ay inşallah yaa :) değişik mi belirtilerin?
Waaaaaauw 31sayfa yazilmis :))
Eveeeeet 10sf okudum:) cok geldi dimiii
Eveeeeet 10sf okudum
Kanal d yigidim aslanim burda yatiyor calio
Bugun esime demislerki kiz ise erken midesi bulanir.dogru mu ki?:) cok geldi dimiii
Cok guzel be ayAğlıyorum deme
Bugun esime demislerki kiz ise erken midesi bulanir.dogru mu ki?
7.hafta sonundan beri icim disima cikiyor
Benim ilk bebitom :) bir fikrim yokBilmiyorum ki...
7. Hafta erken mi ki
ayy çok küçükmüş daha bebeğin Allah kolaylık versin şimdiden :)Kızlar me merhaba bugün bende keseyi gören haftaya bebisimide görürüm insallah.8 aylık bebegimolduhgu için giremiyorm pek