2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben Viyana'da yaşıyorum kan tahlili mecburi testler için diye biliyorum. Belki senin yaşadığın ülkede de öyledir. En önemlisi kan grubuna bakıyorlar, toksoplazmaya bakıyorlar, ve bir kaç kan tahlili daha yapıyorlar. Benden 7 tüp kan aldılar. Normal yani endişelenecek birşey yok. Kalbini ferah tut.

ben geçen cumartesi duydum. bana göre tam 7. hafta bitmiş oluyodu SAT 1 Kasım. ama doktor 6+2 dedi valla böyle olan varmı benimki 4-5 gün geriden geliyo heralde

Benim regl tarihime göre bebek 4 Ağustosta doğmalı ama ultrasonla bakınca 7 Ağustos dedi bebeğin büyüklüğünü ölçerek yani benimkide 3 gün geriden geliyor. Korkma tatlım ben doktoruma sordum normal dedi.

Bende daha 3üncü aya yeni girmeme rağmen karnım 4 aylık gibi şiş. Doktora sordum iç karnın darsa hemen dışarı çıkıyor göbek. Yani kemikleri dar iç karnı dar olan kadınlarda normalmiş. En dikkat etmemiz gereken çatlak olmaması için sürekli yağ sürmemiz cildimizi nemli tutmamız lazım.

Ben bir sey sorucam.sizinde sinirleriniz bozukmi dunden beri durduk yere ya da en ufak bir seyde aglamaya basladim.esime resmen dusmanim saldiricam ona neredeyse:)parcalicam.benim gbi olan varmi en azindan bu kdr erken olurmu boyle seyler

Ben hayatımda hiç bu kadar agresif ve bu kadar ağlak olduğumu hatırlamıyorum :)

canım inş kendi düşer benim dün değerim 317 ydi. vajinal muayeneden bile görünmedi ama herşey temiz dedi doktor olmaması için neden yok falan daha değerin düşük dedi haftaya görünür gel dedi ama ben artık kalp atışını da duyayım diyorum 2 hafta sonra gidicem

ben geçen cumartesi duydum. bana göre tam 7. hafta bitmiş oluyodu SAT 1 Kasım. ama doktor 6+2 dedi valla böyle olan varmı benimki 4-5 gün geriden geliyo heralde

günaydın merak etme benimkide bi tuhaf 6+4 dedi halbuki 6+1 di anlamadım gitti doktorları.6 kasım benim ne kadarlık hesaplıyom doktor başka diyo.sıkıldım bıraktım akışına

günaydın ağustosun cici annişleri
Bugün kan testi yaptırdım 14420 çıktı.. Hala dra gitmedim cuma günü gitmeyi düşünüyorum inşal
çoğul gebelik geliyor galiba
o testler down sendromu tespiti için ben ilk kızımda teori için (söyliyim isterseniz bende tutmadı ama )ikili testi yaptırdım diğerini yaptırmadım, bunda zaten boyun ölçümüne bakıyo dr iksinide yaptırmıycam
benim az bile belirtim yok geçen hafta kalp atışını duyduk dr artık olmamışsa olmaz dedi hatta

günaydın merak etme benimkide bi tuhaf 6+4 dedi halbuki 6+1 di anlamadım gitti doktorları.6 kasım benim ne kadarlık hesaplıyom doktor başka diyo.sıkıldım bıraktım akışına
kızlar o bi kaç günlük oynamalar bişey değil takılmayın bebek görünmeye başladıktan sonra iyice bulamaç olursunuz yoksa kafası başka hafta göbeği başka boyu başka hafta çıkacak

Ben bir sey sorucam.sizinde sinirleriniz bozukmi dunden beri durduk yere ya da en ufak bir seyde aglamaya basladim.esime resmen dusmanim saldiricam ona neredeyse:)parcalicam.benim gbi olan varmi en azindan bu kdr erken olurmu boyle seyler

günaydın canım 5. haftanın en önemli belirtisi bende öyleydim öldürebilirdim birini eşimi herkezi :) ama 7 ye giriyorum çok sakinim anlık geliyo geçiyor merak etme geçicek. regly siniri gibi düşün.o dönem geçince geçiyor.

nerdeee o susmaz ki ben vajinalden göremedim keseyi tatlım normal mi bu değerim 317 doktorr normal dedi de

cnm senin sat kaç? doktor dediyse tabiki normaldir. geç döllenmiştir yumurta hiç takılma hiç üzülme allah ne derse o de geç verende o alanda o sonucunda inş bebişin büyück merak etme

Anladim canim bizim tup bebek oldugu icin gun , saat , dakika herseyimiz belli :)) bu heyecan ve stres de o yuzdenn. Hayirlisi olsun seninde allah saglikla kucagina almayi nasip etsinnn
hayırlı olsun bebekleriniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah

günaydın arkadaşlar .
herkes iyidir umarım
zaman hızla geçer aslında ama şimdilerde size zaman durmuş gibi gelebilir.
sorunsuz hamilelik yaşasın inşallah herkes.
ben 31 aralıkta doktora gideceğim tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…