- 18 Nisan 2013
- 1.433
- 73
- 83
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.521
Olculmedi ama salidan onceki pers 1206 ydiHayirli olsun canim peki beta hcg degerin kacti sali gunu
Benim de dün kontrolüm vardı banada tedbir amaçlı o iğneden yaptılar.Merhaba kizlar doktorumu aradık gittiğim hastanede ebelere pruloton iğne yazin yarin ben bakarim dedi.. Ebe de pecetedeki lekeme bakti ultrasonda karnima bakti bebeğin cok küçük daha dedi kalp sesini duymadi ve igne icin beni acile yönlendirdi.. Acilde ignemi vuruldum..
yarın doktor inşallah birşey kotu bir sey söylemez ... Dua edin lütfen
Tmm sevindim normal bisi olmasina artik doktorlarada guvenemiyorum vallayok csnm bir sakincasi merak etme ikili test uclu testten dhaa guvenilir bnm doktorum sadece jkiliyi yapmisti bunalri hic yaptrma yan da var bebek ozurlu olsa da aldrmam deyip anlamsiz bulan da var yanii
Masallah bulanti falan yok heraldeBen cig badem kaju ceviz findik kabak cekirdegi aldm aksamlari bir kase indiriyorum mideye.organlar olusuyor ya iyi olur diye dusundum suyuda cay kahve icer gibi tum gun boyunca iciyorum
Ayy birsey olmaz yani bebeğe..Benim de dün kontrolüm vardı banada tedbir amaçlı o iğneden yaptılar.
gecmis olsun canim insallah yarin gzuel haberler alirisn...Doktorunb gelince alttan bakilmasini sole br istersen ...olmadi baskasina git cnm
Masallah bulanti falan yok heralde
Insallah olmaz ben bir bulantizede olarak Allah herkesi korusun diyebilirimYok simdide olurmuki daha sonra,korktum bak:) bulanti degilde tat alamiyorum ben yani lezzet duyum beni terketti:)
Canım ben 6+4 de duydumCanim tan olarak kac gunlukken duydun kalp atisini sen
HoşgeldinSelam kizlar,
@saniye1988 ile ben tup bebek topiginden transfer olduk.. keseyi gorduk sukur simdi kalp atisini duyacak miyiz diye icimiz icimizi yiyor.. normal yolla hamile kalanlar bu hafta olmazsa haftaya giderim diyebilir ama biz gun gun, her asamayi takip ettigimiz icin biraz sabirsiziz..
insallah agustosta hepimiz bebeklerimizi saglikla kucagimiza alana kadar burada birbirimize destek oluruz
Canım sana prolutron depot yaptırdı heralde doktorun banada yaptirmislardi 3 gün arayla 2 tane, simdi biz sana hep alttan baktirdim dedik ama benim kanamam varken Dr. Bana alttan bakmadı kurcalamayalim simdi dedi, eğer kanamam varsa Dr ne derse onu yapInsallah canim inşallah..
allah razi olsun..
evet alttan bakmasını isteyecegim yarin..
Ben de sata göre 6+6 ultrason a göre 6+2de duymuş oldum değer 65.900küsür düCanım ben 6+4 de duydum
Hoşgeldin
Kızlar ben keseyi gördüm ama kalp atışı için ocak 8 de kontrole gideceğim. Yalnız bende belirtiler hep az az var; biraz mide yanması, biraz göğüs hassasiyeti, arada kasık ağrısı, çok az bulantı, iki gündür yemekten sonra uyku hali, halsizlik. Bazılarınıza bakıyorum çok daha yoğun belirtilerden bahsediyorsunuz, acaba bende bir sorun mu var diyorum, bebeğimin kalbi atmadımı ki acaba? Bu belirtilerimi bile pskikolojik mi diye düşünüyorum bazen.
Ben 3 yıl sonunda hamile kalabildim, belki bu yüzden evham yapıyorum ama sizce herşey normal mi? Belirtiler için erken mi? 5+5 im.
hosgeldin nagisim yaaaMerhaba kızlar bende geldim aranıza. sat : 17 kasım ... Keseyi görmedik daha... İkinci gebeliğim.Kızım 45 aylık 2011 mart annesiydim şimdi nasipsa Ağustos annesi olacağım. Rabbim sağlıkla aldırsın yavrularımızı kucaklarımıza.
biz 6+4 de derinden duyduk çok net değildi bir hafta sonrasında çok net duydukSelammm taze annisleeer:)) ben bugun 5+4 gunlugum. Son adet tarihim 15kasim. 2 gun once kesemizi gorduk cok sukur. Doktorum ptesi tekrar cagirdi kalp atisi icin. 6+2 olucam. Sizce duyabilirniyim kalp atisini?Sizler en erken ne zaman duydunuz caticaam yardimci olunn lutfeeennnn
iki hafta sonra gel dedi bana kan testlerini yaptırdım sonuçlara baktı gayet iyi vitamine falan gerek yok dedikızlar kalp atışlarını duyduktan sonra doktorunuz ne zaman gelmenizi istedi? bana haftaya tekrar gel dedi ama sürekli de ultrason zarar verir mi bilmiyorum? bir de sizden kan ve idrar testleri istedimi yaptıran varmı? ona göre vitamin vss vericek heralde
öncelikle hayırlı olsun herkes de belirti olacak diye bir şey yok ilk gebeliğimde de rahattım bunda da maşallah iyiym arada mide yanmam oluyor o kadar oturarak çalıştığım için bazen ağrım oluyor şanlı hamişlerdesin demek ki söylenip nazar etme kendine :)Kızlar ben keseyi gördüm ama kalp atışı için ocak 8 de kontrole gideceğim. Yalnız bende belirtiler hep az az var; biraz mide yanması, biraz göğüs hassasiyeti, arada kasık ağrısı, çok az bulantı, iki gündür yemekten sonra uyku hali, halsizlik. Bazılarınıza bakıyorum çok daha yoğun belirtilerden bahsediyorsunuz, acaba bende bir sorun mu var diyorum, bebeğimin kalbi atmadımı ki acaba? Bu belirtilerimi bile pskikolojik mi diye düşünüyorum bazen.
Ben 3 yıl sonunda hamile kalabildim, belki bu yüzden evham yapıyorum ama sizce herşey normal mi? Belirtiler için erken mi? 5+5 im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?