2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kalp atışı için 9. haftaya kadar yolu var kesen oluşmuş eş oluşmuş olumsuz düşünme bence hakkında hayırlısı olsun

Slmm kzlar gunaydn beni dun sağlık ocagndan cağrmslar kayıt icin bugun gidicem ordada ultrason ile bakarlarmi kayit icin bi bilginiz varmi? Cuma gunu zaten kendi doktorumdan randevum var burdada bakiliyormu acaba bilgisi olan varmi
Canim sorular soruolar kayit icin kalp atisinida duyunca gel tamamlayalim kaydini dediler bana aşı filan icin yapiolar

Sagol cnm insallah oyledir cumartesi kontrolum var umarim kanama alani gecmistir
canım benim yakın bir arkadaşımın öyle hemen kesilmemiş hep tetikteydim ama hiçbir problem de çıkarmadı dedi bana, içini ferah tut, zaten ilaçlarını kullanıyorsundur. biliyorsun ilk üç aydaki düşüklerin en önemli sebebi bebekte genetik bir problem olması, kanama alanının da bununla hiç ilgisi yok. sadece ekstra dikkat etmen gerekiyor.

Biliyorum bunlari cnm 7 ay once bi kaybim oldu.onda basindan beri hem kanama hende kanama alani vardi.korkularim ondan.
Nekadarda rahat olmaya cslissamda pek olmuyo. Rabbim korusun yavrularimizi. Bunda sukur ki lekelenme olmuyo igneyle kapanacak insallah.

İnşallah bu sefer kavuşursun yavruna canım

Kizlar idrar yaparken crinone jel beyaz acik pembe karisik geldi uc gun once de olmustu nedendir bilginiz var mi?

İnşallah yakalar tarihini.
Ben 8. haftanın içindeyim takvime göre ama ultrasonda 5-6 haftalık dedi.
Ve çok kanamam var koyu kahverengi de olsa adet gibiyim.
Progestan içiyorum öğlen ve yatarken.
İnşallah bebeğime birşey olmaz

Ben öğrenir öğrenmez söyledim ve iyi ki söylemişim beni idare ediyorlar.Allaha tevekkül ettikten sonra hiçbir şey olmaz bebeğine inşallah...Allah korusun bir şey de olursa niye ortada kalasın ki...

Kızlar dün doktora gittim düşük tehlikem vardı
çok şükür azalmış az kalmış dinlenmeye progestan a devam dedi ama clexane diye bi ıgne kullanalım sana önlem için bi önceki gebeliğimde kalbi durmustu bebeğin o yüzden hiç kendimizi tehlikeye atmayalim 12.haftyaa kadar kullanalım dedi aranızda kullanan var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…