- 5 Temmuz 2011
- 1.250
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.121
Gunaydiiiin
cuma gunu kesemizi gormeye gidicez insallah ama gecmiyor zaman cok merak ediyorum onun disinda iyiyiz sukur
kalp atisini en erken ne zaman duyariz arkadaslar?
kalp atışı için 9. haftaya kadar yolu var kesen oluşmuş eş oluşmuş olumsuz düşünme bence hakkında hayırlısı olsunKizlar nasilsiniz? Benim dün kalp atislarini duymam gerekiyordu gittik doktora. Karindan bakti keseyi göremedi. Sagolsun rahatlatmak için bazen olur boyle falan dedi alttan baktı. Kese büyümüş. Eşide oluşmuş ama bebiş de yok kalp atisi da
doktorun yüzü biraz değişti ama kendisi cok çok iyi bir doktor olduğundan bozma moralini bi 10 gün sonra tekrar bakalım. % 70 duyarız atışı ama duyamazsakta üzülme sonuçta kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu da önemli vs gibi konuştu. Doktoruma çok güveniyorum Üniv. Hoca kendisi. Moralim bozuk açıkçası çünkü geç döllenme değil. Ovulasyon testi yapmistim. 2 ocağa gün verdi bakalim. Artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.
Canim sorular soruolar kayit icin kalp atisinida duyunca gel tamamlayalim kaydini dediler bana aşı filan icin yapiolarSlmm kzlar gunaydn beni dun sağlık ocagndan cağrmslar kayıt icin bugun gidicem ordada ultrason ile bakarlarmi kayit icin bi bilginiz varmi? Cuma gunu zaten kendi doktorumdan randevum var burdada bakiliyormu acaba bilgisi olan varmi
Canim sorular soruolar kayit icin kalp atisinida duyunca gel tamamlayalim kaydini dediler bana aşı filan icin yapiolar
canım benim yakın bir arkadaşımın öyle hemen kesilmemiş hep tetikteydim ama hiçbir problem de çıkarmadı dedi bana, içini ferah tut, zaten ilaçlarını kullanıyorsundur. biliyorsun ilk üç aydaki düşüklerin en önemli sebebi bebekte genetik bir problem olması, kanama alanının da bununla hiç ilgisi yok. sadece ekstra dikkat etmen gerekiyor.Sagol cnm insallah oyledir cumartesi kontrolum var umarim kanama alani gecmistir
Sende mi cuma duyacaksin canim Allahimin izniyle bende cuma gunu gitcem inss duyarizzbilgi için sao cnım bende cuma kalbi duyunca inş. çıkıp ordan sağlık ocağına kayıda gidicem.
bende kahverengi akıntı oldu ilkin 1 kaşık kadar sonra damla şeklinde toplam 3 gün doktora da gidemedim kafam karıştı ondan sordum tatşımkese etrafında kanama alanı vardı onun için
yok yaa ilk gebeliğim ilk torun derken netleşsin kalbi atsın dedim sen söyledin miDaha vermedin miii
Biliyorum bunlari cnm 7 ay once bi kaybim oldu.onda basindan beri hem kanama hende kanama alani vardi.korkularim ondan.canım benim yakın bir arkadaşımın öyle hemen kesilmemiş hep tetikteydim ama hiçbir problem de çıkarmadı dedi bana, içini ferah tut, zaten ilaçlarını kullanıyorsundur. biliyorsun ilk üç aydaki düşüklerin en önemli sebebi bebekte genetik bir problem olması, kanama alanının da bununla hiç ilgisi yok. sadece ekstra dikkat etmen gerekiyor.
idrar tahlilinde çıktı söyledimm dayanamadım ki :)yok yaa ilk gebeliğim ilk torun derken netleşsin kalbi atsın dedim sen söyledin mi
İnşallah bu sefer kavuşursun yavruna canımBiliyorum bunlari cnm 7 ay once bi kaybim oldu.onda basindan beri hem kanama hende kanama alani vardi.korkularim ondan.
Nekadarda rahat olmaya cslissamda pek olmuyo. Rabbim korusun yavrularimizi. Bunda sukur ki lekelenme olmuyo igneyle kapanacak insallah.
kanama alanında büyüme yoktu çık önemli değilmiş rahim atarmış zamanla dışarıda hiç kanamam olmadı bu aradaCnm kanama alanin gecti mi? Gitmismiydin tekrar kontrole?
tortusunu atar normalKizlar idrar yaparken crinone jel beyaz acik pembe karisik geldi uc gun once de olmustu nedendir bilginiz var mi?
Merhaba bayanlar, günaydın
öncelikle yeni katılan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. inşallah kucaklarına almayı da nasip eder.
daha önce size kese boyutuyla ilgili endişelerimiz paylaşmıştım. cuma günü doktora gittik arkadaşlar ve kalp atışlarımızı duyduk, çok şükür bir problemimiz yok. işim çok yoğun olduğu için daha önce paylaşamadım. bu süreçte destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
ayrıca geçmişe yönelik bazı konuşmalarınızı okuma fırsatı buldum, gebeliğini yeni öğrenenler lütfen benim gibi kese boyutuna falan takılmasınlar. sonradan geç döllenme olmasa bile olması gereken tarihi yavaş yavaş yakalıyor.
Ben öğrenir öğrenmez söyledim ve iyi ki söylemişim beni idare ediyorlar.Allaha tevekkül ettikten sonra hiçbir şey olmaz bebeğine inşallah...Allah korusun bir şey de olursa niye ortada kalasın ki...kızlar dün işyerine söyleyen varmı diye sordum kimse yazmamışbebeğime bişey olur diye söyleyip sora ortada kalırım korkusundan işyerime hala sölemedim.ama bulantılarım çok arttı.halsizliğim arttı.eşimde ozaman doğurana kadar söyleme öyle düşünme dedi ama korkuyorum kaybetmekten hala.
Maşallah canım benim.Minik bebeğime merhaba deyiin:) çok şükür Allahım binlerce kez şükürler olsun duyduk kalp atislarinida aglayacaktim çok duygusal Rabbim isteyen herkese nasib etsin bu duyguyu .....
Benim de ilki sezaryen canım aynıyızilk doğumunuz ne, ben en geç 1 ağustosta olcam sezeryan oldum çünkü , rabbim sağlıkla kucaklarımıza aldırsın inş.
ne kadar var araları ben biraz fazla olsa normal doğum düşünecektim ama bu halimle bulamam bizim 21 ay olacakBenim de ilki sezaryen canım aynıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?