2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

değer 1000 ken karından görünmez alttan muayene olmak sorun değilse sizin için gidin o tarihte yoksa 6000 i hesaplayın

Hmmm...ne biliim dr gel deyince.eee nasil olsa bol bol gorucek:)ha simdi ha sonra.ben merak ediyorum bebisi giderim 1000i gorunce:)

Kizlar simdi ben bir sey sorucam.bebislerin organlari olusuyor ya simdi duzenli neler yiyorsunuz.ben findik sut keci boynuzu yumurta her gun basladim az az yemege.ne yenirki ne iyi gelirki tam gelisme asamasinda
benim dr umun söylediği yağlı ve hamur işi yeme bi faydası yok onun dışında her şeyi yiyebilirsin ben ilk zamanlar değil ama bi süre sonra her gün sabah 2 ceviz yemiştim onun dışında folikce zengin diye bulgur pilavı tükettim öyle aman aman bişeyi özellikle bişey yemedim

AYNEN CANIM ÖYLE YAPAYIM BİLSİNLER BİTSİN GİTSİN
ben kızımda kese gördüğümde dememiştim kalp içinde işim var diye izin almıştım ama o gün dr un ameliyatı çıkmış ertesi güne kalmıştı işimi halledemedim yarın yine gitcem deyince ne işin var dediler bende gelince söyliyecektim netleşince ama sordunuz deyim diyip söylemiştim sende dr gidiyorum izin istiyecektim de söyle

Ozetle ne zaman dr a gidiyoruz simdi.ben aradim dr.umu beta hcg ne 2 gunde 1 baktir 2 ye katlayacak dedi.1000 i gordunmu atla gel keseye bakalm dedi.en gec cuma 1000 i gorurum die dusunuyorum
Benimki 1400 lerdeydi 8 gun once simdi ne kdardir bebegim gozukurmu ki ?

Merhaba bayanlar, günaydın
öncelikle yeni katılan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. inşallah kucaklarına almayı da nasip eder.
daha önce size kese boyutuyla ilgili endişelerimiz paylaşmıştım. cuma günü doktora gittik arkadaşlar ve kalp atışlarımızı duyduk, çok şükür bir problemimiz yok. işim çok yoğun olduğu için daha önce paylaşamadım. bu süreçte destek olan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.
ayrıca geçmişe yönelik bazı konuşmalarınızı okuma fırsatı buldum, gebeliğini yeni öğrenenler lütfen benim gibi kese boyutuna falan takılmasınlar. sonradan geç döllenme olmasa bile olması gereken tarihi yavaş yavaş yakalıyor.

Kizlar nasilsiniz? Benim dün kalp atislarini duymam gerekiyordu gittik doktora. Karindan bakti keseyi göremedi. Sagolsun rahatlatmak için bazen olur boyle falan dedi alttan baktı. Kese büyümüş. Eşide oluşmuş ama bebiş de yok kalp atisi da
doktorun yüzü biraz değişti ama kendisi cok çok iyi bir doktor olduğundan bozma moralini bi 10 gün sonra tekrar bakalım. % 70 duyarız atışı ama duyamazsakta üzülme sonuçta kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu da önemli vs gibi konuştu. Doktoruma çok güveniyorum Üniv. Hoca kendisi. Moralim bozuk açıkçası çünkü geç döllenme değil. Ovulasyon testi yapmistim. 2 ocağa gün verdi bakalim. Artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.

bir de kanama alanı olan arkadaşlarım, etrafımda yaşamış çok arkadaşım var, hiç kötü bir örnekle karşılaşmadı, sadece kendinize çok iyi bakın ve yorulmayın

Ben 8 haftamda duydum kalp atişini duyulur insallah rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…