- 11 Temmuz 2013
- 1.602
- 771
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #4.101
değer 1000 ken karından görünmez alttan muayene olmak sorun değilse sizin için gidin o tarihte yoksa 6000 i hesaplayın
benim dr umun söylediği yağlı ve hamur işi yeme bi faydası yok onun dışında her şeyi yiyebilirsin ben ilk zamanlar değil ama bi süre sonra her gün sabah 2 ceviz yemiştim onun dışında folikce zengin diye bulgur pilavı tükettim öyle aman aman bişeyi özellikle bişey yemedimKizlar simdi ben bir sey sorucam.bebislerin organlari olusuyor ya simdi duzenli neler yiyorsunuz.ben findik sut keci boynuzu yumurta her gun basladim az az yemege.ne yenirki ne iyi gelirki tam gelisme asamasinda
amin Allah razı olsun hepimizin sağlıkla kucaklarımıza nasip etsin Allahımhayirli olsun allah tamamina erdirsin
ben kızımda kese gördüğümde dememiştim kalp içinde işim var diye izin almıştım ama o gün dr un ameliyatı çıkmış ertesi güne kalmıştı işimi halledemedim yarın yine gitcem deyince ne işin var dediler bende gelince söyliyecektim netleşince ama sordunuz deyim diyip söylemiştim sende dr gidiyorum izin istiyecektim de söyleAYNEN CANIM ÖYLE YAPAYIM BİLSİNLER BİTSİN GİTSİN
Benimki 1400 lerdeydi 8 gun once simdi ne kdardir bebegim gozukurmu ki ?Ozetle ne zaman dr a gidiyoruz simdi.ben aradim dr.umu beta hcg ne 2 gunde 1 baktir 2 ye katlayacak dedi.1000 i gordunmu atla gel keseye bakalm dedi.en gec cuma 1000 i gorurum die dusunuyorum
siz bilirsinizHmmm...ne biliim dr gel deyince.eee nasil olsa bol bol gorucek:)ha simdi ha sonra.ben merak ediyorum bebisi giderim 1000i gorunce:)
bebek kesin olmasada keseyi kesin görürsünüz benim 8 günlükken 2400 çıktı haftasını bebek kese kalp atışı hepsini gördüm inş sizde görürsünüzBenimki 1400 lerdeydi 8 gun once simdi ne kdardir bebegim gozukurmu ki ?
Tesekkur ederimm :)bebek kesin olmasada keseyi kesin görürsünüz benim 8 günlükken 2400 çıktı haftasını bebek kese kalp atışı hepsini gördüm inş sizde görürsünüz
söyle canım güzel bir haber aldık onun için gidiyorum çok yeni inşallah emin olunca sizinle tekrar paylaşırım de amannn
söyle canım güzel bir haber aldık onun için gidiyorum çok yeni inşallah emin olunca sizinle tekrar paylaşırım de amannn
muckkHARİKASIN CNM SAOL
ay inş bende duyarımm yaa yeniyıla girmeden müjdemi vermek istiyorum aileme ilk torun geliyooo diyeeilk kızımda sade kese görmüştük bu bebğimde bebeğide gördük kalp atışınıda
kese etrafında kanama alanı vardı onun içincanım onu ne için vuruyorlar
Daha vermedin miiiay inş bende duyarımm yaa yeniyıla girmeden müjdemi vermek istiyorum aileme ilk torun geliyooo diyee
kese etrafında kanama alanı vardı onun için
Ben 8 haftamda duydum kalp atişini duyulur insallah rahat olKizlar nasilsiniz? Benim dün kalp atislarini duymam gerekiyordu gittik doktora. Karindan bakti keseyi göremedi. Sagolsun rahatlatmak için bazen olur boyle falan dedi alttan baktı. Kese büyümüş. Eşide oluşmuş ama bebiş de yok kalp atisi da
doktorun yüzü biraz değişti ama kendisi cok çok iyi bir doktor olduğundan bozma moralini bi 10 gün sonra tekrar bakalım. % 70 duyarız atışı ama duyamazsakta üzülme sonuçta kendi kendine hamile kalabiliyorsun bu da önemli vs gibi konuştu. Doktoruma çok güveniyorum Üniv. Hoca kendisi. Moralim bozuk açıkçası çünkü geç döllenme değil. Ovulasyon testi yapmistim. 2 ocağa gün verdi bakalim. Artık hayırlısı neyse o olsun diyorum.
bir de kanama alanı olan arkadaşlarım, etrafımda yaşamış çok arkadaşım var, hiç kötü bir örnekle karşılaşmadı, sadece kendinize çok iyi bakın ve yorulmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?