• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gectigimiz persembe hem de ilce devlet hastanesinde kontroldeydim. 34. Hafta bitmek uzere. Ozelde tonlarca para verip yaptirdigim kontrolden kat kat ozenli, ayrintili bir kontrol oldu. Soruyu mu yanlis anladim acaba noktasindayim... Zira devlet bakmiyor da ne demekmis, nasil bir mantik o???
cnmm nasılsınn?? bayadır görünmüyosun herşey yolunda mı? bzim günler aynı senin bebişin kilosu nekdrdı en son

cnmm nasılsınn?? bayadır görünmüyosun herşey yolunda mı? bzim günler aynı senin bebişin kilosu nekdrdı en son

Canimm ben de sana yaziyordum, guncelleme gelince bakayim dedim. Sen yazmissin :)
Foruma epeydir girmiyorum, bildirimlerin %90i gelmiyor bana nedense, o yuzden kullanmam cok zor oluyor :(
persembe gunu drdaydim canim 2600 gr olmus oglum masallah. Cok yogun cati agrisi ve mide bulantisi-istifra disinda bi sıkıntim yok sukur. Sen nasilsin, bebek ne durumda.

Gectigimiz persembe hem de ilce devlet hastanesinde kontroldeydim. 34. Hafta bitmek uzere. Ozelde tonlarca para verip yaptirdigim kontrolden kat kat ozenli, ayrintili bir kontrol oldu. Soruyu mu yanlis anladim acaba noktasindayim... Zira devlet bakmiyor da ne demekmis, nasil bir mantik o???
YA bencede bakarlar ya
olmadı başka özele giderim
ultrasona sık girmiş olucam ama yapcak bişey yok bana net konuşan biri olsun.
ayda bir kontrol n demek ya.
kadın rahat ya nası olcak bunla bilmem 90 tl ver soru sor memnun kalma çık aradığında ulaşama ne güzel.
hiç duymadım cnm öyle şey mi olur? bakmak zorunda ..hastanemi böyle söyledi
yok arakadaş dedi son haftalar bakmıyorlamış devletde ne alakaysa istnbulda öyleymiş o öyle yaşamış

cnmm çokk geçmişş olsunn Allah bebişini korusunnn.sağlıklı sıhatli doğsunda nasıl doğduğu önemli değil ,ama yinede hiç bişey belli olmaz daha 7 haftan var,benm kuzenin 37. haftada bebek ters döndü doktoru sezeryan olcak dedi,doktorunu değiştirdi benm şuanki doktoruma gitti,doğum anında bebeği çevirdi ve normal doğurttu.doktorlar bazen acele edebiliyo doğum konusunda..
canım ters duran bebeği nasıl çevirtiyor dr. bilgin var mı?

YA bencede bakarlar ya
olmadı başka özele giderim
ultrasona sık girmiş olucam ama yapcak bişey yok bana net konuşan biri olsun.
ayda bir kontrol n demek ya.
kadın rahat ya nası olcak bunla bilmem 90 tl ver soru sor memnun kalma çık aradığında ulaşama ne güzel.

Bakarlar canim hic dert etme, oyle sacma sey olmaz. Ben ilk kez bulundugum yerin hastanesine gittim iste persembe gunu. Butun gebik hikayemi bastan sona dinleyip 15 dkya yakin usg taramasi yaptilar. O denileni yaparsa ozeller yapar sorumluluk almamak icin. Devletin misyonuna, varligina, gorevine ters bir durum bakmamak gibi bir luksu yok. Sen istersen sadece dogumda acilen git pasa pasa yaptirirlar dogumu :)
Senin dra da selamlar yolluyorum nasil bir rahatlikmis o oyle. Hicbir sorun gorunmeyen gebe bile 32. Haftadan sonra 2 en gec 3 haftada cagrilir. Kaldi ki ozel bir durum var senin ve bebegin icin. 1 aylik periyod cok cok uzun senin icin.

Insh.canm ya cok korkuyorum bu hafta doktoruma gidecem bi baksin :KK43:
Su gelince sanci da mi geliuor nasil bi sanci o_O
İlk kızımda 36+4 de suyum geldi hiç sancım olmadı sadece suyum geldi öğle saatine yakın bir vakitti zaman kaybetmeden doktoruma gittim akşama doğru sancıların başlar demişti saat 16:00 da sezeryan ile doğum yaptım ama hiç sancı namına birşey çekmedim sancı nedir bilmedim

Bakarlar canim hic dert etme, oyle sacma sey olmaz. Ben ilk kez bulundugum yerin hastanesine gittim iste persembe gunu. Butun gebik hikayemi bastan sona dinleyip 15 dkya yakin usg taramasi yaptilar. O denileni yaparsa ozeller yapar sorumluluk almamak icin. Devletin misyonuna, varligina, gorevine ters bir durum bakmamak gibi bir luksu yok. Sen istersen sadece dogumda acilen git pasa pasa yaptirirlar dogumu :)
Senin dra da selamlar yolluyorum nasil bir rahatlikmis o oyle. Hicbir sorun gorunmeyen gebe bile 32. Haftadan sonra 2 en gec 3 haftada cagrilir. Kaldi ki ozel bir durum var senin ve bebegin icin. 1 aylik periyod cok cok uzun senin icin.
kuzum aynen öyle 15 temmuzda gel dedi bayramdan önce
15 de bir gelmem gerkiyor ama dedim yok o sora demezmi delimidir nedir.
amann bakalım

kızlar günaydın,
haftasonu size yazmak için sabırsızlandım.
benim doğumum belli oldu. kızımın boynuna 2 kez kordon dolanmı ve yavrum dönememiş :KK43::KK43: çok korktum dr maşallah herşeyi güzel ilerde gidiyor. boyu uzun kg si 2,25 boyu 43 dedi maşallah maşallah dedi durdu.
kordondan hiçbişey olmaz dedi 15 temmuza gün verdi 1 ay dedim daha önce gelmicemmi yok sonra o dedi.
çalışabilir raporumu verdi.
bende korktum başka dr a sordum eray beye çok iyi dr dur mail attım cevap yazmışs.
her 4 kadından binin bebeğine kordon dolanır dedi. binde bir ölümle sonuçlanır korkma dedi.
rahatladım ama aklım hep bebeğimde :KK43: nekadarda olsa.
normal doğum nasip değilmiş bana. hayırlısı diye dua ediyordum buymuş hayırlısı.
dilerim kucağıma alırım sağsalim :KK43:
hepinize iyi haftalar
iyiki varsınız canlarım...
İnsallah herseyin hayirlisi canim..sikmamaya calis canini bi tehlike olsa dr hemen sezeryanyada baska bi oneri ile gelirdi. Hersey yolunda gidecek insallah.
İyi haftalar:nazar:

amann bakalım

Ne sonrasi hangi sonraymisss. sonrasi dogum zaten tovbe Ya Rabbim. Bos ver canim takilma, git gorun baska dra rahatlasin icin. Kendini germe yok yere kizina yazik

He bu arada doğum 39 hafta yapalım solunumu tam olsun dedi. 3-4 ağustos da alırız dedi.. bizde 4 ağustosu seçtik.
nasipse doğumumuzda belli artık. rabbim kucağımızı boş bırkmasın evlatlarımıza analı babalı bir ömür bakalım.
Hayırlısı olsun cnm.. Maşallah bebişinede.. Kordon dolanması benim kızdada olmuştu korkma genelde hep olan bişey bıcırıklar yerlerinde durmadığından kordona dolanıyolar:))

kızlar günaydın,
haftasonu size yazmak için sabırsızlandım.
benim doğumum belli oldu. kızımın boynuna 2 kez kordon dolanmı ve yavrum dönememiş :KK43::KK43: çok korktum dr maşallah herşeyi güzel ilerde gidiyor. boyu uzun kg si 2,25 boyu 43 dedi maşallah maşallah dedi durdu.
kordondan hiçbişey olmaz dedi 15 temmuza gün verdi 1 ay dedim daha önce gelmicemmi yok sonra o dedi.
çalışabilir raporumu verdi.
bende korktum başka dr a sordum eray beye çok iyi dr dur mail attım cevap yazmışs.
her 4 kadından binin bebeğine kordon dolanır dedi. binde bir ölümle sonuçlanır korkma dedi.
rahatladım ama aklım hep bebeğimde :KK43: nekadarda olsa.
normal doğum nasip değilmiş bana. hayırlısı diye dua ediyordum buymuş hayırlısı.
dilerim kucağıma alırım sağsalim :KK43:
hepinize iyi haftalar
iyiki varsınız canlarım...
Hayirlisi olsun kuzum 15 temmuz da dogacaksa bebis kac gun erken almis olacaklar???

kızlar dayanamadım devletden 2 gün sonraya randevu aldım bide onlar baksın bebeğe en azından ne sık görülmem lazım onu desinler. içim rahat değil. ayda bir görcem sora 15 günde bir diyor benim salak dr halbuki zaten hamilelik bitiyr ozaman
Canım üzme kendini başka doktora gidersin

geçmiş olsun cnmm bende son 3 gündür kasılma arttı baya ağrı yok ama kasılıyorum,hurma yiyiorum acaba o yüzden mi oluyo ki
Canım sagolasin. kasilmalarin artması normal şu zamanlarda magnezyumu artırabilir belki doktorun çok fazlaysa.

günaydınn kızlarrrr.şu sıvı sızdırma korkusu hepimizde var sanırım iki kere doktora kontrol ettirmeme rağmen içim hala rahat değil.bugn ezcaneden şu sızdırma testini alıcam ve yapıcam kafam rahat olsun artık
Aynen canım al ve yap ki için rahat etsin. Huzursuzca beklemek çok sinir bozucu.

Canım geçmiş olsun bebeğini zamanında sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin canım.. hepimiz inşallah.

amann bakalım
Manyak mi doktor sonrası doğum zaten kaldı ki o zamanlar haftada bir çağırmasi gerekecek belki de.. takipli hastasının bir de nasıl bu kadar rahat. Senin zaten doktorunla ilgili soru işaretin vardı diye hatırlıyorum canım. Mutlaka baska doktora da muayene ol ve Geç belki biliyorum ama kafan net değilse doktorunu değiştir.

Slm kızlar 2 gündür bebiklee daja belirgin vuruyo bişiler yükseliyo iniyor gece de uyutmuyolar 2 gün içinde karnım aniden büyüdü gibi oldu cmts dr a gitcz bi an önce cmts gelsinnnn
Ah yavru kuşlar büyüdüler annesi sığımıyolardır artık içeriye ben birini zor sığdırıyorum allah sana kolaylık versin belim çok agrıyor artık :KK43:

YOK kuzum 15 temmuz kontrolümüz 4 ağustosa doğum 39. haftada alırız solunumu tam olsun dedi.
Heee tobe yarabbim az once okudumda dr tam bi psikopat cikmis yani,iki hafta az olur daha sık gel diicene 1ay dio krize girdim:((ayrica devletede istedigin zaman gidersin arkadasin biseyi yanlis anlamis,o dedigi durum ozel hastanelerde belli bi aydan sonra almiyolar takipli hasta olmadigi icin;))

Back