2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne duydun canım hastane ile ilgili ?Dikkatli olmak lazım hangi sehirdeydin sen ?
Kocaeli canım, üstüne para verip devlet hastanesi gibi muamele görüyosun, hiç bir randevumuza saatinde giremedik en iyi ihtimalle 1 saat bekliyoruz, çalıştığım kurumda birisi çocuğuna yapılan yanlış müdahale nedeniyle mahkemelik, yeni doğum yapan eşimin arkadaşı bi daha asla gitmem diyo ....

Adanadayım canım burası berbat sıcak daha bu başı ilerleyen günleri düşünemiyorum sen hangi şehirde sin cnm
ooooo adana sıcaktır canım ya Allah yardımcınız olsun.
ben artvindeyim.. buralar bile bu kadar sıcak ben cok darlanıyorum. sizleri düşünemiyorumm.. insallah yayla iyi gelir sanaaa.

datlumm misafiri kastetmiştimmm :) ayakta kalınca cok darlanıyorum. iftara misafir agırlayamam bu sene Allah tan kocamda hak verdi bana. misafiri cok severde kendisi.. artık seneye kısmetse daha kolay olur insallah. bebiklerimiz ya emekliyor ya da yürüteçte olur herhalde işimiz kolay olur... düşüncesii bile güzel :)

34+5 e kadar çalışmayı düşünüyorum zorkanmaya başladım canım

Benim kiziminda hiç bir şeyi yok dilek cim ramazandan sonra almayi düşünüyorum rabbim nasip ederse

kızlar hamilelik ve bebek bakımı ile ilgili kitap okuyan var mı ? bir
çok geçmiş olsun cnm benmde en korktuğum şey şuan hasta olmak ama biz son katta oturuyoruz sıcak oluyor ev klimayı açmazsam nefes alamıyorum daha kötü oluyorum

Sanırım 20 kilo alan da vardı tatlım emin değilim şimdi ama öyle bişey geçti diye hatırlıyorum...
doktorum ilk defa kızdı kilo konusunda ama geç kaldı biraz üzgünüm 8,5 ay olmuş nerdeyse daha yeni söylüyo..bende takmıyorum artık zaten zayıftım önceden yine zayıflarım diye düşünüyorum

aynen cnm çatlayacağın varsa çatlıyosun kaçış yok.ama bu zamanaa kadar çatlamadıysan çok büyük çatlaklar olmuyo gördüğüm kadarıyla çünkü karın zaten kocaman oldu küçük çatlakların büyüme gibi bi ihtimali yok.yinede ben sürmeye devam ediyorum hatta doğumdan sonra bi ay falan krem + korse devam edicem

doktorum ilk defa kızdı kilo konusunda ama geç kaldı biraz üzgünüm 8,5 ay olmuş nerdeyse daha yeni söylüyo..bende takmıyorum artık zaten zayıftım önceden yine zayıflarım diye düşünüyorum
Çok mu aldın .o yüzden mi kızdı.
Bizim. Park yatağımız Sunny baby .

B
ben de çatlamadım. Krem kullanmıyorum.

bende iki gündür rahatsızım zor çalışıyorum

Küçük oğlan benden sopa yedi. Tülü kesmiş makasla
Anam bak sen küçük yaramaza ne istemiş tülden yahu

Selam kızlar park yatak alanlar hangi marka modeli tercih etti önerdiğiniz marka özellikler nelerdir
Craft calipso aldım ben jokerden indirim vardı 429'a aldık. Ama baby2go nun 8434 modeli var ve cok uygun şu anda nette. Ona da bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…