- 20 Mart 2014
- 2.277
- 1.671
- 248
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.901
bnm kociş kalkmıyım diye geceden yedi yattı kalkarım dediysem de ikna olmadıgünaydın kızlar,
herkeze hayırlı ramazanlar. heralde bu halde oruç tutan yoktur.
kocalara sahur iftar bizi zorlayacak ya
ciddi olamazsın ya 7 ayda 10 kilo aldık
benimde her gün aynı olmuyor cnm bazen çok hareketli bazen çok durgun oluyor aklına kötü şeyler getirme uzan dinlen bol bol imkanın varsa birazdan sana haber verirler anne biz iyiyiz diye :)kızlar yaa benim bebikler bugün durgun biraz
Hani ben pazartesi işe gelemedim ya hastayım diye.. Duş almıştım pazar öğlen ne biçim sıcak vardı. Saçlarım zaten kurur dedim ki öyle de oldu kendiliğinden kurudu ama arabada pişmemek için açtığım klima beni yataklık etti :S o yüzden ben açmamayı tercih etmekten yanayım tatlım klimayı dikkatli ol sen de kuzum...hemde nası bu hafta tam bunaltıcı sıcaklar nesef alamıyorum nerdeyse klima tek çarem ondada korkarak açıyorum
kilo konusunda en büyük sıçramayı ben yaptım sanırım.52 ile hamile kaldım 68 oldum
bana doktor dediki 22 haziranda gel istersen izine çıkarsın istersen çalışır raporu alırsın dedi 22 haziran da 30+5 Olacağım ama sıra bulamadım 23 haziranda gitsem sorunn olurmu ki
erken değil mi daha 31. hafta oluyosun.ben 32+5 te aldım çalışır raporunu.32. haftanın içinde olman gerek 32+0 dan itibaren alabiliyosun
kapı süsümü aldım kızlar sizle de paylaşmak istedim hazır aldığım için ismini yazdırma fırsatım olmadı kızımınEki Görüntüle 1559759 Eki Görüntüle 1559766
Ben 12. Haftadan beri sabah akşam ve lierac kullanıyorum canım. Şimdiye kadar olmadı çok şükür. Ama dediğin gibi kaşıntı sinyali derler çok korktum. Bir de asıl sonlara doğru çatlar diyorlar ya oda beni korkutuyor. Her türlü önlem aldım yapacak bişey yok gerçi. :)bende olmadı çok şükür şimdiye kadar sende dikkat et kaşıntı çatlamanın sinyali bol bol kakao badem yağı sür lierac kiremde çk iyi geliyo tavsiye ederim
cok uzun günlerdeyiz canım tutmak coook zor mümkün değill yani..
sahur işi beni de zorlayacak.. herüf uyudu oturmadı benle.. bende yarı uyur vaziyette hazırladım bişeyler...
bu sene iftara kimseyi alamiiiccciiimm cok zorlanıyorum ayakta durmaktaa... artık seneye kısmetse...
Ben 12. Haftadan beri sabah akşam ve lierac kullanıyorum canım. Şimdiye kadar olmadı çok şükür. Ama dediğin gibi kaşıntı sinyali derler çok korktum. Bir de asıl sonlara doğru çatlar diyorlar ya oda beni korkutuyor. Her türlü önlem aldım yapacak bişey yok gerçi. :)
dedigin gayet mantikli gelio boyu kilosu tam ultrasondaki hafta gore eslesiyor cunkudoktor erkendollenme oldu demisti ki 5 gun kala belli etti kendini kizim :)
cok sagol canim yorumun icin icim bir nebzede olsa rahatladi kafam asiri karisikti cunku
oy oy kuzum benim :) benim doktorlarim enteresan sanirim sizin ki ayarlama yapmis benimki hic bisi demedi saskinim :)
Kuzum şöyle de düşünebilirsin. Benim normalde satım 1 kasım. Ama bebeğin gelişimiyle denk düşmüyordu başlarda. Doktorum demişti ki bu çok normal, 12. haftada denkleşir genelde ve öyle devam eder demişti ancak 12. haftada hala 1 hafta gerideydi. Doktorum da sat ımı bu sebepten ötürü 1 hafta erteleyerek 8 kasıma çekti 1 kasımdan. Seninkisi de bunun gibi Sat tarihini değiştirerek hesapla tatlım aynı şeye çıkacaktır. Sen de benim dediğim şekilde hesaplarsan tutacaktır tarihler doğumla tatlım. İçini ferah tut sen :)
10 agustos sata gore..
suanda 35+2 yiz
sata gore 32+3
boyle yazinca 3 hafta oynuyor gibi duruyor dimi?
yani 10 agustosu temmuz sonuna mi cekicem?
teşekkür ederim cnm ♡Güle güle kullanın güzel kuzum inşallah :)
Evet tatlım benim dediğim buna varıyor. Ama bebeğinin genel olarak randevulara gittiğinde hep böyle yaklaşık 3 hafta önde mi gidiyordu gelişimi? Gitgide aradaki fark açılıyor ya da azalıyor tarzında birşey mi var yoksa aşağı yukarı bu durum stabil mi? Stabilse muhtemelen 10 ağustos değil 20 temmuz gibi gelebilir senin bebişin
10 agustos sata gore..
suanda 35+2 yiz
sata gore 32+3
boyle yazinca 3 hafta oynuyor gibi duruyor dimi?
yani 10 agustosu temmuz sonuna mi cekicem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?