• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam :)

Biz birkaç gün önce taşındık, ama ne kadar zor oldu anlatamam. O kadar az iş yapmama rağmen ayaklarımdaki şişlik inmiyor. Annem ve kayınvalidem olmasa hiçbir şey yapamazdım. Eşim de çok çalıştı. Bir ben oturdum, ama o bile fazla geldi. Sanırım bir hafta yatsam ancak kendime geleceğim. Bu son aylar ne kadar zormuş ya. İki adım atacak halim yok.

Oğlumuz Mert de artık 2 kg oldu :) Haftaya kontrolüm var, umarım daha da kilolanır. Minik beyefendinin odası hazır. Kıyafetlerini adım adım yıkadım, ütüledim. Annemlerle yerine de yerleştirdik. Beşiğini odamıza koyduk. Hastane süslemelerini de siparişini verdim, yapılıyor. Her şey hazır yani, aramıza katılmasını bekliyoruz büyük bir heyecanla :)

Bir de artık hareketleri o kadar değişti ki, çok hoşuma gidiyor. Karnım dalgalanıyor. Herhalde poposunu, sırtını yaslıyor, geriniyor. Bilemiyorum ki :) Tam o sırada ultrasonla bakılmasını çok isterdim. Kilolandıkça daha da değişik olacak herhalde.

image.jpg

Sabunlarımız geldi

KUZUM soğuk yağlı sakın diyim yeme klimadan uzak dur yanmaların sebepleri bebek haricinde bunlarda çok etkili.
süt beni dahada ekşitti rahatlatan beni tek şey aade soda
dene derim bebek içinde sağlıklı ben 8 aydır hergün 1-2 tane içtim hiç bırakmadan ayranda acayip rahatlatıyor. ve ılık su içiyorum yandığı gün dün ölüyodum resmen yemek borum acıyodu asitden.
bugün iyiyim değişiyor.
benim yeni başlayan bişey daha var mideme kramplar giriyor biranda kız sıkıştırıyor galiba çözemedim
canım sodaa iyi geldi yaa tsk ederim. bende bundan sonra yanma baslayınca soda içerim.
benimde mideme cok baskı var dün doktora dedim hemen bakalım dedi bizimki ayaklarıyla baskı yapıyormuss sürekliiii.. seninde kesin kız sıkısıtırıyodur :)

Re

flü canım bende de bazen oluyor ve doktora söyledim şurup verdi.yandığı zaman içiyorum.sık ve hızlı yemekten bide yemek arasında sıvı tüketme.yemekten sonra meyve yeme
hızlı yemek hiç yemedim hayatımda heppp yavaştım halen yavaşım canımm. dün kontroldeydim eger böyle olsaydı doktora mutlaka söylerdim artık 2 hafta sonraki kontrolde söylerim.. saol canımmmm.

Kızlar göğüs uçları acıyan var mi?? Benim hem kasiniyor hem aciyor. Napsam geçer acaba ?

Bugünde benim problemlerim bitmedi :)

Ben bugün yıkadım canım gayet temiz ve yumuşacık oldu ek durulama yaptım miss gibi oldu
roxy mi canim ? Bende ondan aldım ama daha yikamadim. Hepsinde ek durulama yapılıyor herhalde. Yapmadım diyeni görmedim. Roxy için kalıntı bırakmıyor dedikleri için onu aldım bende.. İnşallah iyi çıkar.

Hosgeldin canim Allah hepimize bebislerimizi saglikla sihhatle kucagimiza almayi nasip etsin bende de kisalma var canim senin ne kadar olctu doktorun..
Hos buldum canim... yok usg de bakmadi cati muayinesi yapti eliyle olcdu 2 dedi cok az anlamadim bende kisa dedi erken dogum tehliken var dedi bukadar..yarin usg ye gidicem bakalim orda ne diyicekler..

15 gün gecikmeli tetonoz aşımı vurdurdum şişti kaşıniyor ilk dozda böyle bir şikayetim olmamıştı :KK61:

Back