2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar asıl soru geliyor.
ramazan geliyor bizler oruçlu olmıcaz ama çoğu kocamız tutcak sahur iftar napcaz bütün ramazanda çalışcaz.
ne yapmayı düşünüyorsunuz benim halim kalmıyor akşama ya

kuzum bozma moralini ne var belli olmaz herkesin başka olur korkma.
banada eşim bence sezeryan yapcan sen diyo.
kilonda zor gitcek diyo eşe bak

:) esler ogle ya benimde ogle diorda takmiorum hatta moral verecegine dahada bozuorsun diorumda guluyor..
hayir sata gore 32+1
ama ultrasona gore 34+6 yiz arada daglar kadar fark var yani :/

Avuc icini karninin ortasina koy karnin toparlaniyormus gibi oluyor mu iste bu kasilma bazen bebek bir tarafa toplaninca da sertlik olabiliyor ama onu anlarsin canim bebwgin karnini ittigini
off ben anlayamıyorum galiba yada inşallah kasılma yoktur :)

evet kızlar sertleşmeden kaıt nedir normalde göbişimiz zaten sert

desene bizde belki sezeryana donebilirz die :/ suan acayip moralim bozuldu..
Herkeste ayni olacak diye birsey yok ki canim Allah hayirlisini versin ben 40 haftaya kadar bekledim bebek 3800 gorunuyordu sancim acilmam yoktu bebek donmemisti doktor suni sanci versek bile doguramayabilirsin dedi secimi sana birakiyorum bebek cok yukarda dedi annem küstü sezeryan olsun o zaman dedim diye ama herseyde bir hayir varmis bagirsagim rahme disardan yapismis acinca gördüler onceden enfeksiyon gecirmisim bagirsagin bir kismi rahim yukari cikinca yapismis sezeryan sirasinda genel cerrah da gelip mudahale etti ayirmasalar rahim dogum sonrasi asagi inip toparlanirken problem cikarirmis

Avuc icini karninin ortasina koy karnin toparlaniyormus gibi oluyor mu iste bu kasilma bazen bebek bir tarafa toplaninca da sertlik olabiliyor ama onu anlarsin canim bebwgin karnini ittigini
Aynen...bebegin itmesi farkli birsey. Kasilma oldugunda sanki toplanma gb birsey oluyor ve orasi kaskati gergin oluyor. Bunlari yorgun, kaygili,sinirli oldugunda da hissedebilirsin. İlla erken dogum belirtisi oldugu anlamina da gelmiyormus.

kızlarrrr genital bölgenizi nasıl temizliyorsunuz????ben artık göremiyorum bile
ya sorma ben istanbuldayken alıştığım çok iyi bir ağdacım vardı ona gidiyordum ama yaklaşık bir aydır almanyadayım maalesef burda bacak bölgesi bulabildim ama bikini bölgesi için yakınlarda bir yer bulamadım kendim bant ağdalarla yapmaya çalıştım idare eder artık olduğu kadarama türkiyedeysen kuaföre git en rahatı canım

çekiniyorum ya...off...bakalım olmadı bu haftalardan sonra gidicem müsait bir yere :)

Kizlar bu kasilmayi nasil.anlicaz ya
ben bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum halsizlik var karnim asagi inmis diyor gorenler surekli tuvalete cikiyorum kontrolum 26 sinda napsam acaba bebek kipirdiyo surekli ama kendimde bi acayiplik hissediyorum acaba normal.mi bu haftalarda

haklisin herseyin hayirlisi..
bakalim bizim kiz ne zaman gelmek istiycek suan bas asagi ve basini kanala dayamis vaziyette demisti doktor ama bilemeyiz vaktini saatini

Yoruldun mu sen bugün canım? Eğer yorgun stresli birgün geçirdiysen o yüzden de olabilir.

Bu arada dün karnımda sertleşme olduğunu farketmişti ya dr'um. bugün sürekli takip ettim sabahtan itibaren ögleden sonraya kdr birşeyim yoktu cünkü dinlendim. sonra evi derleyip topladım paspas yaparken o sertleşme yine oldu karnımda. daha sonra yemek yapmaya koyuldum az önce karnımın alt tarafında ortada kötü bir ağrı hissettim ve aynı zamanda sertleşme oldu. demek ki yormamamız gerekiyor kendimizi bu haftalarda fazla.
Rabbim yardımcımız olsun..elimden geldiği kdr dikkat ederim artık.. anladığım kadarıyla bu kasılmalar sertleşmeler çoğumuzda oluyor.

Kizlar
Roxy dalan matik aldm.aldigim yerde beyaz sabun ve bahar çiçekleri diye iki rengi vardi.bahar ç. Aldm sonra da aklima takildi acaba simdi bu yumusatici gibi bisey katkili mi,dogal degilmidir diye
Fikri olan var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…