- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #38.701
kuzum bozma moralini ne var belli olmaz herkesin başka olur korkma.
banada eşim bence sezeryan yapcan sen diyo.
kilonda zor gitcek diyo eşe bak
off ben anlayamıyorum galiba yada inşallah kasılma yoktur :)Avuc icini karninin ortasina koy karnin toparlaniyormus gibi oluyor mu iste bu kasilma bazen bebek bir tarafa toplaninca da sertlik olabiliyor ama onu anlarsin canim bebwgin karnini ittigini
evet kızlar sertleşmeden kaıt nedir normalde göbişimiz zaten sertarkadaşlar bu erken doğum kasılmaları nasıl oluyor hala anlamadım.Karında sertleşme derken karnın ne tarafında oluyor altmı üst mü.benimde göbek üstümde genelde sertlik var ama inşallah erken doğum kasılması değildir.
Herkeste ayni olacak diye birsey yok ki canim Allah hayirlisini versin ben 40 haftaya kadar bekledim bebek 3800 gorunuyordu sancim acilmam yoktu bebek donmemisti doktor suni sanci versek bile doguramayabilirsin dedi secimi sana birakiyorum bebek cok yukarda dedi annem küstü sezeryan olsun o zaman dedim diye ama herseyde bir hayir varmis bagirsagim rahme disardan yapismis acinca gördüler onceden enfeksiyon gecirmisim bagirsagin bir kismi rahim yukari cikinca yapismis sezeryan sirasinda genel cerrah da gelip mudahale etti ayirmasalar rahim dogum sonrasi asagi inip toparlanirken problem cikarirmisdesene bizde belki sezeryana donebilirz die :/ suan acayip moralim bozuldu..
Aynen...bebegin itmesi farkli birsey. Kasilma oldugunda sanki toplanma gb birsey oluyor ve orasi kaskati gergin oluyor. Bunlari yorgun, kaygili,sinirli oldugunda da hissedebilirsin. İlla erken dogum belirtisi oldugu anlamina da gelmiyormus.Avuc icini karninin ortasina koy karnin toparlaniyormus gibi oluyor mu iste bu kasilma bazen bebek bir tarafa toplaninca da sertlik olabiliyor ama onu anlarsin canim bebwgin karnini ittigini
Kasilman yoktur canim olsa anlarsin ben kizimda hic yasamadim bunda oluyoroff ben anlayamıyorum galiba yada inşallah kasılma yoktur :)
inşallah yoktur canım.Allahım bebişlerimizi vaktinde sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.Kasilman yoktur canim olsa anlarsin ben kizimda hic yasamadim bunda oluyor
ya sorma ben istanbuldayken alıştığım çok iyi bir ağdacım vardı ona gidiyordum ama yaklaşık bir aydır almanyadayım maalesef burda bacak bölgesi bulabildim ama bikini bölgesi için yakınlarda bir yer bulamadımkızlarrrr genital bölgenizi nasıl temizliyorsunuz????ben artık göremiyorum bile
çekiniyorum ya...off...bakalım olmadı bu haftalardan sonra gidicem müsait bir yere :)ya sorma ben istanbuldayken alıştığım çok iyi bir ağdacım vardı ona gidiyordum ama yaklaşık bir aydır almanyadayım maalesef burda bacak bölgesi bulabildim ama bikini bölgesi için yakınlarda bir yer bulamadımkendim bant ağdalarla yapmaya çalıştım idare eder artık olduğu kadar ama türkiyedeysen kuaföre git en rahatı canım
Herkeste ayni olacak diye birsey yok ki canim Allah hayirlisini versin ben 40 haftaya kadar bekledim bebek 3800 gorunuyordu sancim acilmam yoktu bebek donmemisti doktor suni sanci versek bile doguramayabilirsin dedi secimi sana birakiyorum bebek cok yukarda dedi annem küstü sezeryan olsun o zaman dedim diye ama herseyde bir hayir varmis bagirsagim rahme disardan yapismis acinca gördüler onceden enfeksiyon gecirmisim bagirsagin bir kismi rahim yukari cikinca yapismis sezeryan sirasinda genel cerrah da gelip mudahale etti ayirmasalar rahim dogum sonrasi asagi inip toparlanirken problem cikarirmis
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum aslında. enfeksiyon korkusuna sire de gidemiyorum. sire giden var mı bu arada?kızlarrrr genital bölgenizi nasıl temizliyorsunuz????ben artık göremiyorum bile
Yoruldun mu sen bugün canım? Eğer yorgun stresli birgün geçirdiysen o yüzden de olabilir.Kizlar bu kasilmayi nasil.anlicaz ya
ben bugun kendimi hic iyi hissetmiyorum halsizlik var karnim asagi inmis diyor gorenler surekli tuvalete cikiyorum kontrolum 26 sinda napsam acaba bebek kipirdiyo surekli ama kendimde bi acayiplik hissediyorum acaba normal.mi bu haftalarda
Normal doğum düşünenler için hurma çok kolaylaştırıyormuş bilginize :)yok canım doğru söylüyorsun ben de yapay şeylere karşıyım Dr tavsiye etmiş o kişiye onu yazdım sadece
Canımcım bnce bebeğin gelişimi baz alınıyor. Çünkü bnmki sata göre olsa bir ay önce doğmalıydıbu sorunun cevabını bende çook merak ediyorum, sata göre 2 hafta önden gidiyoruz bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?