2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KIZLAR LOHUSA KİLODUNUN ÖZELLİĞİ NEDİR VE YARIN KIZIM İÇİN ALIŞVERİŞE ÇIKCAM ALLAHIM KISMET EDERSE ELİNDE LİSTE OLAN ATABİLİR Mİ

ben yaptım u
bir de arkadaşlar ayın sonunda 31 haftalıkken uçak yolculuğu yapmayı planlıyorum.dr kont gel rapor verirsem gidebilirsin dedi .hamileyken uçak yolculuğu yapanlar oldu mu?
ben yaptım uçak yolculuğu25 haftalıkken dr rapor da aldım fakat kimse rapor bile sormadı

kilotları nasıl aldın canım hamile kilodumu normal mi ben hamile aldım 2 adet dogumdan sonra nasıl kullanılırmı bilmiyorum

KIZLAR LOHUSA KİLODUNUN ÖZELLİĞİ NEDİR VE YARIN KIZIM İÇİN ALIŞVERİŞE ÇIKCAM ALLAHIM KISMET EDERSE ELİNDE LİSTE OLAN ATABİLİR Mİ
ben dogumdan sonra giymek için hamile kilodu aldım yukarı kadar cıkıyor ya göbegi toplamak için iyi oluyor dediler.ama bedeninde kararsız kaldım xl aldım ama L ye degiştirsemmi diye düşünüyorum

kilotları nasıl aldın canım hamile kilodumu normal mi ben hamile aldım 2 adet dogumdan sonra nasıl kullanılırmı bilmiyorum
xl normal büyük beden kilot aldım şaun anca olur normal külotların büyüğü hamile kiloduda vardı çok büyüktü almadım.

ben dogumdan sonra giymek için hamile kilodu aldım yukarı kadar cıkıyor ya göbegi toplamak için iyi oluyor dediler.ama bedeninde kararsız kaldım xl aldım ama L ye degiştirsemmi diye düşünüyorum
beli hamile pantolu gibi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…