• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uçak konusunda içimi rahatlattınız arkadaşlar sağolun.kısa bir yolculuk aslında 1,5 saat felan ama 1 hafta arayla gidiş dönüş olacagı ıcın tereddutlerım vardı.biletimi alım rahat rahat:)

Millet,
sıvı kaçağı mı var bende idrar mı kaçırıyorum yoksa ter mi anlayamadığım bir şeyler var.
iç çamaşırında ıslaklık gören oluyo mu aranızda? sarımsı renkte ama akıntı değil bu başka bir sıvı??
böyle bir şey yaşadınız mı? kasılma yada başka bir belirti de yok Allaha şükür.
cevap verirseniz sevinirim. sıvı kaçağı tehlikeli bir durummuş sanırım erken doğuma sebep oluyormuş :KK17:

Merhaba kızlar nasılsınız?artık geceleri uyumak çok zor ve yemek yediğimde nabzım inanılmaz hızlanıyor yemekten sonra sizde de oluyor mu?
Geceleri bende uykuya çok zor geçiyorum,tam uyuyorum bu kez tuvalete git gel başlıyor,zaten son bi kaç gündür ellerim ağırıyor,sürekli bi şişlik var offf ne zamn geçer biter bunlar kim bilir

Günaydın kızlar
Sıcaktan çatlamak üzereyken uyandım. banyoya zor attım kendimi.bayılcaktım. duşun en düşük derecesi bile inanılmaz sıcak geldi.hiç açmamak da yemedi hastalanırm die:KK48:
Ayyyyyyy hala çok sıcak.böyle ıslak atsam kendimi balkona anca serinlerim gibi :KK70:

Günaydın kızlar
Sıcaktan çatlamak üzereyken uyandım. banyoya zor attım kendimi.bayılcaktım. duşun en düşük derecesi bile inanılmaz sıcak geldi.hiç açmamak da yemedi hastalanırm die:KK48:
Ayyyyyyy hala çok sıcak.böyle ıslak atsam kendimi balkona anca serinlerim gibi :KK70:
Günaydın:) neresi orası öyle :))

günaydın kızlar..
herkese bol enerjik haftalar.
cumartesi evimi misler gibi temizledim.
dünde bebeğime alışverişe çıktım
emzik şeklinde sabunlar yaptırıyorum 2 tl den 25 adet çok uyguna geldi.
https://www.google.com.tr/search?q=...b7e.com%2Fmagaza%2Fbebek-isi-sabun%2F;900;675
ben uygun ve güzel buldum yeter şimdilik.
okumada da http://www.bebekurunleri.com.tr/default.asp?git=10&urun=35535 buna benzer tesbihler alıp yapıcam inş. kızlar.
şuanda hastane odasını süsleme işim bitmiş durumda.
emzirme sütyeni 5-6 ad. kilot aldım birde sabahlıklı gecelik aldım.
biraz daha eksğimiz var haftasonu cantamızı tamamen bitircem inş.

Günaydın...mutlu bir hafta olsun inşallah...günler yaklaşıyor evet heyecan artıyor ama zorlaniyorum artık eski halimi unuttum..herkes diyor karnında iken daha rahat filan diye :)ama ben doğsun istiyorumm artıkk günler hemen geçse göbussuz bir hayat nasıldi unuttum en çok tuvalete zırt bit gitmeler bitecek doğum dan sonra oh diyeceğim :21:

Günaydın...mutlu bir hafta olsun inşallah...günler yaklaşıyor evet heyecan artıyor ama zorlaniyorum artık eski halimi unuttum..herkes diyor karnında iken daha rahat filan diye :)ama ben doğsun istiyorumm artıkk günler hemen geçse göbussuz bir hayat nasıldi unuttum en çok tuvalete zırt bit gitmeler bitecek doğum dan sonra oh diyeceğim :21:
cnm Bende şimdi uyanamıyorum bebek doğunca nası uyancam dedim bu sabah resmen yatağa çakılıyorum ya :(

Günaydın kızlar.. Hafta sonu yatak baktım bir kaç tane.. Aşırı kararsızım :( Sallanmalı mı sallanmamalı mı bilemedim. Off bebek arabasında da kararsızım zaten napcam ben yaaa :(

Back