- Konu Sahibi ayse1234512
- #38.481
uçak konusunda içimi rahatlattınız arkadaşlar sağolun.kısa bir yolculuk aslında 1,5 saat felan ama 1 hafta arayla gidiş dönüş olacagı ıcın tereddutlerım vardı.biletimi alım rahat rahat:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimciniz olsun canim..Ne zaman cikarsiniz hastaneden doktor birsey diyor mu..
Facedeki grupta yazıyo yanlılım yoksa o sanırım.. Bi bakayım doğru kişidenmi bahsediyoruz:))Kızlar @katipmerve den haberi olan var mi ?? KKaç hafta oldu kontrole gidip gelicekti bi yazmadı gitti. Meraktayim. İnşallah herşey yolundadir.
Geceleri bende uykuya çok zor geçiyorum,tam uyuyorum bu kez tuvalete git gel başlıyor,zaten son bi kaç gündür ellerim ağırıyor,sürekli bi şişlik var offf ne zamn geçer biter bunlar kim bilirMerhaba kızlar nasılsınız?artık geceleri uyumak çok zor ve yemek yediğimde nabzım inanılmaz hızlanıyor yemekten sonra sizde de oluyor mu?
Neden olsun,ben çok yedim :) fakat tansiyon sorunun varsa çok dikkat etGünaydin kizlaryaa ben dun aci tursu yemistim afedersiniz surekli tuvaletim var gibi karnim agriyo hafif bebege zarari olmus mudur acaba
Günaydın:) neresi orası öyle :))Günaydın kızlar
Sıcaktan çatlamak üzereyken uyandım. banyoya zor attım kendimi.bayılcaktım. duşun en düşük derecesi bile inanılmaz sıcak geldi.hiç açmamak da yemedi hastalanırm die
Ayyyyyyy hala çok sıcak.böyle ıslak atsam kendimi balkona anca serinlerim gibi
cnm Bende şimdi uyanamıyorum bebek doğunca nası uyancam dedim bu sabah resmen yatağa çakılıyorum yaGünaydın...mutlu bir hafta olsun inşallah...günler yaklaşıyor evet heyecan artıyor ama zorlaniyorum artık eski halimi unuttum..herkes diyor karnında iken daha rahat filan diye :)ama ben doğsun istiyorumm artıkk günler hemen geçse göbussuz bir hayat nasıldi unuttum en çok tuvalete zırt bit gitmeler bitecek doğum dan sonra oh diyeceğim