• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gayet normal belirtilerin canım benim ikinci olduğundan gayet sakinim sadece çift çizgiyi beklerken heyecan yaptım :KK66: artık keyfini çıkarma vakti Allah nasip ederse alacak nefesi varsa sağ salim gelir inşallah

Insallah ya sağlıkla gelir hepsi. Daha once kotusunu yaşayınca insan mutlu olmaya korkuyo. Allah bir daha bana da kimseye de yasatmasin.

Bugün kalktım eşimi dükkana gönderdim kahvaltısını hazırlayıp evi topladım biraz sonra tv karşısında uyuyakalmışım. Öğlen uykusundan nefret eden ben 11-12 gibi uyuyup tee 5te zorla kalktım :KK70:Başka bir belirti yok bende. Sizde var mı acabaa

Bugün kalktım eşimi dükkana gönderdim kahvaltısını hazırlayıp evi topladım biraz sonra tv karşısında uyuyakalmışım. Öğlen uykusundan nefret eden ben 11-12 gibi uyuyup tee 5te zorla kalktım :KK70:Başka bir belirti yok bende. Sizde var mı acabaa
Ben de sabah zor kalkıyorum akşamda erkenden uykum geliyor arada midem tuhaf oluyor kızım da çok rahattım

Benim aci bi tecrubem var:KK48: bos gebelik
Beklemeyi tercih ediyorum o yuzden
Saglikli olsunlar yeter
Agri oluyor evet.benim daha cok sag tarafta oluyor.sol geciyor da sag bazen cok fena

Cok gecmis olsun. Benim de dis gebelik tecrubem var ve onda da cok siki takip gerekiyor. Daha oncekinde ic kanama gecirip bir tupumu aldirdim. simdi kasik agrimizin ne kadari normal anlayamıyorum.

Back