• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gayet normal belirtilerin canım benim ikinci olduğundan gayet sakinim sadece çift çizgiyi beklerken heyecan yaptım :KK66: artık keyfini çıkarma vakti Allah nasip ederse alacak nefesi varsa sağ salim gelir inşallah

Amin cnm

Ben eminim 2 haftalık benim fasulye ama takvimde 5 haftalık çıkıyor

Son adet tarihinden itibaren takvim sayiyor yani döllenmeden 14 gun oncesi baz aliniyor

Insallah ya sağlıkla gelir hepsi. Daha once kotusunu yaşayınca insan mutlu olmaya korkuyo. Allah bir daha bana da kimseye de yasatmasin.

Amin cnm bebegini saglikla kucagini almayi nasip etsin Allah.

Senin sağlı sollu çift taraflımı kasık ağrın var yoksa tek taraflı yoğun bi ağrınmı var benimde ilk bebeğim :)
Sol tarafimda hafif ağrılar oluyor hatta sol bacağıma vuruyor halsizlik bende istanbul avrupa yakasindayim bu arada mo

Sol tarafimda hafif ağrılar oluyor hatta sol bacağıma vuruyor halsizlik bende istanbul avrupa yakasindayim bu arada mo
Bende hem sağ hem solda ağrı var kime denk geldiysem tek taraflı bacağa vuran ağrıdan bahsediyor ama bende böyle bir ağrı yok :( bende bir sorunmu var yoksa ???

Bende hem sağ hem solda ağrı var kime denk geldiysem tek taraflı bacağa vuran ağrıdan bahsediyor ama bende böyle bir ağrı yok :KK43: bende bir sorunmu var yoksa ???
Bir şey yoktur cnm boşuna kendini üzme. Ben de bugün doktora gittim b12 eksikliği çıktı iğne verdi bir de keseyi göremedim beta hcg ise 364 çıktı ( kanı 26 kasımda vermiştim). Ama hiç kafama takmıyorum bünyeden bünyeye değişir bu bulgular.

kızlaaar inşallah hepiniz yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alırsınız.. ve inşallah bende bu ay sizin aranıza katılırım :KK55:

Hahahahaaa kuzum aynen ya 3 tane aldm bugün XD :D dedim ki yarin sabah yaparım nerdeeeee eve gelir gelmez baktm eşim yok hemen yaptm :D bi de uslanma denen bişey yok ha , şimdi de diyorum yarin sabah ta yapsam mı =)))
Zobiskaaaaa nerelerdesin?
Hic yazmiyorsun artik
30unu bekliyordun sen dimi?nasil gidiyor testler? :)

Kızlar günaydınnnn :) muhtemelen önümüzdeki hafta içi birçoğumuz keseleri görmek için doktora gideceğiz sonraki haftada kalp atışları :) inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız şu iki haftayı :) bu arada istanbul beylikdüzünde oturan varmı?

Kızlar günaydınnnn :) muhtemelen önümüzdeki hafta içi birçoğumuz keseleri görmek için doktora gideceğiz sonraki haftada kalp atışları :) inşallah sorunsuz bir şekilde atlatırız şu iki haftayı :) bu arada istanbul beylikdüzünde oturan varmı?
Bana yakinsin bende avcilardayim canim :)

Bende hem sağ hem solda ağrı var kime denk geldiysem tek taraflı bacağa vuran ağrıdan bahsediyor ama bende böyle bir ağrı yok :KK43: bende bir sorunmu var yoksa ???
yok canım şiddetli ağrı olmadıkdan sonra kötü düşünme yada daha farklı birr durum sezmedilçe birşey yoktur

Hangi hastaneye gideceksin doktor buldunmu kendine :)
şuan avcılar hospıtal sadullah beye gidiyorum en son muanede memnun kaldım gayet konuşkan sempatik ilgili biri kullandıkları cihazlarda iyi bi aksilik çıkmazsa bu şekillde devam edicem sen buldunmu?

Back