2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Test pozitifse daha ne istiyorsun tatlim yaaa
Biz silik cizgilerle ugrasiyoruz
Adet olcakmissin gibi oluyor zaten.
Benim yine bugun gozum ordaydi
Canim test tam anlamiyla pozitif degildi saatler sonra olusmus cizgiydi ve Tden biraz kaymis vaziyetteydi bu yuzden kafam karisti reglmede daha 3gun var[/QUOTE]

Hiii anladim canim.testi tekrarla bence.kac damla istiyorsa o kadar numune koy bi de cok damlatma

UOTE="eylul_07, post: 38027743, member: 568391"]Canim test tam anlamiyla pozitif degildi saatler sonra olusmus cizgiydi ve Tden biraz kaymis vaziyetteydi bu yuzden kafam karisti reglmede daha 3gun var[/QUOTE]

Hiii anladim canim.testi tekrarla bence.kac damla istiyorsa o kadar numune koy bi de cok damlatma[/QUOTE]
ReGl pazrtsi oldugu icin testi pazar gunu tekrarliyayim pzrteside kan veririm diyorum ins olumsuz sonuc almam

Özel hastanede bir iki saate çıkar canım güzel haberini bekliyorum

Cnm saglik ocagi bugun vermez pazartesiye kalir. Ben ikimci testimi carsamba yaptirdim. Bana cuma alirsiniz dediler bugun gidip alacagim. Özele git 2 saatte veriyorlar sonucu
Tesekkurler kizlar
Korkuyorum hastaneye gitmeye niyeyse belki gecikmistir diyorum.biraz daha bekleyeyim ben.halbuki bat oncesi ne kadar cesurdum.testler mestler.simdi aldim yapasim gelmiyor yine silik cikacak diye.
Aaaah ah zor bu isler
Insan bosa umitlenmek istemiyor
Sonuctan cekiniyor sanirim

UOTE="eylul_07, post: 38027743, member: 568391"]Canim test tam anlamiyla pozitif degildi saatler sonra olusmus cizgiydi ve Tden biraz kaymis vaziyetteydi bu yuzden kafam karisti reglmede daha 3gun var

Hiii anladim canim.testi tekrarla bence.kac damla istiyorsa o kadar numune koy bi de cok damlatma[/QUOTE]
ReGl pazrtsi oldugu icin testi pazar gunu tekrarliyayim pzrteside kan veririm diyorum ins olumsuz sonuc almam[/QUOTE]
Insallah mutlu haberlerle gelirsin canim hayirlisiyla

Aldıysan test yapsana canım ben çatlayacağım burada

Silik değil bu canımmmm çoooookkk sevindim hadi hayırlısı olsun bu sefer kucağına almak nasip olur inşallah maşallah

Insallah canim.bos gebelik gecirdim.insallah saglikla kucagima almak nasip olur
Ayyyyyy pozitif dimi.?hala biraz silik gibi geliyor bana.gerci 2-3saatte bir wc etkisi de var
Hayirlisi Allahtan

Insallah canim.bos gebelik gecirdim.insallah saglikla kucagima almak nasip olur
Ayyyyyy pozitif dimi.?hala biraz silik gibi geliyor bana.gerci 2-3saatte bir wc etkisi de var
Hayirlisi Allahtan
Gayet belli canım sende benim gibi bir hafta bekleyip doktora git biraz buyusun ilk hamileliğimde erken gitmiştim yok demişti sonra belli oldu

EVt bekleyecegim ben de
Kesenin icinde ne zaman gorunuyor?o zaman gideyim.gerci sonra kalp atisi var 8.hafta

Kan testi neden yaptirmiyorsunuz, idrar testleri bende hep yaniltici sonuc verdi, ilk bebegimin kalp atisini 6. Haftada duymustum ama yine de onumuzdeki hafta kadin doguma gidecegim, folik asit baslamak gerek bakalim belki baska biseyler de verir, bu arada hangi illerdesiniz, ben istanbul anadolu yakasindayim

Ben haftalar önce başladım folik asite canım elevit verirler birde genelde ben Antalya'danım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…