- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
- #3.701
canım bu kadın manyak mı ya :) 1 haftalık bile olamazmış :) inanma :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede cahil bilmişlerden kendisi biraz
:) belli oluyor sen hiç takma şekerim hemen hemen 4-5 haftalık felansın zaten int. google uzerinden hesaplayıcılar var bakasın orda şeker şey :)
canım aramızda 1 gün var :)
Evet şekerim saat hatta :)
Son regl tarihimiz hemen hemen aynı sanırım 03 kasım benim :)
evet canım :)
:) beraber aynı zamanlarda Fırtlatıcaz işte..
Şuan nasılsın Ben 1 haftadır kötüyüm bulantım Felan çok :/
şimdilik bulantı yok çok şükür :)
işallah canım :)olmasın birtanem çok zor inşallah rahat bir hamilelik geçirirz hepimiz :)
:) beraber aynı zamanlarda Fırtlatıcaz işte..
Şuan nasılsın Ben 1 haftadır kötüyüm bulantım Felan çok :/
Ayyy kizlar alemsinizşimdilik bulantı yok çok şükür :)
Ayyy kizlar alemsiniz
cok guldum cok tatlisiniz :))
vişneli turtam doğru diyosun:) belli oluyor sen hiç takma şekerim hemen hemen 4-5 haftalık felansın zaten int. google uzerinden hesaplayıcılar var bakasın orda şeker şey :)
bende eskilerde kaldı o hesap dedim 20 yıl önce doğurmuş bana o zamanın hesabını yapıyocanım bu kadın manyak mı ya :) 1 haftalık bile olamazmış :) inanma :)
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.Allah hepimize bebeğini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin
benim de olmuştu doktor progestan verdi. bir daha olmadı. dikkat et bol bol yat dinlen, çok eğilme.kizlarrrrr ya cok yoruldm demistmya pembe gbi cok az akintim wardi peceteye sildigmde hemen yattim smdi baktim yok cok korkuyorm bugn keseyi fln gordk allah rizasi icin bole olan olduysa solesin
5 hafta 3 günlük canımtatlım 5+3 ne ben yabancıyım bu konuya
merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım.Allah hepimize bebeğini sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin