- 29 Nisan 2012
- 760
- 545
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.541
Ne kadara aldin cnmBENDE CASUAL CADILLAC ALDIM ONU ÖNERDİLER BİRAZ PAHALI AMA ÇOK KULLANIŞLI GELDİ BİZE.DAHA AÇMADIK AMA EMİNİM MEMNUN KALACAĞIZ.
Limonatayi nasil yapacaksn?bende buzluğa kurabiye ve dondurucuya limonata yapıp atıcam arkadaşlada gelenlere şeker kurabiyesi yapıp paketleyeceğiz doğuma yakın yeter çoookkkk bile o halde bizden ancak o çıkar
reçete.com u kim tavsiye ettiyse çok teşekkr ederim .kremlerim geldi ayrıca hediyede yollamışlar:)) çok sevindim 2 tane tester birde hediye ürün var:))
Her alisverisinde de indirim kuponu veriyorreçete.com u kim tavsiye ettiyse çok teşekkr ederim .kremlerim geldi ayrıca hediyede yollamışlar:)) çok sevindim 2 tane tester birde hediye ürün var:))
Olabilir cnm isim degisikligi vardır baharatla yapılıyor eyer oda baharatla yapılıyorsa kesin aynı ama çok güzel oluyor ben kesin yapacam yapmasam isterler zaten kacarim yok
Bebek emerken kullanmiyorsun kalkani.teni hissetmesi daha iyi degil mi peki bebek için.ama tabi mecbur kalırsam almayı düşünüyrm bnde
Gecmis olsun canimYok canım şişme ile alakalı değilmiş o hamilelikte vajinal akıntı artması normal dedi fitil verdi o şişlik tamamen farklı bende ağrı yoktu fakat çok şişiyordum
bende komsuda ictim kaynar diye bir serbet tadi benim cok hosuma gitti vok farkli bi tadi var nasil yapildigini bilsem bende yapar dogumumda icerim sanirim bunu adanalilar yapiyor...Tam olarak nasil bisey? Hangi baharatlar var?
canim bular nekadar sure kaynatiliyorLOHUSA ŞERBETİ (KAYNAR)
Malzemeler:
* 4-5 tane kabuk tarçın
* 15 -16 adet tane karanfil
* 3 adet tane zencefil veya 1-2 çay kaşığı toz zencefil
* 1 adet havlıcan
* 1 adet zerdaçal
* 45-50 tane yenibahar
* 4-5 tane kakule
* 2-3 litre su
* Şeker miktarı sizlere kalmış
* Üzerine koymak için bolca dövülmüş ceviz ve toz tarçın
Boşver canım sen sakin ol kızın için.herşey olacağına varır ne bekliyorlar kii senin bu halinde senden.yer bulup yatsınlar pişirip yesin hatta sana yedirsin baksın ilgilensinler.hizmet bekleyebilecekleri en saçma zaman hamilelik herhalde
LOHUSA ŞERBETİ (KAYNAR)
Malzemeler:
* 4-5 tane kabuk tarçın
* 15 -16 adet tane karanfil
* 3 adet tane zencefil veya 1-2 çay kaşığı toz zencefil
* 1 adet havlıcan
* 1 adet zerdaçal
* 45-50 tane yenibahar
* 4-5 tane kakule
* 2-3 litre su
* Şeker miktarı sizlere kalmış
* Üzerine koymak için bolca dövülmüş ceviz ve toz tarçın
:)) ay ne yapıyım yaa hamilelik işte ben ünideki arkadaşların adını hatırlamıyorum:)))) ay garibim ya her seferindede sen mi cevap verdin çok sağolasın:)))Allah ne muradın varsa versin tatlımı tatlı sağlıklı kuzuşun olsun inşallah:)))Bennnnnnn
Hem de bikac kere sordun her seferinde bennnndim :) hala kim diyorsun yaw
Gule gule kullan.her tarafina sür :)))))
Sağol canım bol su iç ve sol tarafına yatmaya çalış dedi bunun dışında yapılabilecek bişey yokmuş canım aminn inş sorunsuz bi şekilde atlatırımGecmis olsun canim
Bisey önermedi mi dr? Bol su vs
Insallah sorun olmaz gecer gider
Ben ilk soruyorum elinlemi siliosun yerleri ebende hiç almadım ama annemin evindeyken alıyorduk biz kadından daha çok yoruluyoduk.sabah geliyo kahvaltı hazırla öğlen yemek hazırla bide temiz yapmıyo peşinde dolan sinir oluyoduk.bizim camları silmek kolay eşim silmişti bi kere,yine o siler.bende sanırım vazgeçtim kadın almakten.120 tl ona vereceğime 3 paket bebek bezi alırım
Evet cnm Adanalılar yapıyor bende adanalı yım arkadaş tarif etmiş sadece biraz fazla kaynıyor ozlesene kadar çok da faydalıbende komsuda ictim kaynar diye bir serbet tadi benim cok hosuma gitti vok farkli bi tadi var nasil yapildigini bilsem bende yapar dogumumda icerim sanirim bunu adanalilar yapiyor...
Cnm arkadaş çok güzel tarif etmiş bence dene hem faydalı hemde süt yapıyor birde farklı bir tat tabi adana hariciTam olarak nasil bisey? Hangi baharatlar var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?