2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teni hissetmesi daha iyi degil mi peki bebek için.ama tabi mecbur kalırsam almayı düşünüyrm bnde

Yedi türlü bahar bikaç baharat onları su bol şeker kaynatıp fincana katıp üstüne ceviz katılıyor cnm burda her doğum yapan yapar yapyandan isterler hatta anneye süt yapiyorda derler
bizim burda da lohusa şerbeti var aynımı ki acaba.ondan yapcaklar banada

sen neden dert edıyorsunkı yatacakları yerı neticede senın yatak odan var yatacagın yer bellı onlar düşünsün

malzemelerin yerınıde sen goster onlar alsınlar eğilip kalkma sen .

ahh ahh sonra laf olur canımm yaa evine gittik de hiç birşey yapmadı bize derler eminim :) bu gidişle banada yatak kalmıcak :)

sen hiç takma cnm onlar yapar diyorsa yapsınlar bi zahmet senden bu halinle bişey beklerlerse onların ayıbı.ne düşüncesizler ya hamile halinle cümbür cemaat geliyolar

daha gelecek olan varmışda seçimde görevli olduklarından gelemiyorlar valla mecnur sürekli oturup kalkcam o yoracak

Bence de yatacak yeri sorun etmedilerse eğer o kadar yatağı kurmak için bence de sen yüklenme canım.

eğilip kalkcam sürekli ayaklarımı uzatıp yatamıcamda tüm hafta çalış yorul haftasonu tam dinlencemde bu kadar misafir evde 10misafir bide biz ayy fenalık gelip doğurcam yanlarında :)

eğilip kalkcam sürekli ayaklarımı uzatıp yatamıcamda tüm hafta çalış yorul haftasonu tam dinlencemde bu kadar misafir evde 10misafir bide biz ayy fenalık gelip doğurcam yanlarında :)
Aman boşver canım ne derlerse desinler olanlar hamilesin canım sonuçta.. akıl edip gelmemeleri lazım geliyorlarsa da baksınlar başlarının çaresine olağanüstü bir durum bu neticede :) sen kendini ve bebişini düşün..

PARK YATAKLARI BENDE BEĞENMİYORUM IHLAMUR AĞACINDAN BEŞİK BEĞENMİŞTİM FUARDA ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLERİDE ÖNÜ ÇIKIP KOLTUKTA OLUYOR.HEM ONLARIN YAN YASTIKLARI FİLAN VAR ÇARPMAZ
Nasıl bişeymiş o canım ileride koltuk olan hiç rastlamadım ben.. var mı görüntüsü linki falan?

illa ikeadan almana gerek yok kuzum zaten gordugun zaman ıste bu dıyorsun.
bende ıkeadan alcaktım ama sonra aldıgım besıgı gordum yatagı kenar korumaları ortusu cıbınlıgı falan hep fıyata dahıldı. ban adaha mantıklı geldı.
cunku ıkeadan alsamda yıne uyku setı cıbınlıgı falan aynı fıyata gelcekti.
umarım gönlune gore bulursun

kruvaze emzirme atleti sipariş etmiştim bugün geldi denedim çok rahatmış kızlar göğüsleri de gzel toparlıyo kızlar kullanışlı gibi geldi tavsiye ederim

evett stres oldum bebekte etkileniyor dedim eşime mutsuz olacak kızın üzüldü onunda elinden birşey gelmiyor artık laf ederlersede kendi ayıpları benim laf etmem gerek bu durumda geldikleri için :)

evett stres oldum bebekte etkileniyor dedim eşime mutsuz olacak kızın üzüldü onunda elinden birşey gelmiyor artık laf ederlersede kendi ayıpları benim laf etmem gerek bu durumda geldikleri için :)
Boşver canım sen sakin ol kızın için.herşey olacağına varır ne bekliyorlar kii senin bu halinde senden.yer bulup yatsınlar pişirip yesin hatta sana yedirsin baksın ilgilensinler.hizmet bekleyebilecekleri en saçma zaman hamilelik herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…