- 17 Mart 2013
- 257
- 62
- 118
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.521
bende casual storm aldım cok içime sindi kullanmak için can atıyorum inşBen casual cadillac air aldim cnm
teni hissetmesi daha iyi degil mi peki bebek için.ama tabi mecbur kalırsam almayı düşünüyrm bndeKızlar benden size göğüsler için tavsiye hiç kremle göğüs pediyle uğraşmayın doğumdan sonra göğüslerinize göğüs kalkanı takmanızı tavsiye ediyorum göğsünüzün ucu ghöğüs kalkanı ile kıyafete temas etmediği için göğsünüzde yara vs. olmuyor ve çok rahat bir emzirme dönemi geçiriyorsunuz artı fazla sütünüz içine akınca onu bile kullanabilirsiniz ben ilk kızımda biraz geç keşvettim kullanır kullanmaz bütüm acılarım son buldu philips aventin var göğüs kalkanı netten bakabilirsiniz
manuel çok zor oluyor çok uğraştırır diyorlar bende kararsız kaldım birde acaba gerçekten ihtiyaç olur mu kiBEN MANUAL ALDIM CNM ELEKTRONİKLER ACITIYORMUŞ DEDİLER.EN AZINDAN GECE SAĞIP VERİCEM.RAHAT UYUSUN DOYSUN BEBİŞ :)
Yedi türlü bahar bikaç baharat onları su bol şeker kaynatıp fincana katıp üstüne ceviz katılıyor cnm burda her doğum yapan yapar yapyandan isterler hatta anneye süt yapiyorda derlerkaynar neki cnm bilmiyorum ben
ben babylife aldım cok hosuma gitti ama tabi kullanımı nasıl olacak bilemiyorum artıkkızlar parkbeşik alanlar ve daha önce kullanlar hangi marka aldınız tavsiyerlerinze ihtiyacım var
bizim burda da lohusa şerbeti var aynımı ki acaba.ondan yapcaklar banadaYedi türlü bahar bikaç baharat onları su bol şeker kaynatıp fincana katıp üstüne ceviz katılıyor cnm burda her doğum yapan yapar yapyandan isterler hatta anneye süt yapiyorda derler
sen neden dert edıyorsunkı yatacakları yerı neticede senın yatak odan var yatacagın yer bellı onlar düşünsün
malzemelerin yerınıde sen goster onlar alsınlar eğilip kalkma sen .
sen hiç takma cnm onlar yapar diyorsa yapsınlar bi zahmet senden bu halinle bişey beklerlerse onların ayıbı.ne düşüncesizler ya hamile halinle cümbür cemaat geliyolar
Olabilir cnm isim degisikligi vardır baharatla yapılıyor eyer oda baharatla yapılıyorsa kesin aynı ama çok güzel oluyor ben kesin yapacam yapmasam isterler zaten kacarim yokbizim burda da lohusa şerbeti var aynımı ki acaba.ondan yapcaklar banada
Bence de yatacak yeri sorun etmedilerse eğer o kadar yatağı kurmak için bence de sen yüklenme canım.
Aman boşver canım ne derlerse desinler olanlar hamilesin canım sonuçta.. akıl edip gelmemeleri lazım geliyorlarsa da baksınlar başlarının çaresine olağanüstü bir durum bu neticede :) sen kendini ve bebişini düşün..eğilip kalkcam sürekli ayaklarımı uzatıp yatamıcamda tüm hafta çalış yorul haftasonu tam dinlencemde bu kadar misafir evde 10misafir bide biz ayy fenalık gelip doğurcam yanlarında :)
Nasıl bişeymiş o canım ileride koltuk olan hiç rastlamadım ben.. var mı görüntüsü linki falan?PARK YATAKLARI BENDE BEĞENMİYORUM IHLAMUR AĞACINDAN BEŞİK BEĞENMİŞTİM FUARDA ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLERİDE ÖNÜ ÇIKIP KOLTUKTA OLUYOR.HEM ONLARIN YAN YASTIKLARI FİLAN VAR ÇARPMAZ
illa ikeadan almana gerek yok kuzum zaten gordugun zaman ıste bu dıyorsun.Güle güle kullanın canım.. Şu anda yerim dar olduğu oda yapamıyorum işte ben.. Tek beşik de olmaz.. eşyaları nereye koyacağım o zaman :)
Dimi ya küçücük bebecik :) Gideyim IKEA'da da bi yerinde bakayım da alıp kurtulayım artık :)
derlerse desınler boşver takma kafanıahh ahh sonra laf olur canımm yaa evine gittik de hiç birşey yapmadı bize derler eminim :) bu gidişle banada yatak kalmıcak :)
bebeği emzirirken çıkartıyorsun emzirince tekrar takıyorsunteni hissetmesi daha iyi degil mi peki bebek için.ama tabi mecbur kalırsam almayı düşünüyrm bnde
Sağol canım iki hafta sonra kontrolumuz var inş ilerlemez canım benimİnşallah haber ver bana durumlar belli olunca merak ettim cnm
derlerse desınler boşver takma kafanı
yatagını verecek halın yok heralde gerisini onlar dusunsun
Aman boşver canım ne derlerse desinler olanlar hamilesin canım sonuçta.. akıl edip gelmemeleri lazım geliyorlarsa da baksınlar başlarının çaresine olağanüstü bir durum bu neticede :) sen kendini ve bebişini düşün..
Boşver canım sen sakin ol kızın için.herşey olacağına varır ne bekliyorlar kii senin bu halinde senden.yer bulup yatsınlar pişirip yesin hatta sana yedirsin baksın ilgilensinler.hizmet bekleyebilecekleri en saçma zaman hamilelik herhaldeevett stres oldum bebekte etkileniyor dedim eşime mutsuz olacak kızın üzüldü onunda elinden birşey gelmiyor artık laf ederlersede kendi ayıpları benim laf etmem gerek bu durumda geldikleri için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?