- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.501
Cnm burda adet kaynar yapılıyor bilmiyorum orda nasıl adet ben kaynar malzemesi alacamlimonatayı annemde söyledi yapalım atalım diye banada mantıklı geldi
bence kızada olur takılma derim.bu düz hali
Güle güle kullanın canım.. Şu anda yerim dar olduğu oda yapamıyorum işte ben.. Tek beşik de olmaz.. eşyaları nereye koyacağım o zaman :)ben yatak odasına park yatak aldım odasınada genc odası aldım 3-4 yasına gelince büyük yataga alıcam artık
Dimi ya küçücük bebecik :) Gideyim IKEA'da da bi yerinde bakayım da alıp kurtulayım artık :)canım benım aldıgımda 60*120. ebat gayet ıyı bence zaten en buyuk boyutu 70*130 arada 10 cm fark var. pek bısey degısmıyor bence kucucuk cocuklarr
bn alalım dip köse temizletelim diyorm da eşim hoşlanmıyo yabancı birini eve getirmkten kendi temizlermişaynen cnm.dolap silme işini biz yapabiliriz yavaş yavaş siler yerleştiririz.kapılarıda silebilir.birtek camları silemeyiz perdeleri takamayız onlarıda eşler bir gününü ayırır yapar.150-200 tl vermek yerine cam silmek daha çok işlerine gelirbizimki açık açık dedi valla sen o parayı bana ver evi parlatırım dedi
bizimkiler yaz bebişi zaten insanlar bebek görmeye gelene kadar pişecekler sıcaktan gazoz koysan bazıları istemiyor ben içmiyorum falan loğusa şerbetinide ben kendim hiç sevmiyorum o yüzden mantıklı geldi bana meyve suyundan çok daha sağlıklı en azındanlimonatayı annemde söyledi yapalım atalım diye banada mantıklı geldi
Evet cnm vardı wc ye gidiyordum çıkınca yerime oturmadan tekrar geliyordu gidiyordum 1 damla varmış meğer zordu o dönem.o ilaçla arlattık işte adını unuttum şimdi bir kez içtim geçti.bende bugün gittim doktora idrar da ph 7.5 çıkmış yüksek yazıyor ama doktor yoktu yorumlatamadım be demek acabaBende bugün tahlil oldum lokosit 5.1 doktora ne zamn sonuç için gidecem bilmyrm ama belirtilere Baktm
idrrda yanma bazen oluyr
sık Wc çıkma
sürekli tuvalet var hissi
ve akıntı oluyr sanrm enfeksiyon..
bu belirtiler varmiydi sende
Ben kullanan bir arkadşımla konuşuyordum şimdi onu sormuştum :) Tripper ve craft iyi dedi.kızlar parkbeşik alanlar ve daha önce kullanlar hangi marka aldınız tavsiyerlerinze ihtiyacım var
İnşallah haber ver bana durumlar belli olunca merak ettim cnmÖyle canım ama stent falan çok gerdi beni inş ilerlemez de gerek kalmaz
PARK YATAKLARI BENDE BEĞENMİYORUM IHLAMUR AĞACINDAN BEŞİK BEĞENMİŞTİM FUARDA ONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İLERİDE ÖNÜ ÇIKIP KOLTUKTA OLUYOR.HEM ONLARIN YAN YASTIKLARI FİLAN VAR ÇARPMAZSen de bendensin.. Park yataklar bana görsel olarak çok cazip gelmiyor ama mobilya olanlar için de çok hantal, kullanışsız, bebek çarpabilir diyenler var ay ne zor şeymiş ya
Aynı cnm herşey masraf herşey gereksiz onlara görebütün adamlar aynı demekki bnmkide çok dedi
kaynar neki cnm bilmiyorum benCnm burda adet kaynar yapılıyor bilmiyorum orda nasıl adet ben kaynar malzemesi alacam
anlaşılan iş başa düştü yapıcaz mecburen.bnd sevmiyorum işin aslı kadın olayını bakalımbn alalım dip köse temizletelim diyorm da eşim hoşlanmıyo yabancı birini eve getirmkten kendi temizlermiş
BENDE CASUAL CADILLAC ALDIM ONU ÖNERDİLER BİRAZ PAHALI AMA ÇOK KULLANIŞLI GELDİ BİZE.DAHA AÇMADIK AMA EMİNİM MEMNUN KALACAĞIZ.Ben casual cadillac air aldim cnm
TEK KULLANIMLIK DEĞİL DİMİ KALKAN.BENDE AMAYI DÜŞÜNÜYOUM.Kızlar benden size göğüsler için tavsiye hiç kremle göğüs pediyle uğraşmayın doğumdan sonra göğüslerinize göğüs kalkanı takmanızı tavsiye ediyorum göğsünüzün ucu ghöğüs kalkanı ile kıyafete temas etmediği için göğsünüzde yara vs. olmuyor ve çok rahat bir emzirme dönemi geçiriyorsunuz artı fazla sütünüz içine akınca onu bile kullanabilirsiniz ben ilk kızımda biraz geç keşvettim kullanır kullanmaz bütüm acılarım son buldu philips aventin var göğüs kalkanı netten bakabilirsiniz
geçmiş olsun benmde 6.5 ama bende daha gitmedim doktora sağlık ocağınamı gitsem diye düşünüyorum . tekrar sıra al bekle hastane ile uğraşmamak içinEvet cnm vardı wc ye gidiyordum çıkınca yerime oturmadan tekrar geliyordu gidiyordum 1 damla varmış meğer zordu o dönem.o ilaçla arlattık işte adını unuttum şimdi bir kez içtim geçti.bende bugün gittim doktora idrar da ph 7.5 çıkmış yüksek yazıyor ama doktor yoktu yorumlatamadım be demek acaba
VALLA halı yıkadık annemle o yaparken içim gitti.Aynı cnm herşey masraf herşey gereksiz onlara göre
BEN MANUAL ALDIM CNM ELEKTRONİKLER ACITIYORMUŞ DEDİLER.EN AZINDAN GECE SAĞIP VERİCEM.RAHAT UYUSUN DOYSUN BEBİŞ :)kızlar göğüs pompası alacak mısınız? daha doğrusu almak gerekli mi elektronik olanı alın diyor herkes onlarda fiyat olarak fazla yüksek alsam lazım olmazsa diye düşünüyorum çok kararsız kaldım acaba gerçekten ihtiyaç olur mu ki?
tamm cnm cok tsklerbence kızada olur takılma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?