2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ilk doğumumda sadece camları sildirmek için almıştım yanımda kimse yoktu o zaman hem sadece cam sildi 1 saat bile sürmedi yarım ücret aldı versem tamamını alacaktıya öyle anlaştık diye sesini pek çıkaramadı hemde 1 kova suyla leş gibi camların tamamını sildi eşofman bile getirmemiş ben verdim onu giydi gıcık olmuştum resmen bunda tövbe almam paramla sinir olmam en azından

aynen dediğin gibi yapıyolar cnm annemde yaşadık yani.habire yiyip içiyolar yalap şalap yapıp gidiyolar.bende verdim kararımı.yavaş yavaş yapıp bitiricem hem içimede siner.

benimde aksilik olmazsa temizlikçi bayramdan sonra gelicek ama benim çocukluğumun birlikte geçtiği ve benden temiz yapan bir ablam var o gelicek inş. kadın mükemmel ötesi annem yapsa aklım kalır düşünün yani
inş boşda olursa gelecek.
annemleri çok yordum o komple evde dubleks yapsın çıksın aradan inş.halılar herşey kalktı ayakta öyle duruyoruz bakalım.

aynen cnm.dolap silme işini biz yapabiliriz yavaş yavaş siler yerleştiririz.kapılarıda silebilir.birtek camları silemeyiz perdeleri takamayız onlarıda eşler bir gününü ayırır yapar.150-200 tl vermek yerine cam silmek daha çok işlerine gelir bizimki açık açık dedi valla sen o parayı bana ver evi parlatırım dedi

Kızlar benden size göğüsler için tavsiye hiç kremle göğüs pediyle uğraşmayın doğumdan sonra göğüslerinize göğüs kalkanı takmanızı tavsiye ediyorum göğsünüzün ucu ghöğüs kalkanı ile kıyafete temas etmediği için göğsünüzde yara vs. olmuyor ve çok rahat bir emzirme dönemi geçiriyorsunuz artı fazla sütünüz içine akınca onu bile kullanabilirsiniz ben ilk kızımda biraz geç keşvettim kullanır kullanmaz bütüm acılarım son buldu philips aventin var göğüs kalkanı netten bakabilirsiniz

güvendiğin biriyse o başka kafan rahat olur.benim dediğim kadın sitede bir kaç kişiye daha geliyordu öyle getirdim eve ama yazık yaptığı temizliğe birdaha asla güvenmediğim birini almam.

bütün adamlar aynı demekki bnmkide çok dedi

canım benım aldıgımda 60*120. ebat gayet ıyı bence zaten en buyuk boyutu 70*130 arada 10 cm fark var. pek bısey degısmıyor bence kucucuk cocuklarr

Hahahahah aynısını bizimki de dedi. :))) Madem öyle cam perde işini sıpıtırız onlara :)

güvendiğin biriyse o başka kafan rahat olur.benim dediğim kadın sitede bir kaç kişiye daha geliyordu öyle getirdim eve ama yazık yaptığı temizliğe birdaha asla güvenmediğim birini almam.
güvenince bakıyorsunki işi olmasa gelse acaip youn biri ve mükemmel peşini bırakmıyorlar.
artık ailemizden temizlikçi demiyoruz zaten.

Bir yerde daha okumuştum, ben de öyle düşünmüştüm. Bakalım inşallah faydası olur.

ben aldım cnm avent kalkan hastane çantama bile koydum

bende buzluğa kurabiye ve dondurucuya limonata yapıp atıcam arkadaşlada gelenlere şeker kurabiyesi yapıp paketleyeceğiz doğuma yakın yeter çoookkkk bile o halde bizden ancak o çıkar
limonatayı annemde söyledi yapalım atalım diye banada mantıklı geldi

reçete.com u kim tavsiye ettiyse çok teşekkr ederim .kremlerim geldi ayrıca hediyede yollamışlar:)) çok sevindim 2 tane tester birde hediye ürün var:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…