- 20 Temmuz 2009
- 1.502
- 1.046
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #37.481
Biz 3 yaşında yapmayı planlıyoruz oda ozaman boyarız heralde.ben yapacağım ama boyamıyacağım
Yok yok değiştirme. Gayet uygun ve güzel..ay öyle mi diyosun cnm üstü pemde altı mavii olsaymıs daha iyiymiş degiştirmiyim o zaman
bende quinny zap extra aldım çok başarılı ve çokk hafif,sürüşüde çk kolay tavsiye ederim şiddetleBen casual cadillac air aldim cnm
ilk doğumumda sadece camları sildirmek için almıştım yanımda kimse yoktu o zaman hem sadece cam sildi 1 saat bile sürmedi yarım ücret aldı versem tamamını alacaktıya öyle anlaştık diye sesini pek çıkaramadı hemde 1 kova suyla leş gibi camların tamamını sildi eşofman bile getirmemiş ben verdim onu giydi gıcık olmuştum resmen bunda tövbe almam paramla sinir olmam en azındanbende hiç almadım ama annemin evindeyken alıyorduk biz kadından daha çok yoruluyoduk.sabah geliyo kahvaltı hazırla öğlen yemek hazırla bide temiz yapmıyo peşinde dolan sinir oluyoduk.bizim camları silmek kolay eşim silmişti bi kere,yine o siler.bende sanırım vazgeçtim kadın almakten.120 tl ona vereceğime 3 paket bebek bezi alırım
aynen dediğin gibi yapıyolar cnm annemde yaşadık yani.habire yiyip içiyolar yalap şalap yapıp gidiyolar.bende verdim kararımı.yavaş yavaş yapıp bitiricem hem içimede siner.canım ben işim gereği pimpirikliyim iş güvenliği uzmanı olduğum için birincisi ssk sız çalıştıkları için suç ikincisi düşüp yaralansa yada ölümlü bişey olsa al başına belayı sürünüp durursun ondan sonra. kadınlar ssk da yaptırtmıyorlar kendilerine birde oyle bır durum var. yapabıldıgın kadar yavas yavas yapmak en ıyısı olduğu kadar artık :)
amin canım inşallahhhhh :)
yavas yavas yapabıldıgın kadarını yap aılende yanındaymıs yardım ederler sana.
Ankarada bir arkadasım fırmadan tutmus temızlıkcı kadın 3 kapıyı sılmıs 2 sını sılmemış yarım yamalak ıs yapmıs kızda hamıle halıyle dolanamamıs peşinde tabi. 3 demlık çay ıcmıs . sankı caya gelmıs temızıge degılde
ilk doğumumda sadece camları sildirmek için almıştım yanımda kimse yoktu o zaman hem sadece cam sildi 1 saat bile sürmedi yarım ücret aldı versem tamamını alacaktıya öyle anlaştık diye sesini pek çıkaramadı hemde 1 kova suyla leş gibi camların tamamını sildi eşofman bile getirmemiş ben verdim onu giydi gıcık olmuştum resmen bunda tövbe almam paramla sinir olmam en azından
aynen cnm.dolap silme işini biz yapabiliriz yavaş yavaş siler yerleştiririz.kapılarıda silebilir.birtek camları silemeyiz perdeleri takamayız onlarıda eşler bir gününü ayırır yapar.150-200 tl vermek yerine cam silmek daha çok işlerine gelirHehhehe aynen öyle valla. Biz badanaya başlamıştık geçen. Eşim badanayla ugrasırken ben de koltukları siliverdim. Biraz zor oldu ama , biraz silip biraz oturup akşamı ettim onlarla. :) Olmadı bir pazar ben de eşime sildiririm napayım. İlk zaman halsizlik oluyordu çok, eşimin de çok faydası olmuyor ev işlerine yoğun çalıştıgından. Söylenip duruyordum, artık doğurana kadar yapmıycam temizlik , kadın tutucam diye :) Şimdi de sen gibi kıyamıyorum, baktım yavaştan halloluyo :) Ama şaka maka artık süpürge bile bayagı zor geliyo
oh ne güzel darısı bizim başımıza inşşş.bi başlasam devamı gelicekte işte başlamak önemliben geçen hafta temizlikten kurtuldumm eşim annem ve kardeşimin sayesinde ben daha çoçuğuma hiç bişey almadım sayılır
bence ikisinede hitap ediyor cnm mavide var pembede sıkıntı olmazbu düz hali
güvendiğin biriyse o başka kafan rahat olur.benim dediğim kadın sitede bir kaç kişiye daha geliyordu öyle getirdim eve ama yazık yaptığı temizliğe birdaha asla güvenmediğim birini almam.benimde aksilik olmazsa temizlikçi bayramdan sonra gelicek ama benim çocukluğumun birlikte geçtiği ve benden temiz yapan bir ablam var o gelicek inş. kadın mükemmel ötesi annem yapsa aklım kalır düşünün yani
inş boşda olursa gelecek.
annemleri çok yordum o komple evde dubleks yapsın çıksın aradan inş.halılar herşey kalktı ayakta öyle duruyoruz bakalım.
bütün adamlar aynı demekki bnmkide çok dediaynen cnm.dolap silme işini biz yapabiliriz yavaş yavaş siler yerleştiririz.kapılarıda silebilir.birtek camları silemeyiz perdeleri takamayız onlarıda eşler bir gününü ayırır yapar.150-200 tl vermek yerine cam silmek daha çok işlerine gelirbizimki açık açık dedi valla sen o parayı bana ver evi parlatırım dedi
canım benım aldıgımda 60*120. ebat gayet ıyı bence zaten en buyuk boyutu 70*130 arada 10 cm fark var. pek bısey degısmıyor bence kucucuk cocuklarrBu haftasonu IKEA'ya ve bir de mobilyacılar çarşısı gibi bi yer var oraya bakıp alacağız artık. Senin aldığın beşiğin ebatları kaçtı canım? geneli 60x120.. 60 da dar geliyor sanki bana :/
Canım soba durumu varsa park yatak al en mantıklısı.. malzemesini araştır. Onlar içinde de gayet sağlıklı olanlar var.. Kullananlar da genel olarak memnun.. Dediğim gibi bana görüntü olarak cazip gelmiyor..
Hahahahah aynısını bizimki de dedi. :))) Madem öyle cam perde işini sıpıtırız onlara :)aynen cnm.dolap silme işini biz yapabiliriz yavaş yavaş siler yerleştiririz.kapılarıda silebilir.birtek camları silemeyiz perdeleri takamayız onlarıda eşler bir gününü ayırır yapar.150-200 tl vermek yerine cam silmek daha çok işlerine gelirbizimki açık açık dedi valla sen o parayı bana ver evi parlatırım dedi
güvenince bakıyorsunki işi olmasa gelse acaip youn biri ve mükemmel peşini bırakmıyorlar.güvendiğin biriyse o başka kafan rahat olur.benim dediğim kadın sitede bir kaç kişiye daha geliyordu öyle getirdim eve ama yazık yaptığı temizliğe birdaha asla güvenmediğim birini almam.
Kızlar benden size göğüsler için tavsiye hiç kremle göğüs pediyle uğraşmayın doğumdan sonra göğüslerinize göğüs kalkanı takmanızı tavsiye ediyorum göğsünüzün ucu ghöğüs kalkanı ile kıyafete temas etmediği için göğsünüzde yara vs. olmuyor ve çok rahat bir emzirme dönemi geçiriyorsunuz artı fazla sütünüz içine akınca onu bile kullanabilirsiniz ben ilk kızımda biraz geç keşvettim kullanır kullanmaz bütüm acılarım son buldu philips aventin var göğüs kalkanı netten bakabilirsiniz
ben aldım cnm avent kalkan hastane çantama bile koydumKızlar benden size göğüsler için tavsiye hiç kremle göğüs pediyle uğraşmayın doğumdan sonra göğüslerinize göğüs kalkanı takmanızı tavsiye ediyorum göğsünüzün ucu ghöğüs kalkanı ile kıyafete temas etmediği için göğsünüzde yara vs. olmuyor ve çok rahat bir emzirme dönemi geçiriyorsunuz artı fazla sütünüz içine akınca onu bile kullanabilirsiniz ben ilk kızımda biraz geç keşvettim kullanır kullanmaz bütüm acılarım son buldu philips aventin var göğüs kalkanı netten bakabilirsiniz
limonatayı annemde söyledi yapalım atalım diye banada mantıklı geldibende buzluğa kurabiye ve dondurucuya limonata yapıp atıcam arkadaşlada gelenlere şeker kurabiyesi yapıp paketleyeceğiz doğuma yakın yeter çoookkkk bile o halde bizden ancak o çıkar
ben cevap vermiştim cnm.quinny zap extra aldım bn süper bi araba hem hafif hem sürmesi kolay tavsiye derim.netten bak istersenkızlar benim yazım arada kaynadı heralde bebek arabası ne tavsiye edersiniz kanz kraft chicco çok kararsız kaldım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?