• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Güle güle kullansın kuzucuk.Yeni eviniz de hayırlı olsun. Ben hala park yatak mı böyle ahşap mı alsam kararsızım :KK64::KK64:
Bana hep park yatak dediler ama ben elimde örgü yaptım süsledim cnm yatağın üstüne yanlarına ve battaniye takım yaptım onun hevesine ahşap aldık bide ilk bebişim inşallah diyer bebeklerimede kullanırım diye ahşap tercih ettim ev için de Allah razı olsun cnm rabbim olmayanlara nasip etsin bi odadaydik esyalarimi arkadaşın evine katmıştık hamileligimin başında çok ağlar dım bi odada hem dükkan hem bebek nasıl yapacam diye ama rabbimin mucizesi ev nasip etti dükkanı kapattım ama olsun çocuğumu ben büyütecem rezil etmicem dükkanda rabbim herkezin gönlüne göre versin inşallah

arkadaslar bugün özdilekten pelus battaniye aldım kızıma ama ben cogu esyasını hem kızın hemde erkegin kullanabilecegi renkleri sectim ikinci bebeişim erkek olursa ona kalsın diye.bu battaniyeyide o düşünceyle aldım ama eve gelince üstü mavi olunca daha cok erkegemi hitap ediyor gibi geldi.ne diyorsunuz kız-erkek kullanabilir mi

Bence ikisi de kullanılabilir.Şirinmiş :)

hahaha cnm bizim sülale o konularda uzamn ben bişey yapmam zatn onlar gelir iki günde yapar giderler.sonuçta misafirle annem ilgilencek kadına kolaylık olur.hem bana eşime hergün yemek yapıcak bide misafire ne ikram ediyim diye düşünmesin o yüzden şimdiden pişirip attırcam buzluğa kafam rahat olsun :KK53:
bende buzluğa kurabiye ve dondurucuya limonata yapıp atıcam arkadaşlada gelenlere şeker kurabiyesi yapıp paketleyeceğiz doğuma yakın yeter çoookkkk bile o halde bizden ancak o çıkar

bi gecelik bi pijama tk aldm pijama önden düğmeli cnm diğeri de yarıya kdr düğmeli ama bi arkadas daha sölemiş snr da giyerim de lohusa pijaması diil normal aldm evdede hiç giyilmemiş pijama tk var önden düğmeli diil ama ii kötü yedek sonuçta zaten hastanede 1-2 gün kalsak aldıklarım yeter evde de hallederz bi şekilde

Güle güle kullansın kuzucuk.Yeni eviniz de hayırlı olsun. Ben hala park yatak mı böyle ahşap mı alsam kararsızım :KK64::KK64:
Sen de bendensin.. Park yataklar bana görsel olarak çok cazip gelmiyor ama mobilya olanlar için de çok hantal, kullanışsız, bebek çarpabilir diyenler var ay ne zor şeymiş ya:KK43:

Sen de bendensin.. Park yataklar bana görsel olarak çok cazip gelmiyor ama mobilya olanlar için de çok hantal, kullanışsız, bebek çarpabilir diyenler var ay ne zor şeymiş ya:KK43:
kuzum senın ıcın en uygun besık ıkı kademelı olan ikeadaki model güzel mesela. yada o tarz bir beşik baska bır yerden alabılırsın

canım bir daha yapmayın öyle şeyler:KK70:
şaka bir tarafa bu durumu sürekli hale getirmen erken doğuma yol açabilirmiş uyarması benden :)

biz eşimle kardeş olduk valla tık yok bizde uzun zamandır.:KK23::KK60:
Biz de oyleyiz aynen:)

bu arada ben de cok once biraz sari akinti gelmisti ama simdi yok.sutuk olmayacak mi ?:(((

Bence de :))
Bizim kışın soba durumu oldugundan tam bir düzen olmuyor evde, taşıma açısından park yatak daha kolay görünüyor. O park yataklarda naylon gibi ya sağlıksız gibi geliyor sanki.

bi gecelik bi pijama tk aldm pijama önden düğmeli cnm diğeri de yarıya kdr düğmeli ama bi arkadas daha sölemiş snr da giyerim de lohusa pijaması diil normal aldm evdede hiç giyilmemiş pijama tk var önden düğmeli diil ama ii kötü yedek sonuçta zaten hastanede 1-2 gün kalsak aldıklarım yeter evde de hallederz bi şekilde
aynen öyle.burda bugün baktım lohusa pijama 60 tl normal pijama 30 arada farkta yok

Sağlıklı sıhhatli kullansın cnm inşallah bence kızda olur erkekde iyi düşünmüş sün cnm ama çok tatlı bende bi battaniye elimde isledim hem mavi hem pembe kullandım renklerini düşüncemiz aynı :KK66:
amin insallah hepimizn bebişleri saglıkla sıhhatle kullansın insallah.bebekler kıyafetleri falan az kullanıp kaldırılacak zaten ikincide erkek olursa yenisini almaya ne gerek var.ablam falan cok kızdı bana pembe almıyorum diye.zamanla buyudukce kendi kıyafetleri yatagı herseyi zaten pembe olur şimdiden ne gerek var

ben yatak odasına park yatak aldım odasınada genc odası aldım 3-4 yasına gelince büyük yataga alıcam artık

kuzum senın ıcın en uygun besık ıkı kademelı olan ikeadaki model güzel mesela. yada o tarz bir beşik baska bır yerden alabılırsın
Bu haftasonu IKEA'ya ve bir de mobilyacılar çarşısı gibi bi yer var oraya bakıp alacağız artık. Senin aldığın beşiğin ebatları kaçtı canım? geneli 60x120.. 60 da dar geliyor sanki bana :/
Bence de :))
Bizim kışın soba durumu oldugundan tam bir düzen olmuyor evde, taşıma açısından park yatak daha kolay görünüyor. O park yataklarda naylon gibi ya sağlıksız gibi geliyor sanki.
Canım soba durumu varsa park yatak al en mantıklısı.. malzemesini araştır. Onlar içinde de gayet sağlıklı olanlar var.. Kullananlar da genel olarak memnun.. Dediğim gibi bana görüntü olarak cazip gelmiyor..

Back