• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben temmuz başında izne ayrılıyorum kadın mı tutsam yoksa şimdiden yavaş yavaş kendim mi yapmaya başlasam kararsızım hala.kadın gelince ben daha çok yoruluyor ve stres oluyorm.üstün körü yapıyo arkasında dolanmak daha yorucu.eşim ben koltukları camları silerim dedi,tülü perdeyide ben yıkarım o asar.geriye bitek dolapların içi kalıyo onuda yukarıları eşim siler aşağılarıda ben silerim.ama bilemiyorum karar veremedim
Hmmmm ne güzel, son bir ay :) ben şuana kadar eve hiç kadın almadım. Ama dediğin gibi insanın kendi yaptığı gibi içine siner mi bilmiyorum. Aslında evde olduktan sonra yavaş yavaş yapılabilir şeyler. rubikus rubikus in dediğini de hiç düşünmemiştim. Cam silme olayı tehlikeli, Allah korusun, sorumluluk alınmaz. Ama tabi şu halimizle cam silemeyiz. Ben normalde bile korkuyorum, yarım yamalak oluyo. :))

kızlar bu haftasonu eşimle kızımın odasını boyayacağız. Aldık boyamızıda :) 16 haziranda dolabımız ve beşiğimizde gelecek. ondan sonrada kızımın kıyafetlerını yıkayıp yerleştircem dolabına
Şimdiden çok kolay gelsin, güle güle kullanın... Mışıl mışıl uyusun odasında.

benim kimsem yok yanımda doğuma gelcekler:)

daha temızlık bıle yapmadım. kadın almakta ıstemıyorum camları sılerken duer falan ssk sız çalışıyorlar neticede al başına belayı firmalardakılerde temız yapmıyormuş.

bende eşim ve arkadasıma yaptıracağım kaba işleri geri kalanıda eşimle bırlıkte yavas yavas yaparım.
cnm yanında kimsen yoksa boşver yapma yemek falan benm olduğu için yapıyorum.temizlik konusunda ben aynı düşüncedeyim kararsızlık diz boyu

bencede yuhhhhh deseydinnn yaaa.bende dolap aldım 4 kapaklı,sepet beğik aldık bide tüllü felan.4. ayda flnda park yatak alıcam.perdeleri ışık geçirmez perde yaptırmıştım tülüde dantel kelebekli.halıyıda geçn odası aldığım zaman uydururm bişeyler
aynen kuzum herşey ateş pahası neymiş lisanslı imiş yemişim lisansını hoş lisanssız olanlarda 600-700 tl ye geliyor. hiç olmadı beğendiğim bir zebra stor alıcam yada hiç gerek yok

Kullanmana sevindim, tereddüt ediyordun çünkü, diyetine aynen devam et, bende 5. ayımdan beri kilo almıyorum çok şükür bebişim alıyor, kilo da çok büyük bir sağlıksızlık...
evet diyetle vermem lazımken 12 günde sadece almamama yaramış . elimden geldikçe yapıyrm 1 2 ay almasam çok iyi 90 la doğuma bile razıym

Hmmmm ne güzel, son bir ay :) ben şuana kadar eve hiç kadın almadım. Ama dediğin gibi insanın kendi yaptığı gibi içine siner mi bilmiyorum. Aslında evde olduktan sonra yavaş yavaş yapılabilir şeyler. rubikus rubikus in dediğini de hiç düşünmemiştim. Cam silme olayı tehlikeli, Allah korusun, sorumluluk alınmaz. Ama tabi şu halimizle cam silemeyiz. Ben normalde bile korkuyorum, yarım yamalak oluyo. :))
bende hiç almadım ama annemin evindeyken alıyorduk biz kadından daha çok yoruluyoduk.sabah geliyo kahvaltı hazırla öğlen yemek hazırla bide temiz yapmıyo peşinde dolan sinir oluyoduk.bizim camları silmek kolay eşim silmişti bi kere,yine o siler.bende sanırım vazgeçtim kadın almakten.120 tl ona vereceğime 3 paket bebek bezi alırım :KK53:

canım ben işim gereği pimpirikliyim iş güvenliği uzmanı olduğum için birincisi ssk sız çalıştıkları için suç ikincisi düşüp yaralansa yada ölümlü bişey olsa al başına belayı sürünüp durursun ondan sonra. kadınlar ssk da yaptırtmıyorlar kendilerine birde oyle bır durum var. yapabıldıgın kadar yavas yavas yapmak en ıyısı olduğu kadar artık :)
Şimdiden çok kolay gelsin, güle güle kullanın... Mışıl mışıl uyusun odasında.

amin canım inşallahhhhh :)
cnm yanında kimsen yoksa boşver yapma yemek falan benm olduğu için yapıyorum.temizlik konusunda ben aynı düşüncedeyim kararsızlık diz boyu

yavas yavas yapabıldıgın kadarını yap aılende yanındaymıs yardım ederler sana.
Ankarada bir arkadasım fırmadan tutmus temızlıkcı kadın 3 kapıyı sılmıs 2 sını sılmemış yarım yamalak ıs yapmıs kızda hamıle halıyle dolanamamıs peşinde tabi. 3 demlık çay ıcmıs . sankı caya gelmıs temızıge degılde

bende hiç almadım ama annemin evindeyken alıyorduk biz kadından daha çok yoruluyoduk.sabah geliyo kahvaltı hazırla öğlen yemek hazırla bide temiz yapmıyo peşinde dolan sinir oluyoduk.bizim camları silmek kolay eşim silmişti bi kere,yine o siler.bende sanırım vazgeçtim kadın almakten.120 tl ona vereceğime 3 paket bebek bezi alırım :KK53:
Hehhehe aynen öyle valla. Biz badanaya başlamıştık geçen. Eşim badanayla ugrasırken ben de koltukları siliverdim. Biraz zor oldu ama , biraz silip biraz oturup akşamı ettim onlarla. :) Olmadı bir pazar ben de eşime sildiririm napayım. İlk zaman halsizlik oluyordu çok, eşimin de çok faydası olmuyor ev işlerine yoğun çalıştıgından. Söylenip duruyordum, artık doğurana kadar yapmıycam temizlik , kadın tutucam diye :) Şimdi de sen gibi kıyamıyorum, baktım yavaştan halloluyo :) Ama şaka maka artık süpürge bile bayagı zor geliyo

canım ben işim gereği pimpirikliyim iş güvenliği uzmanı olduğum için birincisi ssk sız çalıştıkları için suç ikincisi düşüp yaralansa yada ölümlü bişey olsa al başına belayı sürünüp durursun ondan sonra. kadınlar ssk da yaptırtmıyorlar kendilerine birde oyle bır durum var. yapabıldıgın kadar yavas yavas yapmak en ıyısı olduğu kadar artık :)

amin canım inşallahhhhh :)

yavas yavas yapabıldıgın kadarını yap aılende yanındaymıs yardım ederler sana.
Ankarada bir arkadasım fırmadan tutmus temızlıkcı kadın 3 kapıyı sılmıs 2 sını sılmemış yarım yamalak ıs yapmıs kızda hamıle halıyle dolanamamıs peşinde tabi. 3 demlık çay ıcmıs . sankı caya gelmıs temızıge degılde

Zaten vazgeçmiştim, senin bu dediğinle de kararım pekişti. Çok mantık işi değilmiş.

Biz besimizi aldık kurduk sayılır ama bebişim kısmetli geldi bize ev almayı nasip etti 2+1 ona malesef oda yapamicaz şimdiden besini kurduk her sabah ona bakıp huzur buluyorum inşallah içinde Oğlumu da görürümEki Görüntüle 1548658
Güle güle kullansın kuzucuk.Yeni eviniz de hayırlı olsun. Ben hala park yatak mı böyle ahşap mı alsam kararsızım :KK64::KK64:

kızlarr belki okumayanlar olmuştur,dependin sitesine girip ücretsiz emici kilot talep edince gönderiyolar.üye olmanız gerekiyo.ben eşim ve kendi adıma istedim.gönderirlerse hastane çantasına koycam :KK53:

ben geçen hafta temizlikten kurtuldumm eşim annem ve kardeşimin sayesinde ben daha çoçuğuma hiç bişey almadım sayılır

canim ben 2 dogum yaptim 2 sindede normal pjama takmi aldim ve herzamanki giydigim bedenden 1beden buyuk aliyorum cunku dogumdan sonra giyecegin icin gobeginn buyuklugu cok onemli degil bence lohosa pjamasini daha sonra kullanamazsin ama nornal takimi diger zamanlarda rahat kullanirsin diye düşünüyorum
evet cok mantıklı herzaman giyebilecegin birsey almak tsk ederm cnm

arkadaslar bugün özdilekten pelus battaniye aldım kızıma ama ben cogu esyasını hem kızın hemde erkegin kullanabilecegi renkleri sectim ikinci bebeişim erkek olursa ona kalsın diye.bu battaniyeyide o düşünceyle aldım ama eve gelince üstü mavi olunca daha cok erkegemi hitap ediyor gibi geldi.ne diyorsunuz kız-erkek kullanabilir mi

Eklentiler

• 20150604_142214.jpg
    20150604_142214.jpg
    93,1 KB · Görüntüleme: 81
Back