• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar benim bebikin kafasi solda sanirim otarafa dogru yatinca oynatiyo surekli artik bende asagilarda hissediyom bazi hareketlerini ama neresi neresi bi turlu cozemiyomo_Oarada birde heyecan basladi bende normal istiyorum ama bakalim sartlar ne gosterecek

Masallah canim. Insallah kilo alimlari boyle devam eder. Sabrederlerse 40 kadar bile dayanirlar. Yigenlerim ikiz :) 39. Haftada dogdular 3 kilodan fazlaydilar. :KK66:
sağol cnmbnm inş bnde ağustos 15 e gelebilsek diyodm dr ağustosu bekleseler bari deyince panik oldum daha doğru düzgün bişi tam diil ki :))

Günaydon hatunlar. Biz hastanedeyiz yine serum alıyoruz. Erken doğum için ilaç başladı dr teyzemiz magnezyumu da 2 ye çıkardı. Daha yeri geniş döner ama şu an istediğimiz pozisyonda dedi :KK200:
Dönmüs mü yani?
Insallah vakti zamaninda dogar alinan önlemler işe yarar da
Allahim yardımcınız olsun
Benm döndü mü acaba ya? Asagida yogun kipirti hissediyrm.gobegimin sol üst tarafinda buyuk yuvarlak bi cikinti oluyor gün icinde.kafasi midir poposu mudur bilemedm. Dr um da ameliyat olmustu bir hafta izinliydi.pztsi randevu icin aradm hala izinli.insallah iyidir o da.ters giden biseyler var sanirim.bol bol dua ediyrm ona da.cok iyi biridir

Tv programinin birinde bir dr demisti ki
"Hamileler bosa bel agrisi cekiyor,bebek kg olarak arttikca denge merkezi bozulur , belin yükü artar.hamile bel destek kemeri kullanirlarsa bel e destek olur agrimaz."
Siparis verdim ben de hepsiburadadan.sirt bel agrim yok ama cati agrisi midir baska bisey mi bilmiyrm tek tarafli kalcamin orada bi agri var donerken hareket ederken.mahfediyor beni.kg artacak daha da bebegimin.o yuzden aldm.
Bel agrilari olanlar arastirabilir.aklinzda olsun

Dönmüs mü yani?
Insallah vakti zamaninda dogar alinan önlemler işe yarar da
Allahim yardımcınız olsun
Benm döndü mü acaba ya? Asagida yogun kipirti hissediyrm.gobegimin sol üst tarafinda buyuk yuvarlak bi cikinti oluyor gün icinde.kafasi midir poposu mudur bilemedm. Dr um da ameliyat olmustu bir hafta izinliydi.pztsi randevu icin aradm hala izinli.insallah iyidir o da.ters giden biseyler var sanirim.bol bol dua ediyrm ona da.cok iyi biridir
benimde kıpırtılar aşağıda göbeğimin sağ üst tarafında da bir şişlik vardı meğerse dönmemiş

Canim cogu boyle :) benimde gecenlerde pazardan babam icin tuzsuz peynir aldim. Kemoterapi aldigindan o peyniri rahat yiyor. Neyse izmirden alicam ertesi gunde yola cikicam. Kv ye dedim pazardan peynir alicam babama diye. anaa istanbulda yokmu anan oradan alsin dedi. Ben yinede gidip aldim tabiki :) sonra eşim biraz bana onla yumurta yap dedi biraz kahvaltida yaptim geri kalaninida valize attim. kv yaptigim hepsini gidip oglunun ve oglumun tabagina koymus. Ya bu kadin hamile cani ceker vs hic dusunmemis. Kendide farkli yumurta yapmis onuda kendi tabagina ve kayinpederime koymus. kisaca geline b.k yemek duser diye dusunmus :)
Canım aynı valla çoğu ,hıcbırzaman öyle olmayacam bu tip kv leri görünce

oğlumla karşılıklı rakı Sofrası kuralım diye düşündü herhalde vallahi Güler misin ağlarmısın
Benimki de şu ana kadar ne bir şey Aldı ne de birşey ördü dur bakalım doğunca ne yapacaklar sevgili kv ve kp im
ben de bakacam ,torun doğunca kacıracam onu diyor ama hıc daha bır ıhtıyacını karşılamadı ..çok hesap kitap yapıyorrrr maalesef

kızlar bnm bebikler de yüzüstü yatıyolarmış ondan mıdır ki 2-3 gündür sert vuruşlar toplanmalar hissetmiyorm

Back