2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydon hatunlar. Biz hastanedeyiz yine serum alıyoruz. Erken doğum için ilaç başladı dr teyzemiz magnezyumu da 2 ye çıkardı. Daha yeri geniş döner ama şu an istediğimiz pozisyonda dedi
Canım geçmiş olsun.. Bir sıkıntı oldu da mı gittin?
Dönmüş mü seninki canim?
Acaba dönmeyenler mi asagilara calisiyor? :)
Benimkisi de aşağılara çalışıyor canım ama dönmüş :) Canları nasıl isterse öyle takılıyorlar sanırım :)

Memnun olduğun doktor bulmak zor haklısın. Ben bebişin neresinin neresi olduğunu bilemiyorum henüz. Çok ağrım var dı 2 gündür yatıyodum. Erkn doğum demedi ama önleyici başladı

Canım geçmiş olsun.. Bir sıkıntı oldu da mı gittin?

Benimkisi de aşağılara çalışıyor canım ama dönmüş :) Canları nasıl isterse öyle takılıyorlar sanırım :)
2 gündür yatıyodum canım çok ağrım vardı kasıkta belde. Bugün halsizlikte başladı ayakta duramıyodum. Randevumu bugüne kaydrdım bnde

Memnun olduğun doktor bulmak zor haklısın. Ben bebişin neresinin neresi olduğunu bilemiyorum henüz. Çok ağrım var dı 2 gündür yatıyodum. Erkn doğum demedi ama önleyici başladı
önleyici olarak ne verdi.benimde aynı durum vardı progestanı fitil olarak kullan dedi.gerçekten en iy gelende uzanıp dinlenmek bebişler biraz yukarı çekiyor sanki kendilerini uzanınca iyi geldi biraz bana

kızlar nette dolaşırken bi site buldum. lohusasepeti.com güzel bi yere benziyor. güvenilir mi bilemiyorum tabi. belki bakmak istersiniz

Son düzenleme:
Anisler merhaba ben seker yuklemesi yapdirmadim kendim bu gun bakdim aclik 85 tokluk bir saat sonra 120 cikdi 2 saat sonra 104 cikdi sizce iyimi?

önleyici olarak ne verdi.benimde aynı durum vardı progestanı fitil olarak kullan dedi.gerçekten en iy gelende uzanıp dinlenmek bebişler biraz yukarı çekiyor sanki kendilerini uzanınca iyi geldi biraz bana
Adalat die bi ilaç verdi sabah yarım akşam yarım içilecek. Bn ilk aylarda progestanı vajinal kullanmıştım. Uzandığımda ii de o nasa çok fırsatım olmuyor :)

Mrb cnm bende 30 haftanın içindeyiz bu ciğer gelistiriciyi bsna vermedi dr acaba ben alsammi eczaneden ilacın adını yazsanam cnm sana zahmet ya

Canim meraklanma 1 hafta senden onde olmama ragmen bende neresi neresi hissedemiyorum surekli asagilarda hissediyorum hareketlerini insallah normal sekilde dogururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…