- 24 Mart 2015
- 323
- 300
- 103
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #36.781
Canım geçmiş olsun.. Bir sıkıntı oldu da mı gittin?Günaydon hatunlar. Biz hastanedeyiz yine serum alıyoruz. Erken doğum için ilaç başladı dr teyzemiz magnezyumu da 2 ye çıkardı. Daha yeri geniş döner ama şu an istediğimiz pozisyonda dedi
Benimkisi de aşağılara çalışıyor canım ama dönmüş :) Canları nasıl isterse öyle takılıyorlar sanırım :)Dönmüş mü seninki canim?
Acaba dönmeyenler mi asagilara calisiyor? :)
Normal canım bence.. Bizim bebişler bile dinlenmelerde seninkiler iki kişi paylaşıyor göbüşünü :)kızlar bnm bebikler de yüzüstü yatıyolarmış ondan mıdır ki 2-3 gündür sert vuruşlar toplanmalar hissetmiyorm
Memnun olduğun doktor bulmak zor haklısın. Ben bebişin neresinin neresi olduğunu bilemiyorum henüz. Çok ağrım var dı 2 gündür yatıyodum. Erkn doğum demedi ama önleyici başladıDönmüs mü yani?
Insallah vakti zamaninda dogar alinan önlemler işe yarar da
Allahim yardımcınız olsun
Benm döndü mü acaba ya? Asagida yogun kipirti hissediyrm.gobegimin sol üst tarafinda buyuk yuvarlak bi cikinti oluyor gün icinde.kafasi midir poposu mudur bilemedm. Dr um da ameliyat olmustu bir hafta izinliydi.pztsi randevu icin aradm hala izinli.insallah iyidir o da.ters giden biseyler var sanirim.bol bol dua ediyrm ona da.cok iyi biridir
Amin canım inş bütün hamişler sorunsuz alırlar bebişlerini kucaklarınainşallah sağlıkla doğumunuzu yaparsınız herşey sorunsuz olur umarım.
2 gündür yatıyodum canım çok ağrım vardı kasıkta belde. Bugün halsizlikte başladı ayakta duramıyodum. Randevumu bugüne kaydrdım bndeCanım geçmiş olsun.. Bir sıkıntı oldu da mı gittin?
Benimkisi de aşağılara çalışıyor canım ama dönmüş :) Canları nasıl isterse öyle takılıyorlar sanırım :)
doktor daha zamanı var dönebilir dedi ama genelde 34de kadar dönüyorlar heralde 34 sonra yarleri daraldığı için dönme ihtimalleri azalıyor sanırım.doğum anında bile dönen varmış ama artık günümüzde doktorlar riske atmaz herhaldeDönmeleri icin belli bi zaman var mi acaba arastirdin mi?
önleyici olarak ne verdi.benimde aynı durum vardı progestanı fitil olarak kullan dedi.gerçekten en iy gelende uzanıp dinlenmek bebişler biraz yukarı çekiyor sanki kendilerini uzanınca iyi geldi biraz banaMemnun olduğun doktor bulmak zor haklısın. Ben bebişin neresinin neresi olduğunu bilemiyorum henüz. Çok ağrım var dı 2 gündür yatıyodum. Erkn doğum demedi ama önleyici başladı
Benim arkadaşım doğum yaptığında oradan almıştı site güvenilir tavsiye etti ama bana pahalı geldi ya ya da ben uygun bişi bulamadım :)kızlar nette dolaşırken bi site buldum. lohusasepeti.com güzel bi yere benziyor. güvenilir mi bilemiyorum tabi. belki bakmak istersiniz
şimdi mi baktın daha önce mi baktın siteye?Benim arkadaşım doğum yaptığında oradan almıştı site güvenilir tavsiye etti ama bana pahalı geldi ya ya da ben uygun bişi bulamadım :)
Daha önceden bakmıştım canım şimdi bakamadım..şimdi mi baktın daha önce mi baktın siteye?
Iyi sevindim cnm Allah saglik sihhat bebisinede ömür versin insdoktor progestanı bıraktırdı şişliklerim buyuk olçüde azaldı yineşişiyor ama daha az. tamam ama sen bana ozelden yaz menulerı sımdı herkesın canı cekmesın
Adalat die bi ilaç verdi sabah yarım akşam yarım içilecek. Bn ilk aylarda progestanı vajinal kullanmıştım. Uzandığımda ii de o nasa çok fırsatım olmuyor :)önleyici olarak ne verdi.benimde aynı durum vardı progestanı fitil olarak kullan dedi.gerçekten en iy gelende uzanıp dinlenmek bebişler biraz yukarı çekiyor sanki kendilerini uzanınca iyi geldi biraz bana
Mrb cnm bende 30 haftanın içindeyiz bu ciğer gelistiriciyi bsna vermedi dr acaba ben alsammi eczaneden ilacın adını yazsanam cnm sana zahmet yaslm kızlar dr dan geliyorz nst ye girdim şükür kasılma filan yok normal cıktı muayenede bebiklerimin yüzlerini göremedm yüzüstü yatmış ikisi de inş 2hft snr görürüz. kızım 1199 oğlum 1292gr olmuş 27+4üz bugün ve dr ağustostan öncede olabileceklerini söyledi haftalık progestanın yanında ciğer geliştiriciye basladık bugün
Canım kontrol haftaya o zaman görücem prensesi sanırım dönmedi ya çünkü sağ ve solda yatay hissediyorumDönmüş mü seninki canim?
Acaba dönmeyenler mi asagilara calisiyor? :)
Canim meraklanma 1 hafta senden onde olmama ragmen bende neresi neresi hissedemiyorum surekli asagilarda hissediyorum hareketlerini insallah normal sekilde dogururuzGunaydin kizlar benim bebikin kafasi solda sanirim otarafa dogru yatinca oynatiyo surekli artik bende asagilarda hissediyom bazi hareketlerini ama neresi neresi bi turlu cozemiyomarada birde heyecan basladi bende normal istiyorum ama bakalim sartlar ne gosterecek
Ciger gelistirici ilk defa duydum bende yaa carsamba gunu randevum var sorsam mi ki doktorumaMrb cnm bende 30 haftanın içindeyiz bu ciğer gelistiriciyi bsna vermedi dr acaba ben alsammi eczaneden ilacın adını yazsanam cnm sana zahmet ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?