2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarr dün bi siteden bahsetmiştim bilmem okudunuzmu mesajımı.hediyeli test vardı sitede cevapladım soruları doğru bildim ORGANİCARE baby MARKA bebek bakım seti hediye kazandım.bugünde aradılar kargoya vericeklermiş hediyeyi adres teyidi için aradılar.ürünlere baktım inceledim tamamen doğal hepsi.ilgilenen varsa http://bebegimebakim.com.sadece üye olup çözüyorsun testi

eşantiyon da onlara hediye gelmiş düşün artık :)))) hıı gecen gün de biz bikaç bili aldık 80 tl tuttu bebiklere k.pederim gönülsüz gönülsüz onları biz almış olsak nasıl olur diyo

bende canped in hasta bezinden alicam emici kilot diyor birde normal gece uzun pedlerden aliyim diyorum ama emin olamadim
bnm adetlerim genelde yoğun gecerdi orkidin gece boyunu kullanırdm devamlı canpedden snr onu kullanmaya devam ederim diye düşünüyorm uygun olur inş

oyyy güle güle kullan canımm.. sorular nasıl neler sordular zor muydu kolay mıydı ?? şike var mıydı

hahahah ..Bizimki daha o hamleyi yapmadı yalandan da olsa :)
kızlarrr boşverinnn takmayın. minnette etmeyin kimseye. ev için olsun bebek için olsun. ne istiyorsanız alın.. kendi istedikleriniz olur en azından..
benimde kv almak istiyor. benim almak istediklerim farklı oluyor. ses cıkarmıyorum. gönlü olsun diye he diyorum. alıyor o mutluu oluyor. benimde bazı seyler kalıyor içimde ama neyse sonra alırım diyerekten kendimi rahatlatıyorum..

ABCDEFCD canım sen 2 senelik evliyim dedin neden tüp yaptırdın merak ettim. erkenmiş hani o açıdann.

eşimin küçüklüğünde geçirdiği rahatsızlıktan dolayı sperm sayı ve hızında problemler vardı cnm artması da pekmümkün diilmiş

eşimin küçüklüğünde geçirdiği rahatsızlıktan dolayı sperm sayı ve hızında problemler vardı cnm artması da pekmümkün diilmiş
anladım canımmm. benim de bir tanıdıgım oyle yapmıştı.
o zaman cok iyi yapmıssınız fazla beklememekle..hayırlısıyla pıtırcıklarını sagsalim kucagına almak kaldıı..o da hepimiz için vakti zamanında olur insallahh :)

inşallah cnmbnm annemler dahi kimseye de sölemedik herkes doğal yoldan sanıyo

Benim soru kaynamış aradaa ...

cnm bizim burda hastanede bişi vermiyolar zaten bi gün belki 2 gün kalcaz inşallah tabi o zamnda en fazla annemler ile k.validemler gelir zaten onlar da ev halkı onlara bişi vermeye gerek yok mevlütte de yemek ardına şeker ve mağnet gibi bebek süslerinden veririm diye düşünüyorm kısmetse süs olarakda belki balon ve kapı süsü

slm annişler moralim acayip bozuk eşime cantamız hazır değil hala dedim çanta alalım dedim.. bana poşet neyine yetmiyor demez mi durumumuzda müsait ve cimri değildir kendisi cok canımı sıktı ağladım düşündükçede sinirlerim bozluyor.

Canım ben hastanede üzerinde "Hoşgeldin Kerem" yazılı kurabiye dağıtacağım.. Bir de sebilde lohusa şerbeti vereceğim.. Onun için ekteki gibi bardaklar alıp üzerine sticker yaptıracağım karar değiştirmezsem.. Mevlüt için ise küçük kavanozlarda badem şekeri vereceğim belki bir de magnet.. Facebooktaki gruba üyeysen orada bu konuda baya açılımlar oldu canım dün oraya bakabilirsin.. Benim ondan sonra kafam da karıştı mesela bir sürü güzel şeyler var çünkü :)

Eklentiler

• ikram-bardagi-5-1-400x400.jpg
    44,7 KB · Görüntüleme: 103
Alın ya bni de gruba

Ben de bir türlü karar veremedim. Gördükçe kafam karıştı :)))

Şaka yapmıştır kuzum üzülme benim eşim de arada konuşur

Alın ya bni de gruba
@rubikkkk ilgileniyor canım Facebook grubuyla.. Şu an gizli sanırım grup
Ben de bir türlü karar veremedim. Gördükçe kafam karıştı :)))
Aynen maşallah bizim anneler pek becerikli, pek yaratıcı :)
Bilmiyorum artık ya hormonel midir neyse ağladım epey bi süre lohsalıkta ne yapacaksam artık
Ohooo ben de çok abuk sabuk şeylere ağlıyorum.. Olay geçtikten sonra eşim boyuna taklidimi yapıyor.. Bana da şaka yollu takılır hep eşim.. Emzirme koltuğunu söyleyince de bi araba laf etmişti ama anneler gününde siparişini vermiş paşa paşa yaptırıyor şimdi Anlar durumu senin eşin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…