2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay ya..sen çok şanslısın canım.
hem kızın uyuyor . bizim sıpalar saat 6 da bazen 6. 30 da ayakta
akşam erken yatıyorlar ama.
annen de ne iyi ya..
sağolsun..

ay ya..sen çok şanslısın canım.
hem kızın uyuyor . bizim sıpalar saat 6 da bazen 6. 30 da ayakta
akşam erken yatıyorlar ama.
annen de ne iyi ya..
sağolsun..
Maşallah maşallah :)
Eylül geç yatıyor genelde ama bizden kaynaklı bazen zorla uyandırıyoruz ama içimden bir ses ikincisi çektirecek diyor inşallah ablasına çeker hareketlenince anlarım zaten Eylül karnımdayken de çok uyuyordu kaç kere korkmuştuk hareket etmiyor diye :)

Kizlar ben bulantilardan suyu az tuketiyorum elimde degil bebege zarar vermiyirumdur dimi ?
Yok canım bir şey olacağını sanmıyorum
kızlar 2-3 gündr hiç aclık hissetmyrm sadece bişiler yemek için yiyorm sanki siz ne durumdasnz
bende tam tersi çok acıkıyorum yemezsem elim titriyor eskiden bir bardak sutle öğle yemeğine kadar dururdum bu hafta ne mumkun tansiyonum duşuyor hemen

Kızlarrrrr;
Pazar günü kanamam oldugundan bahsetmiştim. Doktora kontrole gittim.
Yorgunluktan olmus herhangi bir sıkıntı yok. Kalp atışlarını banada dinletti teyzeleri :)
Yanlız reglime göre 7+3 olması gerek 6+5 çıktı. Doktor ilk zamanlar böyle olur endişe edilcek bişey değil dedi.
Gelişimiyle ilgili bir sıkıntı yok dedi. Varmı sizde de böyle durumlar.

merak edilecek birşey olduğunu sanmıyorum bir kaç bayanda okumuştum büyüdükce gününü yakalamış bebekleri

mrb kızlar az önce wc gittim kahverengi leke gelmiş ya adet oluyorum yada yerleşme kanaması umutlanmak istemiyorum ama test yapsammı akşama?

Benimde 7+2 olmasi gerekirken 6+4 neden oluyo bu bugun doktorda cok onemsemediki bu konunun ustune bile durmadi iyi olur instopigim daha 6 mm mis

Senin de gözün aydın canım doktorunun da dediği gibi endişe edecek bir durum değil zamanla yakalıyor daha çok erken zatenn önemli olan doğuma yakın zaman aldığı yol

Olurrr anlatayım.. 29 yaşındayım 3 yaşında bir oğlum var ve bu ikinci gebeliğim. Bugün kalp atışını dinledim :) Maşallah.
Çalışıyorum grafikerim bu kadar...
gözün aydın darısı bize bende grafikerim hangi sektördesin ben otel yönlendirmeleri çiziyorum

kizlarrrrr smdi geldim doktordann 744 olan degerim 1688 olmuss keseyi cmt gorurz dedi dis gebelk olsa artmaz agrin olur korkma normal hersy dedi sizle hemen paylasm dedm artk kan vermicem oh be:)
Tatlım senle aynı gidiyoruz şimdi...ama pazartesi yaptiğım test 9362 çıktı.senle fark çok ya seninki geç döllenme mi acaba yoksa ben de mi sorun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…