aminn canım, hep güzel haberler alırız inşş :)evet kesecik demek daha doğru daha minnacık :) darısı size ve darısı yine bana kalp atışlarını duymaya
tebriklerhayırlı olsun canm bende senin qibi 28 ekimde yaptım tahlimi ve hamişim =))) allahım isteyen herkese nasip eder inşallah =)
maşallahselam
kesemi gördüm kızlartek keseymiş çift beklerken
15gun sonra tekrar gidicem kalp atışı içinminicik daha çünkü keseyi zor gördü doktorum
aaa tam tersi tepkiler vermiş eşinn, benimki de hiç bişi yapma, otur, dinlen, ayaklarını uzat modunda.
neden böyle davranıyo seninki acaba
ben bhcg değerlerinizi öğrenebilirmiyim ve öğrenme sürecinizi
maşallahcanım çok sevindim..
senin sat benden 4 gün önce, benim dün görülmediğine üzülmemem lazım o zaman..
erken sanırım :/
ben de çift hayali kuruyorum biliyomusun
çay-kahve -sigara içmiyorsun
mikrodalga,internetten uzak duruyorsun radyasyon acısından,cep tel karnına yakın tutma..
eşinle cinsel ilişki minimum olsun
çok ayakta kalma,kendini yormamaya çalış
folik asiti sabah aksam,coraspini günde 1 defa içeceksin dedi (pıhtılaşma sourunu olmayan içmesin dahası doktorunuza danışın bunun için)
sakatat çok canın çekerse tadımlık bi lokma yiyebilirsin dedi.
çalışanlar için bir önerisi oldu mu acaba :) internetten pc başından nasıl uzak kalayım ben şimdi:S
folik asiti sabah hemen kaptım bi tane akşam da mı almak lazımmış?
sakatatı ağzıma koymazdım iki aydır kokoreç delisi oldum çıktım her akşam yesem banamısın demez kesmek lazım demek ki :)
selam
kesemi gördüm kızlartek keseymiş çift beklerken
15gun sonra tekrar gidicem kalp atışı içinminicik daha çünkü keseyi zor gördü doktorum
tebrik ediyorum. inş sağlıkla ve kolaylıkla bebeğini kucağına alırsın..
ben de hamileliğimin ilk haftalarında vesveselendim senin gibi.
özellikle geceleri yatağa yattığımda sürekli kötü şeyler geliyordu aklıma.
doğumda ölücem ve bebeğim annesiz kalacak, eşim evlensin mi yoksa bebeğime babaannesi mi baksın gibi
aptalca şeyler düşünüp ağlıyordum saatlerce.. şeytan boş durmuyor kii..
aklına kötü şeyler getirme, euzu besmele çek onlar da dağılsın gitsin..
mümkün olduğunca ayetel kürsi, felak, nas, ihlas ve fatiha oku kendine..
oku, elini karnına sür, Rabbim sizi korur merak etme..
Eşin de şaşkın ve heyecanlı sanırım, alışacak :) normale dönecek :)akşam konuştum artık dedim sen neden böyle yapıyosun banaburaya ne yazdıysam aynısını onada söylredim sabahta konusmamı tekrarladım ve keseyi görmeye hususi birlikte gittik artık bebişimizi kabullensin diye şimdi beni sinir etmiyor artık az önce kendi çayını kendi yaptı
canım benim 21 ekim bat tarihimdi.. 22 ekimde kan testinde 946 olarak değerimi öğrendim
ben bitane kayıp yaşadığım için tekk sağlıklısı için dua ediyorum. cinsiyet zerre önemli değil :)canım senın daha kucuk alttan bakılırsa ancak görülebilir sanırım ,karından gorulmez daha..
bana bile doktor 3dk sonra oradamı buradamı diye diye bakındı durdu.. dış gebelik korkuma gdip baktırdım neyseki rahim içindeymiş bebeğimin kesesi.
kızı erkeği mi var kiAllah var bende kız bebek çok istiyorum insallah gonlume göre olur
çay-kahve -sigara içmiyorsun
mikrodalga,internetten uzak duruyorsun radyasyon acısından,cep tel karnına yakın tutma..
eşinle cinsel ilişki minimum olsun
çok ayakta kalma,kendini yormamaya çalış
folik asiti sabah aksam,coraspini günde 1 defa içeceksin dedi (pıhtılaşma sourunu olmayan içmesin dahası doktorunuza danışın bunun için)
sakatat çok canın çekerse tadımlık bi lokma yiyebilirsin dedi.
ve genelleme yapıp, kalp atışı şu gün görülür diyorlar ama
döllenme geç olmuş olabilir, fetüsün gelişimi farklı olabilir. yani kendinizi 6artı4 te kalp atışı duyucam.
duyamazsak kötü bi şeyler var diye şartlandırmayın. bir iki gün bile çok farkediyor.
8 ve hatta 9. haftaya kadar yolu var..
inş siz de dünyadaki o en tatlı ritmik tınıyı duyarsınız.. kalbinizi ferah tutun, güzel düşünün, Mevlam güzel yazsın
canım şuna ben aliminyum folyoyu sardım karnım ve kasıklarıma doğru öyle oturyorum pc başındayoksa eşim hayatta tutmaz beni burda ,eşimde vardı doktorun yanında çünkü..
sizin için manyetik battaniyeler diye hazır satılan radyasyonu engelleyecek şeyler satılıyor isterseniz onlardan alın,isterseniz benim gibi folyoyu dolayın karnınıza ve rahminizin olduğu yere
folik asiti vs ilaçları doktorunuza danışıpta kullanın..herkesin bünyesi bir olmaz ama genel olarak sabah aksam yutuluyor..ama ne olur ne olmaz bir doktorunuza sorun bence.
ahh ahh ne severim kokoreçi ama yiyemiyorum işte hamilelik aşkına
kızlar bgn doktora gittim keseyi gördük net olarak ama kesenin yanında bir karaltı daha var dedi doktor ikiz gebelik olabilir dedi ya da kan pıhtısı da olabilir dedi hayırlısı olsun ama çok zor olur benim için bi kızım var 2 yaşında neyse Allah ım en hayırlısını versin bize inşallah.bir de size sorum gebelik çizelgesini nasıl yapıyorsunuz ? ha bir de beni de ekleyin neler yazmam lazım yaşım 30.2. bebeğim olacak inş. kütahyadayım. tahmini doğum tarihi 1 temmuz.sat:24 eylül