- 26 Mart 2013
- 589
- 16
Slm bende 2012 Kasım annesi olacaktım 2013 temmuz annesi oldum kısmet Böyleymis çok şükür aratmadı boş gebelikti benimkikızlar beni de ekleyin kan testi yaptırmadım ama çift çizgiyi gördüm :)
bu arada ilk gebeliğim 9. hafta da kalp durması nedeniyle sonlandırıldı. şimdi olsaydı kasım annesi olacaktım. inşallah temmuzda anne olmayı nasip eder Allah hepimize tüm isteyenlere sağlıklı bir 9 ay geçiririz inşallah
tekrar merhaba, dün ultrasona girdim keseyi gördük çok şükür, 4hafta 4gunluk dedi (sat:28 eylül)
2 hafta sonra yani 6+4'te kalp atışlarını duyabiliriz dedi
kızlar benim ilk hamileliğim ve aklıma sürekli kötü şeyler getiriyorum,dış gebelik,boş gebelik,kalp atışının durması,düşük vs vs vs..bu yüzden keyfini çıkaramıyorum,var mı benim gibi olan? üstelik daha önce kötü bir deneyim de yaşamadım çok şükür..niye böyleyim
kızlar beni de ekleyin kan testi yaptırmadım ama çift çizgiyi gördüm :)
bu arada ilk gebeliğim 9. hafta da kalp durması nedeniyle sonlandırıldı. şimdi olsaydı kasım annesi olacaktım. inşallah temmuzda anne olmayı nasip eder Allah hepimize tüm isteyenlere sağlıklı bir 9 ay geçiririz inşallah
masAllahhhhhhhhhhhhhhhhh canim ya sen kasim topiginde varmiydin isim benzerligimi yoksaMerhaba kızlarepeydir takipliyorum, hala 2014 temmuz anneleri topiği açılmadı..
iş başa düştü diyip açtımm..
Bugün kan testi yaptırdım, bat 28/10 sonuç 150.11..
sanırım anne oluyorum
Hadi güzel haberleri alıp gelsin artık temmuz anneleri topik'e
Tek duam, sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde tamamlamak bu 9 aylık yolculuğu.. İnş herşey güzel olucak :))
Anne adayımız :103: Yaş Kaçıncı bebiş Şehir Son Adet Tarihi BDT Cinsiyetimiz NektaR 29 ilk İstanbul 28.09.2013 06.07.2014 mimaranne 27 ilk İstanbul 29.09.2013 06.07.2014 karenimmo 30 ilk Eskişehir 30.09.2013 08.07.2014 Ushuaia 29 ilk İzmir 24.09.2013 02.07.2014 tuana_05 30 ilk Amasya 26.09.2013 03.07.2014
canim nasilsin ne var yokhayırlı olsun temmuz topiği bol bebişli bir topik olsun.kazen şimdiye kadar açardı ama işleri yoğun heralde.
bende kasim annesi olacaktim eltimle beraber malesef o dogum yapti ekimde ben ise bebegimi kaybettimkızlar beni de ekleyin kan testi yaptırmadım ama çift çizgiyi gördüm :)
tuhtuhh Allah kolaylik versin cnm yaaaakızlar yarın kesemi görmeye gidicez eşimle heyecan dorukta yanii
birdeee sanırsınız ki sanki eşim hamileeee acayip sinirrrr olmaya başladımmm...bildiğiniz kıskanıyor yaaa... sanki 3 yaşında çocujkhamile olduğumu bildiği halde deli gibi iş yapıyorum evde ..dinlediğim tek vakit namazda secdede yani.. şurda 5dk tutmuyor beni.. canı kısır istiyormus..yufkamız neden yokmuş evde borek yapacakmsım..ev yapımı ekmek sağlıklymışşş... hamile olduğumdan bu yana çarşı ekmeği yemıyor paşam bana yaptırıyor ve delirmeme az kaldıı ciddi ciddiiii
bir derdim vara eyvah kocam hamile diye başlık acıcam en sonunda..şimdide neti kapatıcakmışşş yok pcye evlenmeliymişim..cocuk ondan mı yoksa diye salak salak konuşmaya başladı...
zaten hamile kaldığımı hiç sevinmedi buna hizmet bakım az olurmuşmuşşgerizekalı yaaaa... ayy çokk sınır oldummm patlamak uzereyım...
cnm sendemi kasim annes olacaktin insAllah saglicakla yavrunuHerkese merhaba, biz de geldik
Bat'a 6 gün var ama ben çift çizgiyi gördüm. Çarşamba günü kan testi yaptıracağım.
İlk bebek
Sat:10 Ekim
Beklenen doğum:16 Temmuz.
Benim de ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı. Doğum tarihi 6 kasım olacaktı. Çok şükür 6 kasım olmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim. Yoksa çok üzülecektim. İnşallah sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza.
iinsAllah temmuzun sonuna yetisirim bende
bu ay olmadi agustos olur hayirla gelsinde
tekrar merhaba, dün ultrasona girdim keseyi gördük çok şükür, 4hafta 4gunluk dedi (sat:28 eylül)
kızlar benim ilk hamileliğim ve aklıma sürekli kötü şeyler getiriyorum,dış gebelik,boş gebelik,kalp atışının durması,düşük vs vs vs..bu yüzden keyfini çıkaramıyorum,var mı benim gibi olan? üstelik daha önce kötü bir deneyim de yaşamadım çok şükür..niye böyleyim
kızlar bende temmuz annesi olacağim inşallah ama bende bi belirti var felaket doktora gitmeden önce size sorayım sizin içinizde de yaşayan varmı benim göğüslerim felaket acıyor eelrimin içi ,son omzum sırtım yanıyor öyleki yatamadım dün gece üstüne sanki ateş basmışlar hormonlar yükseldikçemi oluyor acaba korkmaya başladım
Keseyi görmüşsünüz cnm çok güzel... iyi düşünelim iyi olsun :) sonuçta nasipte olanı yaşayacağız ...
Kızlar bu arada çalışıyor musunuz? Hamilelik dönemini nasıl geçireceksiniz?
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler...
benim de ilk bebişimin 9 haftalıkken kalbi durmuştukızlar beni de ekleyin kan testi yaptırmadım ama çift çizgiyi gördüm :)
aaa tam tersi tepkiler vermiş eşinn, benimki de hiç bişi yapma, otur, dinlen, ayaklarını uzat modunda.kızlar yarın kesemi görmeye gidicez eşimle heyecan dorukta yanii
birdeee sanırsınız ki sanki eşim hamileeee acayip sinirrrr olmaya başladımmm...bildiğiniz kıskanıyor yaaa... sanki 3 yaşında çocujkhamile olduğumu bildiği halde deli gibi iş yapıyorum evde ..dinlediğim tek vakit namazda secdede yani.. şurda 5dk tutmuyor beni.. canı kısır istiyormus..yufkamız neden yokmuş evde borek yapacakmsım..ev yapımı ekmek sağlıklymışşş... hamile olduğumdan bu yana çarşı ekmeği yemıyor paşam bana yaptırıyor ve delirmeme az kaldıı ciddi ciddiiii
bir derdim vara eyvah kocam hamile diye başlık acıcam en sonunda..şimdide neti kapatıcakmışşş yok pcye evlenmeliymişim..cocuk ondan mı yoksa diye salak salak konuşmaya başladı...
zaten hamile kaldığımı hiç sevinmedi buna hizmet bakım az olurmuşmuşşgerizekalı yaaaa... ayy çokk sınır oldummm patlamak uzereyım...
Canım ben 2013 haziran anneleri topiğinde vardım, bebeğimi kaybedince topikten ayrıldım.masAllahhhhhhhhhhhhhhhhh canim ya sen kasim topiginde varmiydin isim benzerligimi yoksa
ben çalışıyorum, bi şirketin finans bölümündeyim.Keseyi görmüşsünüz cnm çok güzel... iyi düşünelim iyi olsun :) sonuçta nasipte olanı yaşayacağız ...
Kızlar bu arada çalışıyor musunuz? Hamilelik dönemini nasıl geçireceksiniz?
Yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler...