2014 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeklerimizi cinsiyetleri..?

• Ankete Katılan
    451
Maşallah 3. bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inş. yaş 30. henüz biz 1 tane doğuramadık. :))) sevgiler...

Canım hiç öyle söyleme. Ben ilk bebeğimi 32 yasında doğurdum 2013 Mayıs'ta yani bu sene. Simdi yıne hamileyim. Gec başlayanlar hızlı ilerleyebiliyor ))

Hosgeldin aramiza hayirli olsun Allah kucagna almayi nasip etsin

merhaba herkese öncelikle Allah hepimizin bebeklerini sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah tam 2 aylık evliyim forumu takip ediyordum fakat dün kan testi yaptırdım sonucu doktora pazartesi göstereceğiz beta hcg 7240 çıktı en son 2 ekimde regl olmuştum sizce bu değer normalmi yani bu durumda ben bir aylık hamilemiyim tecrübeli birisi varsa yardımcı olabilirmi çok merak ediyorum

canım yaa kıyamam ( senin için çok daha zor olmuştur.. biraz profiline baktım ve tekrar acını tazelemek gibi olmasında merak ettim doktorun sana serklaj yapmadımı? sonuçta senin durumunu biliyor olması lazım.. yok eğer yapmadıysa tekrar aynı doktora devam etme bence..ama tabiki yinede sen bilirsin.. hakkında hayırlısı ve bu son kaybın olsun insallah canım

bende 1 kasımda doktora gittim keseyi gördüm şükürler olsun..şimdi kalp atışında insallah duyarım.. bende aslında doktor değiştiricem sanırım şuan gittiğim doktorun bulunduğu hastanenin yoğunbakım ve bebek için küvözü yokmuş yeni öğrendim.. şimdi tam teşkilatlı başka bi hastane buldum yine özel ama bu daha uzak .. olmazsa doğuma yakın(Allah nasip ederse) tam teşkilatlı olana giderim napıyım..
Bide ara ara bacaqima kramp griyo sendede warmi suan sag bacagmda oluyo

canım sende magnezyum eksikliği var..sen bu şikayetini doktora mutlaka söyle o sana gereken ilacı verecektir.
bizde dün eşimle tartıştık isim konusunda
kız olursa mira koyacakmışız olduuu dedim başkaaa.. sera olcak bikere
bencede yaptırma benım dr.ağda bile yaptırma dedı krem sür dedi ama bakalım,lazerde radyasyon yok bildiğim kadarıyla ama zararlı baska ışınlar olabılır

ben sir ağdamı kendim yapıyorum acaba o sir ağdadan sonraki yağı yerine zeytinyağı sürsekte olmazmı acaba?

Inss bende temmuz annelerinden olurum....
kizlar size sorum hamilelik belirtileriniz nelerdi....
nezaman test yaptiniz cevaplarsaniz sevinirim....

hiç bi belirtim yoktu canım.. benim sat 24 eylül..eylül ayında dayımın oğlu canımı çok fena yaktı ,onunda oğlu var (2 yaşında) ve benim kayıplarımı bildiği halde benim face profilimde düşük ve erken doğumla ölmüş bebeklern fotosunu göndermiş.kanlı kanlı bide. okadar kötü oldumki saöylemediğimi bıorakmadım ona ama çok ama çoook ağladım içim yandı...canım yandı.... bunun tarifi yok yani... kuzenımı allaha havale ettim..ve allaha çok dua ettim nolur allahım hamile kalayım bu ay lütfen diye yalvardım...
sonrada olmuycak benim çocum diye çok ağladım her saat ağlıyordum benim bebeğim olmayacak diye acayip psikolojım bozulmuştu..

yani benim hamileliğim bana süpriz oldu evliliğimde 6 yılımın mucizesi

şunu diyeceğim Rabbim benim gibi olanların etrafında can yakmak için fırsat kollayanlara fırsat vermesin insallah

öncelikle hoşgeldin canım

sata göre 5 hafta 3 günlük hamilesin..

bence normal bi değer canım hatta karından gözükür yani bebişinin kesesi..

Canim ewt ablamdada boyle kramp giriyodu magnezyum eksikliqi wardi ondada soyliycen doktora ilaç werir dediqin gibi

öncelikle hoşgeldin canım

sata göre 5 hafta 3 günlük hamilesin..

bence normal bi değer canım hatta karından gözükür yani bebişinin kesesi..

:)) çok teşekkür ederim ben bide bisoru daha soracaktım unutmuşum ben 2 hafta önce mantar ve idrar yolu enfeksiyonundan tedavi gördüm 2gün önce kontrole gittim doktoruma adetimin geciktiğini söyledim bebek olsa önceki kullandığın fitilden dolayı düşerdi zaten dedi kan tahlili yapmadı mantar geçmiş dedi mantarın tekrarlamaması için 2 ayrı fitil ve merhem verdi kullanmadım hamileymişim gibi hissetmeye başladım başka bi hastanenin labarotuvarında test yaptırdık bu sonuç çıktı pazartesi için randevu aldım ama galiba mantarımda tekrarlamaya başladı mantarda bebeğe zarar veriyormuş forumda okumuştum o zamana kadar ilaçları kullanmalımıyım sizce ne yapmalıyım

Senin adina cok sevindim rabbim sag salim kucaginiza almayida nasip etsin....
hayatimizda cok dengesiz insanlar oluyor maalesef.....
ama sen bunlari dert edipte mucizeni uzme annesi.....

birde doktora gittiğimde şu süt olayını sorucam sanırım.. ama ben bi zararı olacağını sanmıyorum..tabi nereden geldiği önemli bu konuda ben kapıya gelenlerden almıyorum..ben gidiyorum.

çünkü ben sütümü mandıradan alır yoğurdumu kendim yaparım.. bulunduğum ilçe zaten yoğurduyla meşhur bi yer..3 yıldan beri burdayım..yani 3yıldan beri sütümü alır kendim yaparım yoğurdumu.. bilindik tanındık yer bazen koyun sütüde isterim bide koyun yoğurdu yaparım.. peynir-tereyağ keza öyle ..

tencerenin dibi tutmalı zaten..su katılmamış,yağı alınmamış olmasını anlamak için.şuan hiç bi şekilde paket süt içemiyorum okadar alışmışımki inekten sağılıpta direk tenceremde olan süte.. evdeki pişmiş süt kokusu bi başka oluyor zaten

pastörize paket olan sütlerde yararlı bakterileri de öldürdüğü için vücut için yararı yok..diyetisyen karatay boşuna mı konuşuyor.

sana mantar ilacı veren doktor senın hamile olduğunu bilmiyordu değilmi?
mantardan kurtulmak için şekerli gıdalardan uzak dur.. baharatlı ve çok acı gıdalardanda uzak dur..
yoğurt yemelisin.. hımm birde sirkeli suyla vajinanı pamukla silmelisin.. yararlı bakteriler ordaki zararlı bakterileri engelleyecektir

ilaçları kullanmak için ilacın içindeki prospektüsünü (ilacı açıklayan kağıdı oku bakalım ne diyor? eger gebelik için b ve c kategorideyse kullanma sakın canım

Senin adina cok sevindim rabbim sag salim kucaginiza almayida nasip etsin....
hayatimizda cok dengesiz insanlar oluyor maalesef.....
ama sen bunlari dert edipte mucizeni uzme annesi.....

aminnn aminnnn insallahhhh Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin canımm insallah sende bu ay bizimle birlikte olursun

Maşallah 3. bebeğini de sağlıkla kucağına alırsın inş. yaş 30. henüz biz 1 tane doğuramadık. :))) sevgiler...
inşallah cnm.2. bebeğimi daha yüzünü görmeden kaybettim onun korkusu var.öyle düşün bence sende çok büyük sayılmazsın.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Allah sabır versin. Çocuğunu kaybetmek kötü bir tecrübe mağlesef. Allah hepimize hayırlısını versin.
amin cnm sağol.çoook kötü bi tecrübe ama rabbim sabrını veriyo.

mrb arkadaşlar ben de yeni hamile olduğumu öğrendim.6 haftalıkmış.. temmuz10 dedi dr tahmini doğum tarihine inş hayırlısı ile doğar. bu 2. çocuğum olacak kısmet olursa.ALLAH herkese hayırlısını versin. iyi akşamlar

Son düzenleme:

Bende sana kıyamam :)Acılar insanı olgunlaştırıyor hayatımızın bir sınav olduğuna inanıyorum ben canım üzülmüyor muyum kahroluyum bazen ama biliyorum ki beni cennete bekleyen bir melek var :)
Herşeyim çok güzel gidiyordu , cinsiyeti 3 hafta önce öğrenmiştim kanamam felan hiç olmamıştı , her şey birden bire bir gece oldu
18 haftadan sonra bebeğin suyu fazlalaşıyormuş, yani buradaki arkadaşlar belki bilmiyorlardır , çünki yaşamayan bilemez ki bende bilmiyordum aslında 20 haftamda bir gece birden bire sularım geldi bütün sularım bitmiş kalp atışı vardı bebeğimin doktor kurtarmamız imkansız gibi dedi başka doktorada gittik oda çok ümitsiz konuştu eğer almazlarsa bir kaç gün sonra zehirlenir sin belkide dedi o an kolum kesildi sanki ama 1 gün dayanabildim 2'inci gün suni sancıyla erken doğum yaptım, bilsem 2 haftada bir ölçtürürdüm rahim ağzımı teşhis konulmadı , nedeni tam olarak belli değil belkide enfeksiyon belkide rahim ağzı yetmezliği şüphe var sadece 12 haftadan sonra % 80 belli olurmuş ona göre serklaj olucam.
Aradan 4 ay geçti tekrar hamileyim ALLAHIMA şükrediyorum dua ediyorum :) Bu arada canım sen çok iyi araştırmışsın ne güzel yoğun bakım ünitesi çok önemliymiş , ALLAH korusun erken doğumda bebeğin hayatı ona bağlı .Her şey gönlünce olsunnnn :)

(Bu yazıyı detaylı yazmamın sebebi gebelikte her dönem riskliymiş , lütfen dikkat edelim arkadaşlar. Bütün hamilelere Allah yardım etsin..)

Selam kızlar hepinizi tebrik ediyorum öncelikle bende hayırlısıyla temmuz annesi olcam inş bu gebelik takvimi nasıl oluyor yardımcı olurmusunuz:)

Benimde 6 haftalıkmış bende kendim düşürdüm canım bir hFta bekliycem rahim temizlenmişmi diye bana soğan kürünü yazarmısın canım bendd uygulayım inşallah bende hamile kalırım senin gibi

Merhaba Tuana
Öncelikle cok gecmis olsun. Ben de gecen ay 6 haftalikken dusuk yaptım ama bu ay yine hamile kaldım. Hatta bu ay adetim gecikince gecen ay dusuk yaptığımdan dolayidir diye cok önemsemedim bile ama megerse hamileymisim.
Dilerim sen de hemen yeniden hamile kalırsın
Ayrıca 6 haftalik düşürdüm diye üzülme. Bunu sanş olarak gor. Biliyosun ki bu düşüğün sebebi bebekte olusan bir sorun sebep oldu. Eger o bebek sana tutunsaydı ileride yapılacak olan testlerde bu sorun karşına çıkacaktı ve o zaman dogurup doğurmamaya karar vermek inan cok daha zor olacaktı.
Problemli bebeklerimizi doga bizden aldı. Aslında hersey bizim iyiliğimiz icin. O yüzden lutfen sıkma canını

Sevgiler

Son düzenleme:
Kizlar ben cok kotuyum babaevindeyim ve burada ogrendim gebe oldugumu. Esim hic umursamadi. Hala gebe olduguma inanamiyor ve dava acacakmis. Dua edun bana cok daraldim. Bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.

Kizlar ben cok kotuyum babaevindeyim ve burada ogrendim gebe oldugumu. Esim hic umursamadi. Hala gebe olduguma inanamiyor ve dava acacakmis. Dua edun bana cok daraldim. Bebegime birsey olacak diye cok korkuyorum.

cok üzüldüm hayırlı olsun bebeğin sıkma canını hersey düzene girer bebegini düşün eşinde vazgecer belki şuan şoktadır

cok üzüldüm hayırlı olsun bebeğin sıkma canını hersey düzene girer bebegini düşün eşinde vazgecer belki şuan şoktadır

Amin canim ins cok sikintilarimiz vardi ama ikimizde istedik bu bebegi. simdi bu haldeyken boyle yapmasi zoruma gidiyor. Bu halde karnim buyuyecek babaevinde ve dpgum yapicam. bebegim ivin canimi verecekken boyle daha bastan hayata yenik baslamasini kabullenemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…